FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - CĂLĂRAȘI 0-0

VOLUNTARI - CĂLĂRAȘI 0-0 // Cristiano Bergodi și-a anunțat planurile: „Îmi place că mi-au apreciat munca”

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2019 20:49

FC Voluntari a scos doar un punct din meciul cu Dunărea Călărași, scor 0-0, dar antrenorul Cristiano Bergodi este încrezător că va salva echipa de la retrogradare.

Ilfovenii au un avans de trei puncte față de Hermannstadt, echipa de pe locul de baraj, și cinci puncte față de primul loc retrogradabil, ocupat de către Dunărea Călărași.

„E o remiză, un punct. Am avut două ocazii în prima repriză și puteam facem mai ușor acest meci. Din păcate, mingea nu a intrat, dar nu e nico problemă. Trebuie să avem încredere în continuare, să nu ne descurajăm. Nu e ușor sfârșitul campionatului. Se adună oboseală, accidentări. Trebuie să muncim în continuare. Eu zic că ne putem salva”, a spus Cristiano Bergodi, la Look Sport.

Rămâne la Voluntari

În ceea ce privește viitorul său, antrenorul italian a declarat că nu ia în considerare plecarea sa de la Voluntari.

Eu nu mă gândesc să plec la altă echipă. Îmi place că ei au apreciat munca mea aici la Voluntari. Nu am vorbit cu altă echipă”, a mai spus Bergodi.

Antrenorul Voluntariului a vorbit și despre Alexandru Tudorie, care, deși este golgeterul echipei, nu a fost convocat la echipa națională de tineret.

„Tudorie nu trebuie să se gândească la națională în acest moment sau să se descurajeze că nu a fost convocat. El trebuie să dea goluri în aceste ultime trei meciuri și să se gândească doar la Voluntari”, a declarat Bergodi.

Vezi și: 

FC VOLUNTARI - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 0-0 // VIDEO Egalul care complică situația la retrogradare! Calculele pentru ultimele 3 etape

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close