FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VASLUI 1-1

VIDEO Henţ cu burta! » Astra şi-a bătut joc de o grămadă de ocazii şi a fost egalată dintr-un penalty inventat

Tembo a deschis scorul în meciul cu FC Vaslui. +1   FOTO
Tembo a deschis scorul în meciul cu FC Vaslui.

Articol de - Publicat sambata, 06 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 05 octombrie 2012 23:05

Vasluienii nu au jucat nimic şi au egalat dintr-un 11 metri acordat gratuit şi executat de Varga în ultima secundă de joc.

La ce uşor devin derby-uri meciurile din Liga 1, partida dintre locurile 3 şi 4 trebuie să se traducă implicit în efervescenţă şi calitate. Cum, cu domnii de pe bănci, alură de pensionari conservatori? Yahaya prinde o ghiulea peste transversală (6), latul lui Caue cade, deviat, pe plasă (11), gazdele alerte, vasluienii activi cu surogate de ripostă. Nu vreţi să ştergem vîrstele din CV-urile de antrenori?

Vrăjile lui Gigi şi un cap din Zambia
Astra e mai clară şi mai dezinvoltă, Vaslui, doar un melanj ţipător şi sec, cu Antal şutînd obosit (17). Charalambous îl blochează in extremis pe Fatai (22), Mulţescu fierbe şi-l bagă pe Budescu, iar "giurgiuveanul de Prahova", după un inutil exterior preţios, centrează fantastic: cap Tembo, 1-0 (31). Caue e blocat la un şpiţ de egalare (34), ceva tresare în orgoliul cipriot-senegalez-mozambican-brazilian, dar două şuturi furioase, Antal şi Sînmărtean (44), trag cortina.

Îi ţine şi inima!?
"Gigi, şi eu am sînge!", pare să şuiere Hizo şi o ia pe partea românească: intră Stanciu şi Costin, ies Jumisse şi Caue, cine ştie ce "tribale" or fi auzit la vestiar înlocuiţii! Dar tot Budescu face o cursă uluitoare, trece şi de Coman, dar trage pe lîngă cu poarta goală în faţă (51), apoi Tembo se ofileşte incredibil în buza porţii (56). Vaslui avansează, dar gazdele respiră fierbinte în contraatacuri, DiStefano nu cadrează un voleu pe spate (83). Mulţescu e eliminat pentru ieşiri nervoase de puştan şi, cînd să se culce pe locul 2 în Liga 1, apare bomba în asediul oaspeţilor: penalty pentru henţ la Mureşan, în minutul 93, deşi mingea îl lovise în burtă! Egalează Varga. Vă ţine şi inima, nea Gigi, nea Viorel?

Nebunie la bilete: 150 de RON la "negru"!
Giurgiuvenii s-au bătut pe bilete, reuşind să epuizeze în doar jumătate de oră toate tichetele tipărite la Ploieşti. Ce-i drept, au fost ajutaţi şi de speculanţi: costul unui bilet, între 5 RON şi 15 RON, a ajuns cu cîteva ore înaintea partidei la o valoare de zece ori mai mare! Asta nu i-a îndepărtat de tribune pe fanii de la Dunăre, dornici să respire aerul din Liga 1.

"Nici vorbă de 11 metri, al doilea meci consecutiv cînd pierdem puncte în prelungiri. Nu ştiu de ce dracu' Mulţescu face experimente! Aveam portar mai bun în lot, nu aveam nevoie să transferăm, ne-a pierdut două puncte" (Ioan Niculae, patron Astra)

"Nu meritam să cîştigăm un punct, am jucat modest, dar poate există o justeţe a fotbalului, la cîte puncte am pierdut pe nedrept în anii trecuţi" (Adrian Porumboiu, patron Vaslui)

527146-astra-vaslui-1-1.jpg

Citește și:

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Nationala
România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (30)
ewwe
ewwe  •  06 Octombrie 2012, 21:34
Postat de alexa.09 pe 06 Octombrie 2012, 19:35

Nu inteleg de ce a jucat Vasluiul atat de prost .. Astra putea castiga aceasta partida la un scor mult mai mare decat cel de pe tabela. La prima vedere mi s-a parut a fi hant, dar dupa ce am urmarit mai multe reluari , am realizat ca nu a fost .

pai nici nu avea cum sa joace mai bine cu jucatorii adusi in vara....am mai spus si mai spun,Inacio avea dreptate:''in vara au fost adusi jucatori cu remorca la Vaslui,""va spun cu mana pe inima ..daca-i lasa Vasluiul in iarna pe acesti SUPERFOTBALISTI nici Cimentul Fieni nu-i culege.... Mi-a placut ce a zis Ilie Balaci la Digi imediat dupa meci,dar e tragic:''acest Caue se impiedica in ghete la incalzire....

darfcar
darfcar  •  06 Octombrie 2012, 19:49
Postat de misucfr pe 06 Octombrie 2012, 14:34

Porumbacu ,diversionistul, ce hot este !

Rade ciob de oala sparta,saracu Porumboiu nu a castigat nici un campionat cu arbitrii...voi ati castigat trei!!!! :))) Hai pa.

darfcar
darfcar  •  06 Octombrie 2012, 19:47

Ce faceti atata tam tam,alpin zice ca a foat eroare umana,dar alpin se stie,zice numai proastii!!!Dinamo nu demult era abonata la loviturile de la 11 metri(inventate),camopiona chiar.Urmeaza franarii de la cfr care au castigat trei campionate cu lovituri de la 11 metri inventate,Ce atata agitatie,se stie ca atunci cand se intampla aceste,,erori umane'',umanul care le-a acordat are contul burdusit cu euroi!!!Hai pa.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează