FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 1-1

VIDEO Extaz pînă la Maxim! » Chipciu a fost înger şi demon pentru Steaua în meciul cu Pandurii, scor 1-1

În repriza a doua poarta Stelei s-a aflat sub asediu +2   FOTO
În repriza a doua poarta Stelei s-a aflat sub asediu

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 01 aprilie 2012 09:50

“Şeptarul” din Ghencea a deschis scorul cu un şut superb, dar l-a scăpat pe Maxim din marcaj la golul egalizator al Pandurilor

În doar 8 minute, Chipciu a băgat Steaua în lupta la titlu şi tot el a scos-o după o greşeală în propriul careu, de care a profitat Alexandru Maxim.

Stoichiţă a avut nevoie de patru antrenamente pentru a ajunge la concluzia că echipa trimisă pe teren de Ilie Stan în ultimul său meci la Steaua e cea mai bună. Cu excepţia lui Bicfalvi, suspendat, şi înlocuit cu Tatu, Stoichiţă n-a mutat nimic. A schimbat doar sistemul şi i-a făcut loc brazilianului adus de MM într-o linie de patru mijlocaşi în spatele singurului vîrf, Rusescu.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

O echipă scurtă pe teren, dar şi fără prea multe idei. Steliştii s-au urnit greu şi, mai ales la mijloc, au avut nevoite de semnele de pe bancă pentru a înţelege cum să se poziţioneze. Prima ocazie a venit de la urcarea lui Chiricheş, dar fostul jucător al Pandurilor a fost blocat de Mingote (17). De partea cealaltă, gorjenii nu au fost deloc echipa entuziastă care făcea posesie dublă faţă de orice adversar de pe teren propriu. Singurul şut pe poartă l-a trimis Voiculeţ (21), dar Stanca a dovedit că are priză.

Finalul Stelei
Roş-albaştrii au început să domine, au deschis jocul pe benzi, de acolo venind marea ocazie a lui Rusescu, cap pe lîngă din 6 metri (27), după o centrare a lui Tatu. Stoichiţă a scrîşnit din dinţi şi a lovit aerul cu pumnul în minutul 45, atunci cînd Tănase a lovit bara, iar Tatu a tras în plasa laterală din poziţie fabuloasă.

Salvarea vine de la Stanca
După pauză, gorjenii lui Grigoraş au fost mai vii, ştergînd cu buretele o primă repriză dezamăgitoare. Maxim a fost şef pe dreapta şi i-a dat emoţii lui Stanca încă din minutul 46. Steliştii nu au luat în serios semnalul dat de Pandurii, iar ocaziile au apărut la aceeaşi poartă. Stanca a devenit însă eroul "militarilor", scoţîndu-şi colegii în două faze. Mai întîi a ciupit cu vîrful degetelor lobul lui Nistor (64), iar cinci minute mai tîrziu a blocat singur în faţa lui Batin.

Chipciu: înger şi demon
Deşi păreau groggy, steliştii s-au trezit la timp din pumni. Chiar dacă a fost unul dintre jucătorii cel mai certaţi, Chipciu a ieşit la rampă cînd era mai mare nevoie. Mijlocaşul adus de la Braşov a şutat perfect, de la 25 de metri, în plasa laterală a porţii lui Mingote. E primul său gol reuşit în deplasare, celelate nouă din Liga 1, marcate pentru FC Braşov, fiind acasă. Cînd steliştii începeau să calculeze distanţa pe care o mai aveau pînă la CFR, Maxim a profitat de visarea aceluiaşi Chipciu din propriul careu şi l-a învins pe bravul Stanca. Titlul e încă o himeră deşi, pentru opt minute, roş-albaştrii au visat frumos.

310 minute consecutive fără gol marcat a bifat Steaua pînă la reuşita de aseară a lui Chipciu

3-0 pentru Steaua a fost raportul ocaziilor de gol în prima repriză

4-0 pentru Pandurii a fost raportul ocaziilor de gol în cea de-a doua repriză

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Chipciu, primul gol pentru Steaua

Mijlocaşul dreapta adus de la FC Braşov în pauza de iarnă a marcat aseară cel dintîi gol al său în tricoul Stelei. Chipciu înscrisese în tur, pentru formaţia de sub Tîmpa, nu mai puţin de 5 goluri şi oferise şi o pasă de gol. Fotbalistul de 22 de ani a costat 1,5 milioane de euro.

Doi fani au intrat pe teren
În minutul 24, doi suporteri ai gazdelor au sărit gardul care delimitează tribunele de gazon şi au ajuns pînă pe gazon. Unul dintre ei şi-a dat jos pantalonii şi i-a arătat fundul lui Stanca (foto), după care imediat au intervenit stewarzii şi i-au imobilizat pe ambii fani. Aceştia au fost scoşi din stadion, după care au fost duşi la secţia de Poliţie. Conform Legii 4, ei vor avea interdicţie de a mai intra pe stadion de aici înainte. (FOTO 2)

Răduţ trebuia eliminat
În minutul 51, Marius Avram a comis o mare eroare. Nu l-a avertizat în nici un fel pe Mihai Răduţ, care a avut o intrare criminală asupra lui Maxim. Stelistul l-a călcat intenţionat pe elevul lui Grigoraş, însă Avram, chiar dacă era aproape de fază şi a văzut faultul, n-a oprit jocul şi nu i-a arătat lui Răduţ nici măcar "galben", deşi stelistul trebuia eliminat. În finalul primei reprize şi steliştii au cerut eliminarea lui Pintilii, pentru o intervenţie cu talpa asupra lui Tănase. Reluările TV au demonstrat că faultul a fost între "galben" şi roşu. Avram a dat "galben".

http://www.digisport.ro/pandurii-steaua-1-1-3/

Citește și:

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Nationala
România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (131)
geo82
geo82  •  02 Aprilie 2012, 13:41
Postat de terminatorul2 pe 01 Aprilie 2012, 12:03

Zau , eu revad acum meciul in reluare si nu vad ceeace spui tu .

uitata-te la repriza a 2 a oitza, e mai clar acolo :)))

betmonster
betmonster  •  01 Aprilie 2012, 15:10

a fost blat pe fata, ca si Otelul la Cluj care n-a mai jucat nimic in a doua repriza, tot asa si Steaua. au cumparat Pandurii meciul dar au avut ghinion ca a dat prima Steaua gol din greseala

boll
boll  •  01 Aprilie 2012, 14:26

urmatoarele 4 etape: 25 steaua-sportul /mioveni-otelul 26 otelul-steaua 27 steaua-vaslui / astra-otelul 28 rapid-steaua / otelul-tg. mures oare sa reuseasca galatenii se recupereze cele 4 puncte diferenta fata de Steaua tinand cont de program?????

Vezi toate comentariile (131)
Comentează