FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vot de încredere » Acţionarii de la Dinamo merg în continuare pe mîna lui Ciobi

Fanii i-au cerut demisia lui Ciobi, duminică noapte, însă șefii sînt, încă, de partea antrenorului
Fanii i-au cerut demisia lui Ciobi, duminică noapte, însă șefii sînt, încă, de partea antrenorului

Articol de - Publicat marti, 27 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 27 martie 2012 09:16

Acţionarii au acordat ieri 3 ”Da”-uri pentru Ciobotariu să continue ca antrenor al ”cîinilor”. Tehnicianul vorbeşte de un blocaj psihic, însă anunţă: ”Ar fi o tîmpenie să nu mai credem în cîştigarea campionatului”.

Patru meciuri consecutive fără victorie, doar două puncte obţinute. Dinamo se îndepărtează de titlu, însă acţionariatul i-a oferit din nou un vot puternic de încredere lui Liviu Ciobotariu. "Nici nu se pune problema unei demiteri. Am dialogat în două rînduri cu Ciobi, ştie ce are de făcut ca să scoată echipa din această criză de rezultate", a declarat Nicolae Badea. "Continuăm cu Ciobotariu, încă mai sperăm la titlu, jucătorii trebuie să se adune, să califice echipa în finala Cupei şi să învingă în Giuleşti. Două victorii în această săptămînă ne-ar revitaliza", a spus şi Cristi Borcea. "Am făcut un joc slab cu Vasluiul, dar demiterea antrenorului nu ar constitui o soluţie", a comentat şi Dragoş Săvulescu imediat după partidă.

Ciobi are în continuare sprijinul vestiarului, iar ieri a declarat: "Cred că e vorba de un blocaj psihic, n-am fost obişnuiţi cu asemenea lovituri. Încerc să gîndesc pozitiv, să nu mă las pradă disperării. Titlul de campioni? Încă mai credem, normal, ar fi o tîmpenie ca după 20 de etape în care am condus liga, să renunţăm la luptă! Campionatul e lung şi vom avea ocazia să reintrăm în calcule. Şi sîntem pregătiţi fizic, v-am zis, totul porneşte de la minte, acolo e un blocaj, momentan".

"Îmi reproşez eu multe, dar n-am timp să mă plîng. Dacă batem joi, pe Gaz Metan, în Cupă, apoi pe Rapid, în campionat, ne revenim. Avem nevoie să ne recăpătăm încrederea în forţele noastre" (Liviu Ciobotariu, antrenor Dinamo)

"Demisia cuiva e sloganul cel mai practicat, în toate domeniile, în ultimii 20 de ani. Nu avem continuitate, vrem să distrugem, nu avem răbdare, punem în aplicare legenda meşterului Manole. Ciobi trebuie să continue!" (Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Rus şi propria cădere
Un fotbalist cu multe prezenţe în toamnă în "Superlativele etapei", Laurenţiu Rus a greşit flagrant la golul victoriei lui Bello, duminică seară, ajungînd să fie contestat de către fani. Iată cum a explicat faza: "Eu sînt un jucător mai degrabă defensiv, dar m-am obişnuit să joc mijlocaş dreapta, mi-am creat nişte reflexe. Mi-a fost greu să mă readaptez ca fundaş. Am fost neatent şi, din păcate, a costat, decisiv, echipa. Am urcat de multe ori, mi-am făcut bine mingea pentru centrare, însă am reuşit prea puţine. Nu înţeleg de ce n-avem rezultate şi eficienţă, pentru că muncim enorm la antrenamente".

Trist mereu de ziua lui
Ciobotariu a împlinit ieri 41 de ani, însă aniversările, din punct de vedere fotbalistic, au devenit triste pentru antrenor. Anul trecut, cînd era "principal" la Dinamo II, a pierdut, tot acasă, 0-3, cu Concordia Chiajna. Acum, duminică, a fost înfrînt de către FC Vaslui.



Inbox
- Mircea Rednic: "Mai sînt etape, titlul se joacă! La ce campionat avem noi, campionatul se decide în ultimul meci. E trist însă că Dinamo nu mai poate învinge".

- Cornel Dinu: "Vasluiul e cea mai periculoasă echipă în lupta pentru titlu. Dinamo rămîne în cursă, dar se resimte cînd nu joacă Niculae. Căutăm mai multă viteză, asta trebuie să regăsim pentru a avea iar victorii".

- Victor Becali e drastic: "Dinamo joacă previzibil. Cine face un pic de presing îi pune pe «cîini» în dificultate. Nu ştiu ce-ar putea să facă un alt antrenor în locul lui Ciobi. Minuni? Minunile le face doar Dumnezeu! Dinamo poate obţine doar un loc în Europa League, atît".

- Gigi Becali se pregăteşte să plece peste două săptămîni în pelerinaj la Muntele Athos şi a mărturisit că de-abia la anul îl va lua şi pe finul său, Cristi Borcea, cu el: "Acum e imediat după operaţia la inimă, nu poate. Îl supără fotbalul, îmi zicea că la ce campionat este trebuie să ţipi, iar la Dinamo nu mai urlă nimeni! Îi duc în fiecare zi lapte de oaie, a început să-i placă, mi-e drag de el, sper să fie sănătos".

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (26)
jorge_valdano
jorge_valdano  •  27 Martie 2012, 23:35

Nu cred ca demiterea lui Ciobi este solutia salvatoare deoarece materialul clientului este acelasi, adica un lot fara fundasi, mijlocasi slabi dintre care se remarca doar batranul Cap-de-zmeu si cu atacanti pensionari! Sunteti chiar atat de naivi incat sa credeti ca un Logan poate sa mearga cu 300 km/ora? Doar din intamplare am fost pe primul loc si atata timp cat echipa se bazeaza pe jucatori batrani si refuzati la export sau talente expirate, eu cred ca este o performanta remarcabila faptul ca suntem inca pe locul 2!

redbuldog
redbuldog  •  27 Martie 2012, 18:06

Ce vot..ce incredere!? Sa bagam motiunea pentru DEMISIA lui Ciobi,dar el sa plece dupa alde bhorcea,badea,savu@fekalyeni...

14mai1948
14mai1948  •  27 Martie 2012, 12:22

dupa declaratiile lui rus ca el e fundas dar jucund ca mijlocas 5 luni a uitat jocul defensiv ,parerea mea ca asta daca are carnet si il suspenda 3 luni uita sa mai conduca si e pericol pe sosele ,sau daca sotia lui cind va naste si va fi la pauza 2 luni fara sex ,rus inseamna ca uita si se deprinde cu alte apucaturi ..se vede dupa el ca nu are nimic comun cu fotbalul si cu IQ-ul care cred ca e sub 80,face piruete ataca mingia la deposedare fara sa stie unde e aceasta loveste adverasarii fara a se controla ,are un comportament ne fotbalistic sa nu mai comentez ca e greu sa-i gasesti ceva bun fotbaklistic si sa scri despre ce nu stie e mult ..parerea mea e sal puna pe lista de transferuri a

Vezi toate comentariile (26)
Comentează