FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Ilie Dumitrescu, despre cum i se adresează subalternii: „Mie nu-mi spuneți nici patroane, nici șefu, nici boss”

Articol de GSP - Publicat luni, 05 august 2019 10:23

Ilie Dumitrescu (50 de ani) are mai multe afaceri personale și a explicat că nu-i place ca subordonații să i se adreseze cu apelativul „patroane”, făcând o comparație cu felul în care îi place lui Gigi Becali să i se spună de oamenii de la FCSB.

„Mie nu-mi pace să folosec cuvântul patron. Am și eu o societate, dar le spun celor care sunt implicați acolo, «mie nu-mi spuneți patroane, și nici șeful, că nu-mi place! Îmi spuneți Mister!» Nici boss, e urât!”, a dezvăluit Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

și ca antrenor la fel îi plăcea să i se spună

Spusele lui Ilie Dumitrescu întăresc afirmațiile lui Alexandru Andrași (53 de ani), care a declarat la GSP Live în urmă cu 4 luni că analistului TV îi plăcea să i se adreseze jucătorii cu apelativul „Mister” când antrena.

„Când a preluat FC Brașov, eu eram liderul vestiarului. A venit la mine și a zis să merg în vestiar să le spun jucătorilor să i se adreseze cu apelativul de «Mister».

Eu am zis «tu îți dai seama ce înseamnă asta, ești nebun? Dai vestiarul în aer». Până la urmă m-a convins. Am intrat în vestiar și am spus de față cu toți, dacă intră Ilie în vestiar, îi spuneți Mister». Vă dați seama cum a explodat vestiarul (râde)”, a povestit amuzat Andrași.

Citește și:

FCSB // Nici Ilie Dumitrescu nu-l mai înțelege pe Gigi Becali: „Fac eforturi să-mi găsesc cuvintele”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (7)
bazinga
bazinga  •  06 August 2019, 22:09

Ce *** de om.....cu descendenta de la Parpanghel din Tiganiada lui Budai Deleanu........Auzi-MISTER....Mai degraba,....***-***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stfb
stfb  •  05 August 2019, 17:10

cand a ajuns danciu-'mparat , pe m*** a luat...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adytza74
adytza74  •  05 August 2019, 15:21

Dar "Domn profesor" nu e mai simplu?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close