FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - U CLUJ 1-0

VIDEO Hai, Vasile, în Ligă! » Golul lui Buhăescu a calificat-o pe FC Vaslui în preliminariile Ligii

Wesley nu a mai reuşit să marcheze şi în meciul cu U Cluj.
Wesley nu a mai reuşit să marcheze şi în meciul cu U Cluj.

Articol de - Publicat luni, 21 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 20 mai 2012 23:30

Golul lui Buhăescu i-a asigurat Vasluiului poziţia a doua în Liga întîi şi prezenţa în turul trei preliminar al Champions League.

Vasluiul e vicecampioana României după ce a cîştigat aseară al nouălea meci consecutiv, încheind sezonul cu un succes în faţa Universităţii Cluj. Moldovenii au învins la pas o echipă a "studenţilor" încă şocată de meciul pierdut în faţa CFR-ului şi care a dus titlul în Gruia. Meciul a fost la îndemîna oamenilor lui Inacio, dar Bornescu şi precipitarea în faţa porţii a lui Wesely, Adailton şi Temwanjera au păstrat suspansul asupra rezultatului.

Mai multe poze!

Golul marcat de stelişti la Cluj, contra campioanei, i-a speriat pe vasluieni. Golul a venit în minutul 61, atunci cînd nou-intratul Vasile Buhăescu a înscris din cîţiva metri, la o fază în care clujeanul Dorinel Popa salvase de pe linia porţii. A fost golul descătuşării, reuşita care, practic, le-a asigurat galben-verzilor poziţia secundă în Liga întîi, care duce în turul trei preliminar al Champions League.

Întrebarea care le dă acum emoţie fanilor moldoveni este dacă golgeterul campionatului, brazilianul Wesley, va mai continua în Moldova?

Vezi aici golul lui Buhăescu!

Stanciu la U19
Mijlocaşul Vasluiului, Nicolae Stanciu, nu merge cu "naţionala" în Elveţia şi Austria. Selecţionerul Victor Piţurcă l-a lăsat pe puştiul-minune să participe cu reprezentativa de juniori U19 a României la Turneul de Elită: Ungaria (25 mai), Germania (27 mai), Serbia (30 mai). Antrenorul Ovidiu Stîngă a pierdut doi jucători de bază: Bumba, care se operează la umăr, şi Steliano Filip, care a făcut rubeolă. (Viorel Tudorache)

"Nu m-am decis dacă voi continua la Vaslui, vreau cîteva zile de linişte. Dacă o să plec, Vasluiul va rămîne în inima mea. Au fost doi ani intenşi, păcat că nu am luat titlul" (Adailton, atacant FC Vaslui)

"Noi sîntem campionii din România. Nu sîntem pe hîrtie, dar aşa ne simţim. CFR-ul a luat campionatul dintr-un penalty inventat" (Augusto Inacio, antrenor FC Vaslui)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Superliga
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (2)
ambr0
ambr0  •  21 Mai 2012, 09:01

Am ajuns la acest aricol urmand linkul CRONICA de la ... CFR-Steaua. Ziar de nota 9. Radical din 9.

tigruzzu
tigruzzu  •  21 Mai 2012, 08:40

Corecto, senhor Augusto! VASLUIUL SE CALIFICA în preliminariile Ligii Campionilor și fără golul lui Buhăiescu! Și chiar și fără golul lui de Zerbi marcat 5telei. Nu mai încercați să acreditați ideea că un singur gol a despărțit echipa lui Jupân-Căcăreazză de Liga Campionilor! Da? În schimb în liga blatiștilor cu siguranță că ar avea loc...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează