FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - RAPID 3-1

Fotbalistul făcut praf după CSU Craiova - Rapid 3-1: „Deprinderi de amatori!”

Crepulja, în duel cu Jovan Markovic / Sursă foto: Raed Krishan (GSP) +49   FOTO
Crepulja, în duel cu Jovan Markovic / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat luni, 17 aprilie 2023 12:12 / Actualizat luni, 17 aprilie 2023 13:30

Viorel Moldovan, fostul mare atacant al primei reprezentative, cu un istoric legat și de Rapid, l-a criticat în termeni duri pe Ljuban Crepulja, mijlocașul de 29 de ani al giuleștenilor, după prestația croatului din înfrângerea cu CSU Craiova, 1-3.

Moldovan s-a legat de faza premergătoare golului secund al oltenilor și de maniera în care Crepulja a tratat acțiunea respectivă,  în care a fost preocupat nu doar de adversar, ci și să solicite un posibil ofsaid. 

Mutu are 3 bile negre, dar nu merită judecat emoțional și demis la presiunea lui Bocciu
EDITORIAL
Mutu are 3 bile negre, dar nu merită judecat emoțional și demis la presiunea lui Bocciu

Viorel Moldovan, necruțător cu Ljuban Crepulja: „Deprinderi de amatori!”

„Toți rapidiștii erau cu mâinile pe sus, revendicau un ofsaid. Crepuja, în loc să trăiască la intensitate maximă acea acțiune... e o deprindere proastă a fobtaliștilor. Tot timpul sunt cu brațele pe sus. Trăiește, domnule, acțiunea la intensitate maximă!

Participă, fii viu! Crepulja e cu mâna pe sus! În loc să se ducă la blocaj, el gesticulează! E preocupat să ce... să saluți? Deprinderi de amatori! Du-te și pune presiune, nu-l lăsa pe Crețu să șuteze!”

Fotbalistul făcut praf după CSU Craiova - Rapid 3-1: „Deprinderi de amatori!”
Faza invocată de Viorel Moldovan: Crețu scapă ușor de Crepulja și provoacă golul doi al Craiovei / Captură Prima Sport

„(...) Rapid trebuie să-și remanieze total lotul în sezonul viitor. Nu poți să te bați la titlu cu acest lot, asta e părerea mea”, a mai spus Viorel Moldovan, în emisiunea „Fotbal Show” de la Prima Sport, moderată de jurnalistul GSP Costin Ștucan. 

VIDEO Golazo pe „Ion Oblemenco” » Câmpanu nu i-a dat nicio șansă lui Moldovan

Viorel Moldovan, informații tari din culise: „Am înțeles că unii jucători de la Rapid se roagă să nu fie folosiți de Adi Mutu”

Tot aseară, Moldovan a sugerat că unii jucători de-ai Rapidului „se roagă să nu fie folosiți de Mutu”.

„Jucătorii noi nu s-au adaptat. E greu să joci la Rapid. Unii nu s-au impus. Altora le tremură genunchii când intră în teren. E presiune când joci în Giulești.

Din câte am auzit, unii se bucură că nu sunt folosiți. Se roagă să nu apeleze Adrian Mutu la ei, pentru că le tremură picioarele în Giulești. Nu poți să te prezinți așa, nu ai cum”, a spus Viorel Moldovan, potrivit sursei citate. 

Eu cred că e o automulțumire la Rapid, pentru că s-a calificat în play-off. Jucătorii sunt liniștiți. Echipa nu mai are probleme din punctul de vedere al retrogradării. S-au mulțumit cu puțin cei de acolo. Mulți jucători aduși nu au nivelul pentru a juca la Rapid. 

Costache, Ciobanu, Ștefan... Și Papeau e destul de subțire după accidentare, Paul Iacob nu e de nivelul Rapidului. Trebuie să se schimbe echipa pentru a se bate la titlu. Nu au lot acum pentru câștigarea campionatului. 

- Viorel Moldovan, fost internațional

FOTO. Imagini spectaculoase din meciul CSU Craiova - Rapid 3-1

+45 FOTO

Citește și alte știri despre Rapid: 

Ripostă dură a liderului galeriei Rapidului: „E debandadă, nu se mai poate cu Mutu! Îi cerem public demisia. Nu putem merge înainte ca nişte oi”

EXCLUSIV Mutu dat afară? » Informație-bombă dezvăluită în direct, în dimineața de după eșecul Rapidului la Craiova: „E posibilă instalarea celor doi”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
rapid_forever_1923
rapid_forever_1923  •  17 Aprilie 2023, 13:50

Corect...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează