FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC VASLUI 2-0

VIDEO Meci cu scandal la Cluj » CFR a învins-o pe egala lui Lazio şi e la un punct de Dinamo

Clujenii au dansat la finalul meciului FOTO Lorand Kovacs +1   FOTO
Clujenii au dansat la finalul meciului FOTO Lorand Kovacs

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 septembrie 2011 10:15

CFR - Vaslui a început alert: două echipe scurte care parcă au redus terenul la dimensiunile unui ring de box. Beto şi Wesley s-au ciocnit urît (18), aproape de un nou episod horror în Liga 1.


VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

S-a jucat şi fotbal. CFR a încercat să profite de improvizaţiile din apărarea lui Hizo. Balaur, reprofilat în fundaş din atacant, nu sperie pe nimeni. Weldon l-a lăsat în retrovizoare, dar Farkas l-a busculat pe brazilian în careu (25). Constantin a lăsat jocul să continue, provocînd dezgust în tabăra clujenilor. Brazilienii CFR-ului au făcut legea. Pînă la Sînmărtean, un mic magician. Românul a înşirat 4 adversari, însă şutul său viclean a fost respins de Mincă (39).

Deciziile controversate au continuat şi după pauză. Wesley a marcat după o pasă genială a lui Sînmărtean, dar Popa a semnalizat aiurea ofsaid (48). Un minut mai tîrziu, Ronny a căzut de lîngă Farkas fără să-l impresioneze pe "central". Tot brazilianul n-a ajuns la centrarea lui Camora (58). Dulăul Hizo, aproape de turbare, a fost eliminat şi a traversat ostentativ tot terenul.

Meciul s-a încins, Weldon a ratat incredibil la centrarea lui Panin (67). A treia cădere în careul lui Cerniauskis, Augustus s-a lăsat convins, iar Cadu a marcat din penalty. Cîteva minute mai tîrziu, Weldon a închis tabela (73), cu o lovitură de cap de la marginea careului.

Cifrele meciului CFR Cluj - FC Vaslui 2-0
52,6%    posesie    47,4%
16    şuturi    12
8    şuturi pe poartă    4
6    cornere    0
8    ocazii    6

Beto, ca la box
Portarul CFR-ului, Beto, s-a ciocnit cap în cap cu Wesley, în minutul 18, şi nu a mai putut continua partida. Cu lacrimi în ochi şi cu pometele stîng tumefiat, portughezul a acceptat cu greu să fie înlocuit, părăsind gazonul abia la 5 minute după incident. El a fost înlocuit cu Mincă, aflat la primul meci din acest sezon. (FOTO MAI JOS)

Gol anulat aiurea, penalty corect
În minutul 48, vasluienii au marcat prin Wesley, dar asistentul Ionel Popa a ridicat greşit fanionul, iar Augustus Constantin a anulat golul. În schimb, "centralul" a luat decizia corectă la faultul în careu al lui Balaur asupra lui Sougou. (VEZI CAPTURA MAI JOS)

INBOX
n La cererea managerului sportiv al moldovenilor, Constantin Zotta, un spectator de la tribuna I, care l-a agasat permanent, a fost evacuat din stadion pe finalul primei reprize.
n Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a coborît la pauză în alergare de la tribuna oficială pentru a-i reproşa lui Augustus Constantin că nu a acordat penalty la Weldon în minutul 25. Zărindu-l pe Mureşan, Zotta a accelerat şi el şi i-a făcut marcaj strîns "centralului" pînă la vestiare.

REACŢII DUPĂ MECI:
* Hizo şi Zotta sînt dezgustaţi: "CFR-ul e campioană deja, am fost măcelăriţi"

* Porumboiu acuză dur arbitrajul: "Augustus Constantin era ud în pantaloni că nu ieşeau ordinele, a fost dirijat"

* Jucătorii CFR-ului şi ai Vasluiului, la un pas de bătaie pe tunelul spre vestiare

* Paszkany îi răspunde elegant lui Porumboiu: "Vasluienii sînt ultimii care ar trebui să se plîngă de arbitraj"

* Mureşan îşi aplaudă jucătorii: "Rezultat meritat, sîntem cei mai buni"

Citește și:

Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Superliga
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Euro 2024
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Gakpo, starul Olandei, impresionat de 3 fotbaliști români înaintea duelului din „optimile” Euro 2024 + cum vrea să treacă de Rațiu
Nationala
Gakpo, starul Olandei, impresionat de 3 fotbaliști români înaintea duelului din „optimile” Euro 2024 + cum vrea să treacă de Rațiu

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (86)
gspromania
gspromania  •  21 Septembrie 2011, 20:46

Nicio surpriza! CFR este o echipa mult mai puternica decat Vaslui !

double07
double07  •  20 Septembrie 2011, 19:38
Postat de zadkiel pe 20 Septembrie 2011, 11:59

Am urmarit meciul cu mare atentie. In prima repriza arbitrajul a fost perfect. In repriza a doua parca au venit de la cabine alti arbitrii. La golul vasluiului anulat, erau in care doi aparatori clujeni si in afara careului brazilianul Wesley, INTRE EI ERA DUNGA CAREULUI DE 16 m! Era imposibil ca sa faci o eroare? A fost furt ordinar! La penalti NU A FOST NICI MACAR CONTACT. Cat de prost sa fi ca fluieri penalti la asa ceva? BANII S-AU DAT LA PAUZA SI PROCURORII TREBUIAU SA-L OPREASCA PE AUGUSTUS SA-I PERCHEZITIONEZE MASINA! Arpad Paskany are avere numai din afaceri de coruptie cu statul, adica din banii furati de la poporul roman! Porumboiu nu are afaceri cu statul!

tu clar ai scapat de la Balaceanca!

radoo93
radoo93  •  20 Septembrie 2011, 19:01

referitor la penalty: revizionat din enspe unghiuri, pare a fi simulare. dar cati dintre voi, daca ati fi arbitrat obiectiv, nu ati fi dat penalty? vasluiul sa zica mersi ca nu au primit rosu si penalty pt cfr in min 25, cu toate ca nu imi place ca echipa sa castige din penaltyuri. galbenele reflecta agresivitatea vasluienilor care nu degeaba au fost huiduiti de tot stadionul la fiecare contact pe final de prima repriza, motiv pt care si cred ca arbitrul a arbitrat in compensatie oarecum in repriza a doua. cfr-ul a fost peste vaslui timp de 80 de minute, abia pe final acestia din urma sau mai trezit.si nici macar nu sunt ungur orbit de ura fata de roamni cand scriu asta,sunt moldovean din cj

Vezi toate comentariile (86)
Comentează
Close