FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Vlad Chiricheș, tentat de revenirea la FCSB: „E echipa copilăriei mele!”

Vlad Chiricheș. foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Vlad Chiricheș. foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2020 10:34

Vlad Chiricheș (30 de ani), fundașul italienilor de la Sassuolo, face una dintre declarațiile momentului în fotbalul românesc. Unul dintre cei mai importanți fundași români din ultimul deceniu spune că se gândește să revină la FCSB pe final de carieră.

Vlad Chiricheș, fundaș central, originar din Bacău, n-a uitat de echipa care l-a lansat în fotbalul internațional și ia serios în calcul să mai îmbrace tricoul roș-albastru în următorii ani. 

FCSB este echipa copilăriei mele și echipa unde am trăit cele mai mari satisfacții. Dacă undeva, spre finalul carierei, aș fi într-o formă bună, să pot ajuta echipa, da! Mi-ar plăcea să mă întorc.

Stadionul Ghencea îmi va rămâne puternic în amintire și pentru atmosfera creată de suporteri. Cred că ultimul meu meci pe Ghencea a fost un 3-0 cu CFR Cluj”, a declarat Vlad Chiricheș pentru Mediafax. 

4 goluriîn 61 de meciuri a reușit Vlad Chiricheș la FCSB, pe care a servit-o între 2012 și 2013

2 trofeea cucerit Chiricheș alături de gruparea condusă de Gigi Becali: un titlu (2013) și o Supercupă (2013)

FCSB suferă în „centru”

Pare greu de crezut că ideea lui Vlad Chiricheș s-ar putea realiza în viitorul apropiat, însă planul acestuia s-ar potrivi de minune în prezent, într-o perioadă în care FCSB suferă la nivelul fundașilor centrali. Bogdan Planic e în conflict cu Gigi Becali și se află pe picor de plecare, iar Miron și Iulian Cristea nu sunt obișnuiți deocamdată cu rigorile unui club de talia FCSB-ului. 

Vlad Chiricheș e de 5 ani în Serie A

În vârstă de 30 de ani, Chiricheș a jucat de-a lungul carierei la Internațional Curtea de Argeș, Pandurii, FCSB, Tottenham și Napoli. Aventura de la Napoli a început în 2015, însă fundașul român a jucat extrem de puțin, fiind chinuit și de o îndelungată serie de accidentări. În prezent, evoluează pentru Sassuolo, tot în Serie A. 

4,8 milioane de euroe actuala cotă de piață a lui Vlad Chiricheș

VIDEO. Imagini de la antrenamentele lui FCSB » Roș-albaștrii se pregătesc de restartul Ligii 1 în grupuri de câte 4

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV FCSB: Becali le-a înjumătățit contractele jucătorilor, dar Teodora Stoica a scăpat

FCSB. Strigătul unui fotbalist abandonat de Gigi Becali: „Pe mine de ce nu m-ați chemat?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
dariusgl
dariusgl  •  23 Mai 2020, 16:04
Postat de valdino pe 23 Mai 2020, 14:55

Ce legatura are coada vacii cu stampila primariei ? In ce vitrina e CCE 1986?Daca e la nentu' Gigi inseamna ca Fcfcsb e Steaua, daca e la Cs A , inseamna ca toti care sustineti fcfcsb pe motiv ca e Steaua sunteti prosti !

Tu esti mai prost asa ca poti sta linistit ! Pentru azi ai 2

valdino
valdino  •  23 Mai 2020, 14:55
Postat de Traian Pavelescu pe 23 Mai 2020, 12:30

Unul despre cei de care vorbeam! Orbit de ura prefera sa renunțe la echipa pe care a încurajat-o din peluza și se întoarce cu căciula in mâna la poarta CSA! Uitați-va și învățați de la suporterii dinamoviști! Ei nu au avut meciuri europene, nu au mai luat trofee, au fost in insolventa, i-au huiduit pe badea, turcu, Cohn, negoita, etc. dar numai renunțat la echipa! Nu au cerut aberant, absurd, revenirea echipei in cazarma și nici nu au invocat pomana de la stat fotbal militarizat, așa cum fac rătăciții patetici din peluza sud!

Ce legatura are coada vacii cu stampila primariei ? In ce vitrina e CCE 1986?Daca e la nentu' Gigi inseamna ca Fcfcsb e Steaua, daca e la Cs A , inseamna ca toti care sustineti fcfcsb pe motiv ca e Steaua sunteti prosti !

dariusgl
dariusgl  •  23 Mai 2020, 12:46
Postat de valdino pe 23 Mai 2020, 12:22

Sa te duci la nentu' Gigi sa-ti arate in vitrina fcfcsb-ului CCE 1986 !

Sufera cu decență ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează