FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Măsuri drastice după bătaia de la Timișoara: 8 ultrași dinamoviști au fost arestați!

Articol de - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 11:31

Ciocnirile dure de marți dintre fanii dinamoviști și cei timișoreni n-au rămas fără repercusiuni: 8 ultrași ai celor de la Dinamo au fost reținuți pentru 24 de ore. 

Potrivit Opinia Timișoarei, opt dintre fanii lui Dinamo au ajuns în această dimineață în arestul IPJ Timiș, unde urmează să fie cercetați pentru faptele reprobabile de marți, când s-au bătut cu ultrașii timișoreni în centrul orașului. 

„Au fost reținute pentru 24 de ore 8 persoane din galeria lui Dinamo pentru tulburarea liniștii publice. La secție au fost peste 20 de persoane, de la Dinamo și de la Poli Timișoara din galerie”, a confirmat și Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IJP Timiș, la Pro X.

Imagini cu scandalul dintre dinamoviști și timișoreni: 

În dimineața meciului UTA Arad - Dinamo, aproximativ 30 de ultrași dinamoviști au ajuns la Timișoara cu avionul, timpul petrecut în orașul de pe Bega fiind plin de evenimente tensionate. Mai mulți membri aparținând Peluzei Sud a roș-albilor au fost protagoniștii unei altercații de proporții cu ultrașii timișoreni.

Vezi și: 

VIDEO Controversatul Ștefan Demici și un temut ultras, în mijlocul suporterilor dinamoviști care au creat haos pe străzile din Timișoara » Noi imagini cu bătaia desprinsă din Vestul Sălbatic, înainte de UTA - Dinamo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (5)
1198649370199221
Dumitru Florin  •  25 Septembrie 2019, 17:04

Astia, indiferent ca sunt din Timisoara sau din Bucuresti, se numesc "suporteri"??? Nu cumva sunt huligani veritabili? Ce lege e aia care "retine" astfel de animale doar 24 de ore??? De ce mai au voie sa intre pe stadioane??? Revin in Bucuresti si la meciul anterior fac ravagii!?!Decat sa fie impanzite strazile cu afisele unor politicieni absolur inutili pentru tara, mai bine sa fie afisate pozele huliganilor pentru a fi supusi oprobriului public!

blahblahblah111
blahblahblah111  •  25 Septembrie 2019, 15:01

Interesant. Arestati niste oameni care s-au aparat si unde nuexista nicio plangere. In acelasi timp niste clanuri de *** blocheaza drumuri nationale inarmati cu sabii iar politia nu face absolut nimic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

847153178690789
Ticu Troya  •  25 Septembrie 2019, 14:38

Si batuti si arestati si cu banii luati !!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează