FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO GSP LIVE // Cum i-a pierdut Dinamo pe Răzvan Marin și Denis Drăguș: „Eu sunt într-o Dacie din 1990 și mă bat cu Hagi, care e într-un Porsche din 2019”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 12:03

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii și juniori de la Dinamo, a fost invitat la GSP Live și a dezvăluit că Răzvan Marin (23 de ani) și Denis Drăguș (20 de ani) ar fi putut juca pentru tineretul „câinilor”.

„Denis Drăguș mi a fost propus mie prima dată. Era la Marcel Pigulea, la Luceafărul, mi-a fost propus de către tatăl lui, care a fost coleg cu mine la Dinamo.

 Mi-a fost propus și Răzvan Marin.

Doar că eu n-am avut posibilitatea să-i iau, prin prisma condițiilor pe care le avem comparativ cu Hagi, care are totul. Am fost la meciuri, i-am văzut. N-am putut să-i ademenesc. Hagi are un mare merit pentru instruirea lor”, a declarat Răduță la GSP Live.

Despre lupta dintre academiile lui Hagi și a lui Dinamo: „Eu n-am făcut nimic decât să-mi apăr copiii și să-mi spun opinia, în condițiile în care câștigasem campionatul la juniori, jucasem în Champions League și am spus că suntem cea mai bună academie din România. Acum, Viitorul e cea mai bună academie. Suntem pe poziții ierarhice diferite. Eu sunt într-o Dacie din 1990 și mă bat cu Hagi, care e într-un Porsche din 2019.

E cam greu să recrutăm copii la Dinamo, deși copiii își doresc să vină. Sunt anumiți copii care sunt la FCSB și mă sună că sunt dinamoviști și că vor la Dinamo. Am pierdut jucători la Viitorul voit. De exemplu, lui Târcoveanu și lui Dima nu le dădeam niciodată drumul”.

Hagi a dat lovitura cu Marin și Drăguș

Răzvan Marin a ajuns în cele din urmă la Academia Hagi, iar în ianuarie 2017 a fost transferat de Standard Liege, transfer anunțat în exclusivitate la acea vreme de GSP.ro. Belgienii au plătit 2 milioane de euro în schimbul lui, iar după doi ani l-au vândut la Ajax pe 12,5 milioane de euro. 

Denis Drăguș a jucat pentru echipa lui Hagi până în august 2019, când a fost transferat tot de Standard Liege pentru 1,8 milioane de euro.

Vezi și:

FORESTA - DINAMO // VIDEO+FOTO Fiori reci pentru „câini” » Povestea celebrului meci Dinamo - Foresta 4-5: „Am jucat pe 3.000 de dolari”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!


 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  31 Octombrie 2019, 07:48

problema jucatorilor de la Hagi este ca au nevoie de bici! cat stau la Hagi si ii injura joaca bine! cum ajung afara si dau de civilizatie, se pierd! se vede ca sufera toti de sindromul Stockholm!

581534618615543
Robert Ivan  •  30 Octombrie 2019, 19:57

Târcoveanu și Dima (astra) nu au confimat nici dupa plecarea de la DINAMO.

vishnu
vishnu  •  30 Octombrie 2019, 18:34

Ce sa faca Dinamo cu Marin si Dragus? Hai sa zic ca Marin macar a jucat prin Belgia titular, dar Dragus e petarda de petarda tot ca Ianis.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează