FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Viitorul pentru export » Rednic rămîne la Dinamo, dar și-ar putea pierde patru jucători la iarnă

Fai este unul din jucătorii cu oferte din lotul lui Dinamo
Fai este unul din jucătorii cu oferte din lotul lui Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 25 octombrie 2015 00:00

Fai, Anton, Rotariu și Matei sînt monitorizați de diverse formații belgiene, în proximul mercato se vor face propunerile.

Prezența a trei oameni de fotbal din Belgia la discuții în București cu Mircea Rednic au lansat varianta că antrenorul ar putea lăsa Dinamo pentru a reveni într-un campionat drag lui. Mai mult, sezonul negru prin care trece Standard Liege, ultimul loc în Belgia, i-a făcut pe fanii valoni să ia în considerare sosirea "Puriului" în chip de salvator.

Doar că Rednic a lămurit situația, ieri: "Au venit doi manageri și un impresar, însă nu pentru mine, ci pentru jucători. Managerul de la Malines, prieten bun al meu, cel de la Standard Liege, dar și un impresar de la Lokeren au sosit să întrebe de Fai, de Matei, de Anton și de Rotariu. A rămas să-i urmărească pe mai departe. Vor veni și la Derby de România ca să-i monitorizeze. Apoi, dacă băieții vor da randament, pot face o ofertă. Rămîne ca și domnul Negoiță să se gîndească dacă va dori să-i cedeze".

Tehnicianul a lămurit și modul cum s-a despărțit de Standard, în mai 2013, relațiile dintre el și clubul la care a activat și ca jucător rămînînd amicale: "Belgienii nu m-au dat afară, așa cum spun unii. Am avut un singur an de contract, nu s-a prelungit din motive financiare. Am preluat echipa de pe locul 12 și trebuia s-o duc în play-off. Nu doar că am dus-o, ci am calificat-o și în Europa League, am încheiat sezonul pe locul 4".

Evoluția celor 4 fotbaliști în acest sezon

Fotbalist Vîrstă Goluri/assist-uri Meciuri Cotă transfermarkt.de
Fai 23 de ani 0/4 16 700.000 de euro
P. Anton 24 de ani 0/3 12 1,3 milioane de euro
C. Matei 24 de ani 2/3 14 1 milion de euro
D. Rotariu 20 de ani 4/1 13 1 milion de euro

"Dumnezeu îi va lumina mintea!"

Și Dinamo îl vrea pe Ciprian Marica, rămas liber după ce și-a reziliat contractul cu Konyaspor. Fotbalistul este dorit și de cei de la Steaua, dar mai are ofertă clară și din Scoția, de la Celtic, precum și o variantă de a continua în Turcia.

"Ne interesează Marica, iar Dănciulescu a vorbit deja cu el. Ne-a mulțumit pentru ofertă și a spus că se mai gîndește. Mai are propuneri și de «afară». Eu zic că dacă nu continuă în străinătate, atunci va alege Dinamo. Este o soluție foarte bună pentru el. Va alege Dinamo, Dumnezeu îi va lumina mintea!".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Superliga
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Superliga
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului
Superliga
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (13)
zecs93
zecs93  •  25 Octombrie 2015, 15:47
Postat de zidane92 pe 25 Octombrie 2015, 09:36

si cu cine jucam mestere daca pleaca filip,matei si rotariu, cei mai buni din echipa? mai usor cu plecarile astea sa plece x sa plece y ca nu avem casa regala din qatar in spate sa aducem altii mai buni, pai negoita nu baga un cent in transferuri , ce pui in loc? sa nu-mi *** cu copiii de la dinamo 2 ca m-am lamurit de tot de ei, patrick e zero, serban e minus infinit, tarcoveanu poate ajunge un fotbalist bunicel de iasi sau timisoara, moldoveanu inca e tanar, pe nedelcearu deja poti sa il scoti la pensie, mai ai altii?

aici ii dau dreptate lui bianco chiar daca m-am mai contrat cu el foarte mult, matei si rotariu chiar nu sunt buni de nimic, poate doar la curatat strazile, tu nu vezi ca ne exaspereaza meci de meci cu anti-talentele lor, eu v-as da niste nume din liga 1 care ar fi peste astea si anume Hora de la pandurii in locu lui matei si martinus de la botosani in locu caprioarei rotariu. De filip sunt de acord cu tine, eu nu vreau sa plece dar l-as ruga pe rednic sa nu-l mai treaca ca fundas stanga pentru ca e praf si pulbere in zona aia, el joaca bine ca mijlocas central !!! Filip e la cel mai bun sezon al sau de cand e la Dinamo si daca ar fi sa plece, eu as cere 3-4 milioane pe el !!!

zecs93
zecs93  •  25 Octombrie 2015, 15:39

De matei si de Rotariu chiar nu-mi va parea rau de loc, sper sa dispara *** astea 2 de la noi din lot care ne-au mancat pipotele !!! Anton si Fai Nu trebuie sa plece daca vrem sa ne luptam la titlu !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  25 Octombrie 2015, 12:23
Postat de juliusmad pe 25 Octombrie 2015, 09:57

:))))cine sa comenteze?? postacii de serviciu sunt prezenti si usor de manipulat. vivat veselia !!

BAH..*** AI RAMAS.. PAI SA L VINZI PE ROTARIU..AR FI O PERFORMANTA.. DE AILALTI..REFUZATI..GEN GNOHERE? AR FI..O AROGANTA.. IL LUAM APOI PE...TADE:):) V AR PLACE?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează