FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - RAPID 1-2

VIDEO Le place criza! » Rapid a dat două goluri cu un om în minus şi a învins la Constanţa, scor 2-1

Mihai Roman, 28 de ani, a marcat aseară primul său gol stagional // Foto: Mediafax
Mihai Roman, 28 de ani, a marcat aseară primul său gol stagional // Foto: Mediafax

Articol de - Publicat duminica, 21 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 21 aprilie 2013 00:02

Obişnuiţi să joace fără să-şi primească salariile, giuleştenii au evoluat mult mai bine după eliminarea lui Coman şi autogolul semnat de Voicu.

Veritabila confruntare a carenţelor, nevoia de puncte versus lipsa banilor, a fost înfrumuseţată doar de o coregrafie galerie-echipă. Jucătorii şi fanii Rapidului, veniţi în ultima clipă la Constanţa, au combinat două bannere pentru a forma un mesaj comun: "Respectăm şi vrem... să fim respectaţi"!.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Stima invocată nu s-a reflectat şi pe teren: Coman a luat roşu din două "galbene" acordabile (25), moment în care Ioniţă, Herea şi compania s-au repezit la tuşierul Grigoriu.

Dacă Alibec şi Dică au părut lipsiţi de soluţii, ajutorul a venit de la Ionuţ Voicu. Nu cu mîna, ci cu capul: în minutul 40, cheliosul apărător dreapta l-a învins pe Pecanha dintr-un plonjon spectaculos. Cu doar cîteva minute înainte, putea fi al doilea eliminat al bucureştenilor, după o intrare periculoasă la Toşca!

Două greşeli anti- Viitorul
Reluarea a consemnat o revenire incredibilă. Mai întîi, ofensivii constănţeni au fost taxaţi de Roman (52): 1-1! Iar Oros şi-a adus trupa în avantaj opt minute mai tîrziu: 1-2! Ce-i drept, după două greşeli de arbitraj: ofsaid la pasatorul decisiv de la prima reuşită, Voicu, minge care nu ieşise în afara terenului la cornerul de la golul doi!

Finalul a fost fabulos: Ciolacu a ratat singur şi a dat bară, Dică l-a întrebuinţat pe Buzbuchi, apoi Pecanha şi Grigore resping de 3 ori în aceeaşi fază, iar Alibec trage aganizant pe lîngă bară, la ultima oportunitate! Rapid bate şi cînd nu se antrenează, Viitorul are din nou mari emoţii cu retrogradarea.

"Ne-au motivat mai mult suporterii decît prezenţa lui George Copos, pe el nu-l mai văzusem de un an. Am realizat minunea" (Mihai Roman, mijlocaş Rapid)

"Am pierdut pe seama a două greşeli de arbitraj. Ofsaid la primul gol, la cornerul de la reuşita a doua nu iese mingea în corner... Rapidiştii au jucat relaxat şi au bătut" (Gheorghe Hagi, patron Viitorul)

568620-viitorul-rapid-1-2.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

N-au luat licenţa!
Voci din anturajul giuleştenilor au dezvăluit că, la prima instanţă de licenţiere, patru dintre echipele Ligii 1 nu au primit licenţa pentru viitorul sezon de Liga 1. Printre acestea s-ar afla şi Rapid! "Două din celelalte trei sînt Universitatea Cluj şi Gloria Bistriţa", au adăugat sursele Gazetei. Decizia nu e definitivă, o a doua instanţă urmînd a anunţa rezultatele pe 31 mai.

Rada a fumat pe bancă
Un moment inedit a avut loc la încălzirea de dinaintea meciului. Tehnicianul Rapidului, Marian Rada, s-a aşezat pe banca de rezerve şi şi-a aprins o ţigară! Antrenorii din fotbal au primit interdicţie de a fuma pe marginea terenului de ani buni. O altă prezenţă surprinzătoare a fost cea a lui George Copos, care a luat loc în tribune, alături de team-managerul Dănuţ Perjă.

Inbox
- Galeria Rapidului a scandat anti-Steaua, moment în care publicul-gazdă a reacţionat zgomotos. Giuleştenii au răspuns cu înjurături la adresa lui Hagi.
- "Galbenele" primite de Alexandru Coman au fost acordate corect: mai întîi, l-a faultat din spate pe Alibec (14), apoi l-a atacat cu piciorul sus pe Benzar (25).

Citește și:

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat
Nationala
Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat
Anunț MAJOR din partea FRF! România primește un număr INFIM de bilete la meciul cu Olanda » Cine are prioritate la achiziționare + prețuri
Nationala
Anunț MAJOR din partea FRF! România primește un număr INFIM de bilete la meciul cu Olanda » Cine are prioritate la achiziționare + prețuri
Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”
Superliga
Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (102)
ertop13erto
ertop13erto  •  22 Aprilie 2013, 08:38
Postat de radianu pe 21 Aprilie 2013, 12:59

Victoria rapidului este inca o pagina urata a sportului din Romania! Sunt stelist dar Viitorul lui Hagi nu merita asemenea tratament din partea fr si a a rbitrilor! Rusine tuturor care au permis aceasta victorie mincinoasa!

Bai Lutule, iar te-a scapat ciobanu' la calculator? Treci in curte si freaca statuile, ca s-a pus praful pe ele...Mama ta de needucat!!!

ertop13erto
ertop13erto  •  22 Aprilie 2013, 08:31
Postat de trake pe 21 Aprilie 2013, 14:04

Au invins din 2 goluri ale arbitrului...primul din ofsaid, al doilea in urma unui corner inexistent. Sunt curios ce va pati arbitrul. Comisiile se sezizeaza ? Dar pentru arbitru nu conteaza. Poate supravietui lejer cu ce a luat pana la urmatorul campionat. RUSINE !

Cata suparare ca retrogradeaza sTeua2...Sigur a platit Copos arbitrul, i-a dat cazare la Eforie. :)) Bai nene, tu credeai ca o sa ia Viitorul puncte de la Rapid? Nu cred ca o sa fie Rapid-ul "arbitrul" celor care sa bat la retrogradare, pentru ca, simplu, o sa le bata pe toate. Cum am mai spus : "satelitii" sLetei sa mearga in B

supereduardo10
supereduardo10  •  21 Aprilie 2013, 22:10

atata prostie la oile astea nu gasesti pe toata planeta mahh oile cred ca au un neuron doi in plus de cat astia:)) Ce blat ce furaciune mahh?!?!? au fost 2 faze p greseli de arbitraj dar greseli normale. La golul egalizator voicu e cu cativa cm in fata daca nu cumva astia de la tv apus exact in milisecunda cand pleaca mingea..apai saracu arbitru trebuie sa fi avut camere de inalta fidelitate implantate la ochi cu zoom si toate cele sa vada. La golul 2 era aproape imposibil sa-ti dai seama daca mingea a iesit in corner sau nu, arbitru fiind mascat de fundasul constantean. Behaiti ca prostii a paguba si oricum le dadea Rapidul cate era nevoie dupa cum s-a jucat ii facuse prastie in 1o

Vezi toate comentariile (102)
Comentează