FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 0-2

VIDEO Mircea Rednic i-a trezit: victorie după cinci etape pentru Dinamo, 2-0 cu Viitorul

Dinamoviștii au sărbătorit cu mare entuziasm golurile marcate aseară // Foto: Cristi Preda
Dinamoviștii au sărbătorit cu mare entuziasm golurile marcate aseară // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 09 mai 2015 00:00

Puștii "Regelui" au căzut după ratarea șansei de a deschide scorul, iar Alexe și Bunoza, cu ajutorul lui Albuț, au închis tabela la 0-2.

Te-ai fi așteptat la ceva mai mult de la două echipe fără griji, dar în suferință aseară, la Chiajna. Unde Viitorul căuta să șteargă amintirea setului încasat la Tîrgu Mureș, iar Dinamo, cu spartanu-șef revenit printre copii, să arate că, gata, începe altă eră!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Cîinii" încep mai cu zvîc, dar Elhamed, Grozav și Alexe nu au tirul reglat. Biciuiți permanent de Hagi, puștii Viitorului încep să combine, mizînd pe explozia lui Mitriță. Care are prima ocazie imensă, e singur, dar se încurcă în iarbă.

Dinamo răspunde printr-un triunghi la capătul căruia Elhamed rămîne doar cu Albuț, însă portarul parează. Apoi se trece la fotbal confuz. Greșeli, mingi aiurea. Dinamo vrea, însă tot nu poate. Cu Grozav aproape absent și Rotariu care nu-și găsește locul, e greu, chiar dacă Alexe se agită mai mult ca de obicei.

Dă și el un "cap" pe finalul primei runde, direct în priza lui Albuț.
Și dincolo, fazele se sting fără pericol, doar Mitriță dînd o "șmecherească", ce trece puțin peste. Prea puțin. De aia și rămîne 0-0.

Îngropați de ai lor

La reluare, Gică împinge liniile: "Benzar, stai sus!". Și tocmai el scoate penalty la o gafă a lui Traian Marc. Însă golgeterul Mitrea trage în stil telefon, iar Marc e pe fir.

Dinamo trăiește, revine în atac și Alexe, care dădea semne de confuzie, e servit ideal de Niculae și lovește. E 0-1. Marc scoate și bomba lui Benzar, Albuț respinge la Fai. Sar scîntei. Oaspeții caută KO-ul. Și Bunoza dă o ghiulea din fundu' curții, de la 35 de metri, direct în plexul Viitorului. Care s-a zbătut în gol.

Ianis a fost aproape de unul real, dar Marc l-a oprit din 3 metri, la fel ca și Albuț pe Alexe. Rednic zîmbește. De la "Demisia!", fanii au ajuns să scandeze numele antrenorului. E un șerif nou la Dinamo.

DECLARAȚIA SERII:

"Nu sînt nici Mulțescu și nici Șumudică, să fac minuni în două zile, dar mă bucur că am cîștigat"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Replica lui Șumudică:

"Așa e cînd cîștigi rar, ești euforic! Nu vreau să spun mai multe, îl cunoașteți pe Mircea, d-asta e poreclit «Strîmbul»"
Marius Șumudică, la DigiSport

Ce a mai zis Rednic după meci:

  • "Prima repriză nu prea am mișcat, a doua repriză a fost mult mai bună. Sînt mulțumit că ajungem în fața porții, dar să nu uităm că am făcut greșeli la început"
  • "Băieții vin după o perioadă delicată, cu schimbări de antrenori și diverse supărări, și nu știu cum reacționau jucătorii dacă primeau acel gol din penalty. Soarta meciului putea să fie alta. Culmea că tocmai Mitrea a ratat, a fost norocul nostru!"
  • "Nedelcearu are o ruptură musculară gravă, sezonul pentru el este terminat, sper să înceapă apt perioada de pregătire din vară"
  • "Le-am oferit șanse să joace și celor la sfîrșit de contract, vor primi șanse și în meciurile următoare"

"E o victorie de moral pentru că ne dorim să urcăm în clasament. Sper ca de acum înainte să ne aplaude mereu suporterii"
Marius Alexe, căpitan Dinamo

"Mircea Rednic a vorbit foarte mult cu noi, ne-a încurajat și asta s-a văzut pe teren"
Marius Alexe, căpitan Dinamo

"Nu-mi amintesc nimic de la faza penalty-ului că m-am lovit la cap. Oricum, am exersat toată săptămîna lovituri de la 11 metri pentru că știam că Mitrea execută excelent. Mă bucur că am parat execuția lui"
Traian Marc, portar Dinamo

"N-am ce să le reproșez jucătorilor, a fost un meci bun al nostru, dacă aveam mai mult curaj puteam să scoatem un rezultat bun"
Gică Hagi, antrenor Viitorul

"Mai avem trei etape de jucat, trebuie să le jucăm bine, fără să ne gîndim la Europa League și alte lucruri"
Gică Hagi, antrenor Viitorul

viitorul dinamo 0 2

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Stranieri
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (28)
 •  10 Mai 2015, 03:47
Postat de zecs93 pe 09 Mai 2015, 16:48

sper sa aiba 3 prezente la nationala ca altfel va avea voie, nustiu cine e selectioneru israelului dar daca il vad il rog sa-l cheme pe elhamed ca joace acolo 3 meciuri ca sa-l putem pastra :)))

Poate fi cumparat daca nu ma insel ca minimul e sa aiba 3 selectii cel putin la nationala de tineret si chiar unul din selectioneri il recomandase lui Stanciu pe Elhamed.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Mai 2015, 18:11

ha ha ! a batut Dinamo ?..))))) penalty ratat la 0-0 ?..)))) da alexe gol ? si cu golul 2 ce e ?..)) bai hagi bai, si tu, bai ?..)))

zecs93
zecs93  •  09 Mai 2015, 16:48
Postat de gutza23 pe 09 Mai 2015, 12:17

pacat,ft pacat de hatem daca nu o sa-l putem tine mai rar prin liga 1 mijlocas ca el!!! bunoza in schimb are dubla cetatenie are si cetatenie croata !! cat despre legea respectiva este incredibil cat de aberanti sunt domni federali,adica nu exista legea asta in spania,italia,franta,germania si o punem noi in aplicare dupa modelul anglia

sper sa aiba 3 prezente la nationala ca altfel va avea voie, nustiu cine e selectioneru israelului dar daca il vad il rog sa-l cheme pe elhamed ca joace acolo 3 meciuri ca sa-l putem pastra :)))

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close