FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - PETROLUL 2-1

VIDEO Pinalti de aur » ”Plăieşii” au întors rezultatul şi au luat 3 puncte în meciul cu Petrolul, scor 2-1

Marian Constantinescu a marcat 4 goluri în acest sezon
Marian Constantinescu a marcat 4 goluri în acest sezon

Articol de GSP - Publicat marti, 27 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 27 martie 2012 02:29

Ceahlăul a obţinut aseară o victorie bună ca oxigenul în faţa unei contracandidate la evitarea retrogradării. VEZI AICI REZUMATUL VIDEO!

Meci de foc în zona retrogradării, aseară, la Piatra Neamţ. Aprins, cu nerv, după o primă repriză anostă rău de tot, de ziceai că doar oaspeţii îşi doresc victoria. Ceahlăul, se vedea treaba, se simte mai bine în confruntările cu adversari din top 8 şi pe teren străin. Petroliştii au sperat după prima repriză la o victorie, ce-ar fi fost o premieră în 2012, şi la o mare gură de oxigen în salvarea de la liga secundă. Opriţa a scos un penalty din care tot el a punctat.

Dar, cum pauza e un sfetnic bun, "plăieşii" lui Costel Enache s-au trezit. "Foarfeca" lui Constantinescu, meşter şi etapa trecută pe Giuleşti, plus devierea lui Melinte au readus egalarea. Moldovenii au apăsat şi mai mult acceleraţia, ploieştenii au fost debusolaţi. Şi, moment istoric în ediţia 2011/2012: echipa lui Pinalti a avut parte de primul penalty, de-abia în etapa 23! Iar Golubovici a fructificat oportunitatea, ce s-a dovedit decisivă.

Pînă la final, moldovenii mai puteau marca lejer încă de trei ori, scorul fiind blînd. Petrolul se scufundă încet, dar sigur, are un singur punct în 2012, în timp ce Ceahlăul, la prima victorie pe acest an sub Pietricica, se îndepărtează de zona fierbinte.

"Mă bucur că am legat două victorii la rînd. Avem mai multă linişte acum, dar încă nu ne-am salvat de la retrogradare" (Costel Enache, antrenor Ceahlăul)

"Dedic golul tuturor oamenilor care cred în noi. Această echipă a arătat că nu trebuie să se bată la retrogradare, ci la primele 8 locuri din clasament" (Marian Constantinescu, atacant Ceahlăul)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Curtea de Apel a luat decizia definitivă! Mircea Rednic a câștigat procesul, Dinamo e bună de plată!
Superliga
Curtea de Apel a luat decizia definitivă! Mircea Rednic a câștigat procesul, Dinamo e bună de plată!
Concluzie șocantă: cum a influenţat negativ regula U21 numărul jucătorilor tineri în Liga 1
Nationala
Concluzie șocantă: cum a influenţat negativ regula U21 numărul jucătorilor tineri în Liga 1
Ioanițoaia a vorbit cu Mircea Lucescu și dezvăluie de ce Mitriță și Alibec nu au fost folosiți deloc: „El mi-a zis”
Nationala
Ioanițoaia a vorbit cu Mircea Lucescu și dezvăluie de ce Mitriță și Alibec nu au fost folosiți deloc: „El mi-a zis”

România, 99% sigură de locul ei » Cum arată urnele pentru preliminariile Campionatului Mondial în acest moment + variantă de grupă grea și grupă ușoară

David Popovici a spus de ce nu mai conduce mașinile-cadou primite de la Ion Țiriac


Comentarii (7)
claudiu_vsb
claudiu_vsb  •  27 Martie 2012, 19:13

in liga a 2-a acolo e locul retarzilor de la petrolul!sa nu mai comenteze ei despre cine a venit in liga 1 de pe locul 4 din seria 2,ca uite ca ei se intorc unde le e locul si cei de pe locul 4 din liga 2 raman si la anul!

flafy
flafy  •  27 Martie 2012, 10:57

Ceahlaul a meritat sa castige,in prima repriza nu a stralucit insa in cea de-a 2 aa jucat mult mai bine,mai ofensiv,a fost consistenta in atac si jucatorii au avut o atitudine foarte buna! in schimb Petrolul a revenit la acel joc de echipa de liga 3,cu o echipa formata din mercenari care nu stiu ce inseamna Petrolul! sper ca pe viitor Petrolul sa aiba alt antrenor si jucatori tineri,crescuti in spiritul Petrolului!

alexhaiducu
alexhaiducu  •  27 Martie 2012, 09:50

mare smecher gheorghr stefan asta! el si cu ala de la bistrita! hahalere batrane!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează