FOTBAL  »  Superliga  »  CS SEVERIN - ASTRA 0-0

VIDEO Zero peste tot » Astra a reuşit doar o remiză albă la Severin şi a ajuns la 12 puncte de Steaua

Experimentatul Olah, 32 de ani în aprilie, a jucat foarte bine aseară // Foto: Alex Nicodim
Experimentatul Olah, 32 de ani în aprilie, a jucat foarte bine aseară // Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 martie 2013 23:21

Giurgiuvenii n-au putut mai mult, oltenii nu şi-au propus mai mult de-un punct, astfel că etapa s-a închis cu o remiză albă după un joc sub aşteptări.

Elevii lui Sinescu s-au dus pe malul Dunării cu pieptul umflat şi păreau pregătiţi să le sufle gazdelor toate cele trei puncte fără mare efort. Dar socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din tîrgul Severinului nici de această dată.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Mehedinţenii au pus pentru prima dată în pericol poarta lui Silviu Lung jr. Brata (14) a pornit pe contraatac, dar lovitura lui a fost una penibilă, mult "peste". Budescu putea deschide şi el scorul, însă i-a ignorat complet pe colegii săi veniţi să-l susţină, iar finalizarea personală a dezamăgit. Tole (19) şi Florin Costea (22 şi 25) au încercat şi ei Dunărea cu degetul, fără nici un rezultat.

La reluare, elevii lui Gane au rezistat eroic presiunii puse de giurgiuveni. Enache l-a remarcat pe Panagopoulos (55) după un şut puternic din marginea careului mic. Acelaşi Enache (63) a prins un nou şut de senzaţie de la 40 de metri, mingea trecînd puţin pe lîngă vinclul porţii. Fatai a ratat şi el din poziţie bună, apoi Olah a respins providenţial de pe linia porţii, salvînd un punct ce-i ajută pe olteni mai mult la moral.

Haţegan n-a văzut un penalty!
Astra a ratat cea mai mare ocazie a meciului cu două minute înaintea finalului. Mureşan a lovit mingea cu capul din careu, iar Olah a respins de pe linia porţii. Dar Mureşan a fost lovit, în săritură, cu capul în faţă de către Joel Thomas. Arbitrul Haţegan nu a sancţionat lovitura. Fobalistul Astrei a ieşit pe margine cu nasul spart şi a avut nevoie să-i fie oprită hemoragia înainte să se întoarcă pe teren.

"Eu încă mai cred în salvarea de la retrogradare! Florin Costea creşte de la meci la meci, în curînd va redeveni fotbalistul decisiv de acum 3-4 ani" (Ionel Gane, antrenor CS Severin)

"Adversarul s-a închis foarte bine, iar nouă ne-a fost dificil să construim. Presiunea locului secund începe să apese din ce în ce mai tare pe umerii elevilor mei" (Valentin Sinescu, antrenor Astra)

"Am dominat de la cap la coadă, dar n-am avut şansă. Lupta pentru Europa s-a încins rău de tot, sperăm să ne menţinem pe o poziţie fruntaşă" (Silviu Lung jr, portar Astra)

561926-severin-astra-0-.jpg

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (4)
toni_fcsb
toni_fcsb  •  11 Martie 2013, 00:28
Postat de gardenparty pe 06 Martie 2013, 12:05

astra e oricum zero,va termina pa 6-7

Lasa rivalitatea si fii obiectiv. E diferenta mare intre Astra si voi! Poate daca mai investeste Walter ceva banuti puteti spera ca o sa ajungeti la nivelul lor peste 1 an, dar anul asta, e foarte greu sa faceti asta!

gardenparty
gardenparty  •  06 Martie 2013, 12:05

astra e oricum zero,va termina pa 6-7

wishmaster
wishmaster  •  05 Martie 2013, 11:42
Postat de joze_maurinio pe 05 Martie 2013, 04:23

Se vede ca oamenii astia de la gazeta nu se pricep la fotbal absolut deloc. Astra e la 13 puncte de Steaua, Pandurii e la 12. Dar daca nu stii regulamente si faptul ca Astra a pierdut ambele meciuri din campionatul asta cu Steaua, deci daca termina la egalitate de puncte e tot in spatele Stelei, atunci ce rost mai are sa te dai jurnalist de sport?

prietene, esti in sevraj cumva? ia-ti d.reaq metadona aia si calmeaza-te, dupa aia mai uita-te o data la clasament ... asta e, aritmetica poate fi stresanta ... :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează