FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 4-1

VIITORUL - DINAMO 4-1 // Ianis Hagi, MVP-ul Ligii 1: "Am luat cea mai bună decizie din carieră"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 decembrie 2018 22:01

Viitorul s-a impus cu 4-1 în fața lui Dinamo. Ianis Hagi, cel mai bun jucător de pe teren, e fericit că a ales să revină în Liga 1 .

"Cu Dinamo mereu ies meciuri frumoase. Până acum nu reușeam să câștigăm în fața lor, în final am reușit. Am zis înainte de meci că e important să câștigăm acest meci ca să ne revenim și acasă.

Culmea, am făcut mai multe puncte în deplasare în acest sezon și era nevoie jucăm mai bine și pe teren propriu. Obiectivul nostru e intrarea matematică în play-off. Acolo toate cele șase echipe au șanse egale la câștigarea titlului.

Sunt fericit că acum 11 luni am luat cea mai bună decizie din carieră. Vreau să joc fotbal, de aceea m-am întors acasă. Până acum este bine, sunt într-o formă bună și sunt motivat zi de zi de goluri, de pasele pe care le ofer colegilor. E important pentru că sunt abia la început, la micul dejun cum zice tata.

Momentan sunt aici și vreau să urcăm cât mai sus în clasament. După aceea vedem. Orice jucător vrea să treacă la nivelul următor, nu știu dacă va fi acum sau peste mai mult timp. Important este să joc. Eu voiam să îl las pe Vână să bată acel penalty, până să vină decizia de pe bancă.

Apoi, m-a rugat și Mățan și l-am lăsat pe el să execute pentru că nu a avut un sezon foarte bun. Puteam să marchez primul hattrick din carieră, dar am timp destul și pentru asta", a declarat Ianis Hagi pentru Look TV. 

Vezi și: 

VIITORUL - DINAMO 4-1// Mircea Rednic afundă Dinamo! Ianis Hagi, "motorul" de podium al Viitorului » Clasamentul actualizat

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (10)
fabius_2014
fabius_2014  •  02 Decembrie 2018, 13:26

FCSB-ului i s-au oferit 12 milioane de euro pe Man, Standard, una din putinele echipele interesate, ofera maxim 2,5 milioane de euro pe Ianis Hagi. Voi cine credeti ca este jucatorul mai bun ? Mitrita da 10 goluri si 4 pase decisive, Ianis Hagi da 8 goluri ( 4 din 11 metri) si 5 pase decisive. Voi cine credeti ca este jucatorul mai bun ? Daca mai punem in calcul cat de sustinut este Ianis Hagi, de catre tatal sau, jucatorii de la Viitorul, arbitrii si presa, intrebarea normala ar fi " Este Ianis Hagi un jucator de valoare ?"

692690830833640
Iulian Peiu  •  02 Decembrie 2018, 13:05

E baiatul lu tata la echipa el centreaza el da cu capul toate mingile trec obligatoriu pe la el cine comenteaza o incaseaza cel mai bun lucru ptr junior ar fi sa confirme la o alta echipa el singur fara taticu de ce nul ia becali stie ca nu poate lua bani multi pe el inca e prea firav oricum viitorul a dat jucatori mai buni ca el

780708698710213
Razvan Claudiu  •  02 Decembrie 2018, 11:50

Dumitru Dragomir!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează