FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - DINAMO 1-1

VIDEO Istoria contracronometru » Vasluiul rămîne singura echipă cu un palmares pozitiv în faţa lui Dinamo

Antal a marcat 11 goluri în acest sezon
Antal a marcat 11 goluri în acest sezon

Articol de - Publicat miercuri, 18 decembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 17 decembrie 2013 23:15

Dinamo a atacat furibund aseară în repriza secundă pentru primul succes după 5 ani la Vaslui, însă ”cîinii” n-au putut obţine decît o remiză, 1-1.

Cînd văd Vasluiul în faţa ochilor, "cîinii" turbează. Pentru că gruparea lui Porumboiu este singura din România care are palmares pozitiv în confruntările cu dinamoviştii, ceea ce nici Steaua nu reuşeşte. Roş-albii au început în forţă, dar Roti a fost blocat de palma lui Sînmărtean.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Simţind că nu degeaba bucureştenii bifaseră 5 victorii la rînd în toate competiţiile, moldovenii s-au pus pe muncă. Antal (14) a scăpat singur cu Bălgrădean, însă ultimul a arătat de ce a fost Super-Pufi în ultima perioadă. A intrat în scenă Temwanjera, cu trei ocazii mari ratate. O dată a trimis în bară.

Duel Ţucudean - Prahici
Galben-verzii au dat lovitura fix înainte de pauză. Lanţul erorilor: după ce Thicot a rezolvat aiurea o fază, a ieşit corner, Prahici a reluat cu capul, Ţucudean a fost imprudent, iar mingea l-a lovit în mînă, iar "centralul" şi-a adus aminte cum se dă penalty. Antal a arătat de ce e unul dintre puncherii campionatului.

Enervaţi, dinamoviştii au început tare, dar Ţucudean (46) n-a putut să se răzbune pe greşeala lui Prahici, Cerniauskas a dezamorsat "bomba". Filip (49) a fost aproape de un gol măiastru, după un şut-centrare, însă portarul vasluienilor a fost foarte atent. Ţucudean (55) a trecut de Prahici şi de Muşat, ca pe nisipul Copacabanei, însă Cerniauskas a fost incredibil.

A intrat Thomas şi l-a făcut pe Stoican să înnebunească de nervi cu ratarea din minutul 64. Cerniauskas s-a lipit de orice balon. Ţucudean (67), cap, pe lîngă. Antal (70) a fost aproape să-i trimită acasă pe roş-albi, mingea s-a scurs pe lîngă poartă.

Ţucudean (76) a punctat, în cele din urmă, în duelul cu Prahici, marcînd spectaculos. "Cîinii" au simţit că pot da lovitura decisivă în final, însă au alergat în gol, fără să mai puncteze un gol al victoriei.

"Cîinii", două penalty-uri neacordate!
Oaspeţii au făcut scandal în prima repriză, întrucît arbitrul Marius Avram le-a refuzat două lovituri de la 11 metri. Dorin Rotariu, în minutul 7, a intrat în careul advers, iar Sînmărtean i-a pus o mînă pe spate, cît să-l dezechilibreze, însă "centralul" nu şi-a asumat răspunderea acordării unui penalty. Mai mult, în minutul 38, Sînmărtean, de lîngă Munteanu, pune şi mîna pe balon, tot în propriul careu! Stoican a protestat, alături de jucători, n-a primit decît un penalty, contra lui, în minutul 44, unde arbitrul are acoperire.

574 de minute de invincibilitate ale dinamoviştilor s-au scurs în momentul cînd Antal a înscris aseară de la punctul cu var

"Era nemeritat dacă nu marcam. Dacă eram mai atenţi, aveam 3 puncte. Arbitraj? Trebuie să mai văd reluările, iar dacă a fost nu comentez. Arbitrii să-şi facă meseria, să se analizeze pe ei înşişi. Să facem o pregătire de iarnă, cu atenţie, ca să urcăm mai sus de locul 5. Jucătorii merită prima promisă de conducere" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

"Nu am pierdut, e bine, n-am cîştigat, e rău! În repriza a doua am avut o sumedenie de ocazii, dar pripeala ne-a costat. Am avut două penalty-uri, CCA să-şi adune gîndurile în vacanţă" (Constantin Anghelache, preşedinte Dinamo)

"E obligatoriu să se dubleze posturile din echipă. Dinamo şi-a revenit, treptat, în clasament, poate avea o prestaţie foarte bună în primăvară" (Gigi Mulţescu, ex-antrenor Dinamo)

599340-vaslui-dinamo-1-1.jpg

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (14)
florinch
florinch  •  18 Decembrie 2013, 16:27
Postat de polistul68 pe 18 Decembrie 2013, 15:19

Cum a plecat Borcea de la butoane, cum dinamo e arbitrat 'normal" in Romania....sa simta si ei ce am simtit noi 45 de ani....

Tu esti tembel? la tine "arbitraj normal" este ala in care nu ti se dau doua penaltiuri? Sa nu ma spunem ca la hentul lui Sanmartean trebuia dat si cartonas rosu (joc intentionat al mingei cu mana). Dar ce sa le ceri la ......

polistul68
polistul68  •  18 Decembrie 2013, 15:19
Postat de madalin_eivissa pe 18 Decembrie 2013, 13:06

TREBUIA PENALTY LA HENTUL LUI SANMARTEAN , CLAR !!!

Cum a plecat Borcea de la butoane, cum dinamo e arbitrat 'normal" in Romania....sa simta si ei ce am simtit noi 45 de ani....

snoopmind
snoopmind  •  18 Decembrie 2013, 14:04

cine? echipa cu cele mai multe blaturi din istoria Europei??

Vezi toate comentariile (14)
Comentează