FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FC BRAŞOV 1-1

VIDEO Lunetistul » Braşovul dă semne de redresare după numirea lui Adrian Szabo: Adnan Aganovici a reuşit un supergol

Aganovici a marcat al doilea său gol în Liga 1
Aganovici a marcat al doilea său gol în Liga 1

Articol de - Publicat marti, 19 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 18 august 2014 23:34

Venirea lui Adrian Szabo la echipă a coincis cu un egal pentru braşoveni, adus de Aganovici, printr-o lovitură liberă impecabilă, de la marginea careului.

Braşovenii au început cum nu se putea mai rău campionatul, iar Szabo l-a înlocuit pe bancă pe Cornel Ţălnar. Un clişeu fotbalistic spune că schimbarea antrenorului produce un şoc la echipă şi în următorul meci formaţia arată semne de revenire.

VIDEO: Vezi AICI golurile!

De data asta a fost valabil. Chiar dacă cei de la U Cluj au condus din minutul 8, după o greşeală mare în apărarea braşovenilor, cînd Vagner nu a venit cu fostul jucător al Braşovului, Viveiros, şi portughezul a pus latul la o centrare superbă a lui Boutadjine, la firul ierbii, prin spatele întregii apărări. 1-0!

După aceea a venit efectul Szabo. Muncitoreşte, cu multe inexactităţi, dar cu dorinţa de a repara ce au stricat, "stegarii" au pus stăpînire pe joc şi nu l-au mai pierdut din mînă pînă la final.

După o bară în finalul primei reprize, a lui Constantinescu, şi după o multitudine de ocazii în partea a doua, braşovenii şi-au primit premiul: o lovitură liberă de la 20 de metri. Aganovici a pus mîna pe minge ca un lunetist pe armă, a făcut cîţiva paşi în spate şi, printr-o atingere perfectă, a lobat mingea peste întreg zidul, fără să-i dea vreo şansă lui Veselovsky.

Nu punctul a fost atît de important pentru oaspeţi, ci jocul. De obicei, o mare parte din reuşită e reprezentată de muncă, iar Buga şi compania au confirmat teoria.

"Jocul a fost foarte echilibrat. Sîntem la un nou început de drum. Încerc să redau încrederea jucătorilor. Sînt sigur că voi putea redresa echipa, jucătorii au valoare" ( Adrian Szabo, antrenor FC Braşov)

"Rezultantul nu este frustrant, pentru că am jucat foarte slab. Braşovul a avut foarte multe ocazii. Trebuie să joci ca să poţi cîştiga un meci. Sper să fi fost un accident şi să ne revenim foarte repede" ( Mihai Teja, antrenor U Cluj)

630605-u-cluj-brasov-1-1.jpg

Citește și:

Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! UEFA a deschis o procedură
Euro 2024
Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! UEFA a deschis o procedură
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Superliga
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT
Superliga
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează