FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - GAZ METAN 3-1

VIDEO "Sărmăluţa" giurgiuveană face mingea ovală » Budescu a fost din nou providenţial: 3-1 cu Gaz Metan

Budescu a ajuns la 8 reușite în acest sezon
Budescu a ajuns la 8 reușite în acest sezon

Articol de - Publicat luni, 04 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 03 noiembrie 2013 23:02

Budescu a marcat golul care a adus-o pe Astra în avantaj şi giurgiuvenii şi-au consolidat poziţia a doua a clasamentului.

Astra nici nu concepea să nu cîştige împotriva Gazului, dar giurgiuvenii au suferit pentru victorie. Emoţiile au apărut încă din primele minute, cînd Găman a greşit incredibil, Bud a recuperat şi i-a pasat lui Todea, dar acesta a şutat pe lîngă poartă.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Mediaşul a rămas în ofensivă şi Bud a reuşit să deschidă scorul după o fază a lui Romeo (12). A venit apoi rîndul lui Markovici să greşească şi Yazalde, scăpat din marcaj, a deschis scorul cu o lovitură de cap frumos plasată (14).

Gazul n-a acuzat şocul, însă a ieşit la rampă Tudor. "Centralul" bucureştean a dictat uşor o "indirectă" din 7 metri şi Budescu a adus-o pe Astra în avantaj (35), executînd puternic, pe colţul lung. Medieşenii au avut şansa de a egala situaţia pe tabelă pînă la pauză, dar Lung s-a opus bine în faţa lui Muntean.

Gazul a continuat să creadă în şansa ei, dar Markovici, cu capul, nu l-a putut învinge pe Lung, care a respins balonul în bară (63). Bud a fost la un pas de o "dublă", dar acelaşi Lung s-a opus excelent. S-a terminat însă 3-1 după ce Enache, intrat pe teren în repriza a doua, a închis tabela cu o execuţie frumoasă în minutul 78. 3-1 pentru Astra şi formaţia din Giurgiu reuşeşte să profite de pasul greşit al Stelei şi să se apropie de roş-albaştri.

Tudor, două mari erori!
"Centralul" Alexandru Tudor n-a prins o zi bună ieri. Mai întîi, în minutul 34 a dictat o lovitură liberă indirectă pentru un presupus joc periculos după un duel în careu între Markovici şi Yazalde.

Reluările TV au arătat că bucureşteanul s-a înşelat, lucru observat şi de fostul arbitru Dan Lăzărescu, aflat în studioul DolceSport: "Yazalde a încercat să lovească mingea cu capul de la o înălţime mica, deci şi-a asumat singur riscul de a fi accidentat. Tudor a greşit, trebuia să lase jocul să continue".

În minutul 77, Tudor a greşit iar cînd nu l-a eliminat pe Muntean pentru o intrare cu talpa asupra lui Morais. Medieşeanul a primit doar cartonaş galben.

"Nu ne-am entuziasmat cînd am avut rezultate bune. Ştiam că vor veni şi astfel de momente. Obiectivul nostru nu e să ajungem în cupele europene" (Cristi Dulca, antrenor Gaz Metan)

"E o victorie muncită, mă bucur pentru băieţi, în special pentru cei trei care au intrat de pe bancă. Gaz Metan şi-a creat ocazii din nişte lovituri libere prea uşor acordate" (Daniel Isăilă, antrenor Astra)

"Semnul pe care l-am făcut după ce am marcat a fost adresat unor suporteri care, probabil, n-au ce să facă acasă şi vin la stadion să arate că sînt supăraţi că am dat eu prea multe goluri" (Constantin Budescu, atacant Astra)

593564-astra-medias-3-1.jpg

Citește și:

Mihai Stoica, impresionat de fizicul unui „tricolor”: „Uitați-vă la el, poate să concureze la Mister Olympia”
Nationala
Mihai Stoica, impresionat de fizicul unui „tricolor”: „Uitați-vă la el, poate să concureze la Mister Olympia”
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Euro 2024
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start
Nationala
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (2)
marius10094
marius10094  •  04 Noiembrie 2013, 11:51
Postat de mihaitanase pe 04 Noiembrie 2013, 09:42

STIE CINEVA DE CE POARTA STADIONUL DIN GIURGIU ACEL NUME ?

Salut. Marin Anastasovici a fost un fotbalist de odinoara din Giurgiu. A jucat pe vremuri la Dunarea Giurgiu impreuna cu Titi Teasca, Nicolae Nemtescu, Gogu Girlea, Pepi Iorgulescu, Gore Cristache, Marian Preda, Alexandru Pana, Paul Chirea fosti jucatori la Dunarea. An de an in Giurgiu se organizeaza un turneu de fotbal care poarta denumirea de "MEMORIALUL GLORIILOR FOTBALULUI GIURGIUVEAN" in cinstea jucatorilor care au scris istorie pentru Giurgiu..Pentru ca in Giurgiu exista doar o echipa DUNAREA GIURGIU si nu CAstra ;)

mihaitanase
mihaitanase  •  04 Noiembrie 2013, 09:42

STIE CINEVA DE CE POARTA STADIONUL DIN GIURGIU ACEL NUME ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează