FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO GSP LIVE // Cum a învins-o Mihai Teja pe Dinamo: „Am simțit tot timpul că putem câștiga”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 februarie 2020 09:14

Mihai Teja (41 de ani), antrenorul celor de la FC Voluntari, a vorbit la GSP Live despre victoria echipei sale cu Dinamo, scor 2-1, care i-a îndepărtat pe roș-albi de play-off.

„Eram într-o situație foarte grea atunci. Le-am spus băieților că fiecare meci este important. Nu ne mai puteam gândi că ne ajută un egal și să facem multe calcule. 

Am întâlnit Dinamo, veneau după un joc bun împotriva Astrei, dar noi ne-am ridicat cel puțin la același nivel. Am avut un joc consistent, solid și o atitudine foarte bună. Am simțit tot timpul că putem câștiga meciul cu Dinamo”, a declarat Teja la GSP Live.

VOLUNTARI - DINAMO 2-1 // Mihai Teja: „Dumnezeu echilibrează balanța”

De asemenea, Teja a fost întrebat dacă a simțit că s-a răzbunat astfel pe Dinamo, tehnicianul fiind demis în urmă cu cinci ani de la echipa din „Ștefan cel Mare” după doar cinci partide: „Dumnezeu echilibrează întotdeauna balanța, cred foarte mult în acest principiu, sunt foarte religios. Nu m-am gândit la răzbunare în niciun moment însă”.

VEZI ȘI:

Cum pierde FCSB milioane din cauza lui Gigi Becali: „Maimuță, proxenet, circar! Fac ce vreau, nu pot fi interzis”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
redraptor
redraptor  •  19 Februarie 2020, 16:00

pai ba meseriasule..a fost nevoie de eliminare ca sa bati. asta ai simtit-o? stiati ceva?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează