FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA SIBIU - SĂGEATA 2-0

Voinţa vrea modelul CFR-ului » Hămbăşan: "Acum realizăm în ce ne-am băgat!"

Voinţa Sibiu a cîştigat barajul de promovare în Liga I, 2-0 cu Săgeata Năvodari
Voinţa Sibiu a cîştigat barajul de promovare în Liga I, 2-0 cu Săgeata Năvodari

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 07 iulie 2011 12:58

Preşedintele ultimei promovate, Ioan Hămbăşan a făcut o radiografie a echipei pe care o sponsorisează

Înfiinţată în anul 2007 în liga a 4-a, Voinţa Sibiu a ajuns în doar patru ani pe prima scenă fotbalistică. Deşi a încheiat ultimul sezon din liga a 2-a pe locul 4, sibienii au promovat pe prima scenă după barajul de ieri cu Săgeata Năvodari. Preşedintele celor de la Voinţa a dezvăluit momentele inedite pe care le traversează acum: "Poate mulţi cred că la noi este o bucurie continuă, dar deja toată lumea este pe telefoane şi ne grăbim să parafăm cît mai repede înţelegeri cu jucători cu care am rămas în contact în ultima perioadă. Vrem să ne formăm cît mai repede echipa pentru că timpul este unul foarte scurt, iar în prima etapă vom juca chiar cu Steaua. De abia acum realizăm unde am ajuns, dar este un lucru pe care ni l-am dorit şi l-am visat de multă vreme Ar fi extraordinar să reuşim ceea ce a reuşit CFR-ul într-un timp foarte scurt, dar vă spun sincer că obiectivul nostru în primul an este să nu retrogradăm. Nu avem destul timp la dispoziţie pentru a pregăti noul sezon aşa cum ne-am fi dorit", a explicat Hămbăşan.

"Nu sînt controversat!"
După ce Gazeta a dezvăluit ieri "reputaţia" pe care o are Ioan Hămbăşan în Sibiu, preşedintele nou-promovatei a dorit să aducă lămuriri: "Este vorba de mai multe găinării pe care mi le-au făcut unii pensionari cu care m-am certat cu ani în urmă. Eu am fost nevoit să îi evacuez iar ei m-au asaltat cu plîngeri. Nu am avut însă nici un fel de problemă şi totul s-a rezolvat în instanţă în urmă cu peste 6 ani. Nu sînt un om periculos, nu am nu ştiu ce averi. Am doar casa părintească şi o maşină pe numele meu", a dezvăluit Hămbăşan.

A vrut să se retragă!
Conducătorul sibienilor a fost la un pas să renunţe la fotbal din cauza unei partide suspecte care a avut loc în ultimul sezon. Hămbăşan nu s-a ferit să o nominalizeze şi a dezvăluit ce l-a îndemnat să rămînă în fotbal: "După ce am văzut cum s-a jucat meciul dintre ALRO Slatina şi FC Bihor am vrut să renunţ. Am investit sufleteşte foarte mult în primul rînd şi nu eram pregătit pentru asemenea episoade", a spus preşedintele celor de la Voinţa. Acesta a dezvăluit că are alături de el doi oameni de afaceri care susţin echipa: "Ei deţin 60% din acţiuni şi au investit în permanenţă în ultimii ani. La rîndul meu am băgat bani în această echipă, dar nu am fost niciodată singuri. Cei doi oameni care sînt alături de mine nu şi-au dorit niciodată publicitate pentru că nu au ajutat echipa pentru a apărea în prim-plan", a spus Hămbăşan

Îl vrea pe Pelici
Alexandru Pelici a şocat la doar cîteva minute după ce a reuşit promovarea şi a dezvăluit că are un precontract cu Luceafărul Oradea. Preşedintele sibienilor vrea să continue însă colaborarea cu tînărul tehnician: "Cînd a fost acel episod în urma căruia am vrut să renunţ, domnul Pelici a fost nevoit să îşi caute un alt angajament. Nu cred că se pune problema ca el să plece pentru că mai are 3 ani contract cu Voinţa. Mi-ar părea foarte rău să ne despărţim pentru că ne-am înţeles extraordinar. Este un om foarte modest, un antrenor foarte bun care a căutat în permanenţă să înveţe şi să-şi îmbunătăţească performanţele", a concluzionat Hămbăşan.

Dacă Timişoara nu va cîştiga procesul de la TAS, Sibiul va avea din nou o echipă pe prima scenă a fotbalului românesc după 15 ani de pauză.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (7)
suk_89
suk_89  •  07 Iulie 2011, 18:03

@Ronaldo66 Care sunt aia mai marii ? daca nu cunosti taci din gura, Sibiul a promovat pe merit !

cateta
cateta  •  07 Iulie 2011, 17:22

Au fost bagati in Liga 1 pe usa din dos. Asa vor si iesi.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  07 Iulie 2011, 16:53
Postat de flacara.visinie pe 07 Iulie 2011, 14:21

Modelul CFR e... model pentru multi. Aveti si banii lor?

daca stiu si ei pe cine sa sponsorizeze in urmatoare campanie electorala....ies campioni lejer.....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează