FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Viorel Moldovan, ironii în serie după anunțul reluării antrenamentelor: „Voiam în Maldive, fiecare cu insula lui. Eu zic să îi dăm viteză direct, fără pregătire”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2020 18:49

Viorel Moldovan (47 de ani), antrenorul Chindiei Târgoviște, nu e de acord cu reluarea Ligii 1.

Liga Profesionistă de Fotbal a întocmit un protocol prin care reglementează reluarea antrenamentelor începând cu data de 15 mai. Moldovan crede că lucrurile sunt pripite și că formația lui va avea probleme în a respecta toate cerințele. 

Moldovan: „Ne batem joc de fotbaliști”

„Nu sunt atât de optimist. E foarte bine să reiei antrenamentele, dar nu pe repede-înainte. Am mai văzut și eu ce declarații dau unii, că ne ajung 3 săptămâni. Eu unul zic să îi dăm direct, pe viteză. Ne batem joc de jucători. Jucăm doar să jucăm. Din punctul meu de vedere e complet compromis sezonul. Nu va mai fi ce a fost, dar trebuie să jucăm. Asta e”, a declarat Viorel Moldovan la Fotbal Club, pe Digi Sport.

Viorel Moldovan: „Voiam în Maldive, fiecare cu insula lui”

Viorel Moldovan dorește un campionat cu 20 de echipe sezonul următor și ironizează ideea de a continua Liga 1 în Antalya. 

„Eu am spus-o. Trebuia să se ia în calcul clasamentul după sezonul regulat. Fără retrogradări, să promoveze 4 echipe din Liga 2. Când văd o grămadă de protocoale, sunt foarte greu de aplicat. Eu nu pot să respir când îmi pun mască, dar cum să joace un jucător?! Uneori mă pufnește râsul, dar e ok. Mai era varianta aia cu Antalya. Mie mi-ar fi plăcut în Maldive, Mauritius. Am fi jucat pe insule, am fi avut fiecare insula lui, insula Dinamo cu insula Chindia, insula Craiova cu FCSB”, a spus Viorel Moldovan. 

VIDEO / Reîncepe Liga 1 » Echipele se pot antrena în grupuri începând cu 15 mai

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Bulgarul Antoni Ivanov e convins că pandemia de coronavirus e o diversiune: „Noi ne spălăm pe mâini, șmecherii spală bani!”

Avem protocolul pe care LPF îl va trimite Ministerului Sănătății pentru reluarea antrenamentelor în Liga 1 » Care sunt cele 9 măsuri obligatorii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
3101575123247794
Alice Popa  •  04 Mai 2020, 20:51

Pentru spectacolul de trista calitate oferit de majoritatea echipelor (mai putin CFR), sunt suficiente trei zile de pregatire. Destul ca jucatorii sa-si revina din betie si din oboseala acumulata in "cantonamentele" cu pitipoance din aceasta perioada!

3101575123247794
Alice Popa  •  04 Mai 2020, 20:49
Postat de Robert Dumitru pe 04 Mai 2020, 20:36

pai astia sunt in somaj tehnic cum sa se antreneze ?

Nu se poate. Pierd si banii de somaj! Singurul care vrea reluarea imediata, chiar si fara pregatire, este Becali. La el oricum nu conteaza decat pregatirea arbitrilor de casa si a echipelor-***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1185386784824804
Robert Dumitru  •  04 Mai 2020, 20:36

pai astia sunt in somaj tehnic cum sa se antreneze ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează