FOTBAL  »  Superliga  »  CFR-U CLUJ, SÎMBĂTĂ, 20:30, DIGISPORT, LIVETEXT GSP.RO ŞI M.GSP.RO, COMENTAT LA RADIO GSP

Walter înaintea derby-ului: ”De ziua domnului Paszkany am decis să-i iau cele trei puncte”

Walter a preluat de la suporteri ambiţia de a bate pe CFR, demonstrînd că
Walter a preluat de la suporteri ambiţia de a bate pe CFR, demonstrînd că "U" ar fi prima echipă a Clujului, chiar daca în ultimii ani echipa lui Paszkany a cîştigat 7 trofee

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 18 noiembrie 2011 12:37

Patronul clujenilor a afirmat că nu va fi mulţumit cu o remiză în "Clasicul" clujean. CFR-"U" se joacă sîmbătă, de la 20:30, în direct la DigiSport şi liveTEXT pe GSP.ro şi m.GSP.ro, comentat la Radio GSP


- Domnule Walter, e mare tensiunea înaintea derby-ului?
- Nu cred că este tensiune mare, poate doar în rîndul nostru, al conducătorilor. Am ieşit noi, conducătorii, în evidenţă din cauza biletelor. Nu trebuia să pună preţuri mari, e urît, fotbalul e al suporterilor. Mergeam noi, de la U, 15.000, erau şi ei 5.000, dar măcar era spectacol în tribune. Aşa, se va juca avînd tribunele goale.
- Sîmbătă e şi ziua domnului Paszkany, îi faceţi vreun cadou?
- Da, îi iau cele 3 puncte. Cu atît mai mult că e ziua lui nu trebuia să creeze acest scandal cu biletele! Dacă aş fi avut un meci de ziua mea, aş fi lăsat un preţ mic la bilete sau chiar intrare liberă.
- Aţi refuzat invitaţiile la lojă, unde veţi sta la derby?
- Nu m-am decis încă. S-ar putea să stau pe banca de rezerve. Oricum, pentru toată conducerea clubului şi angajaţi am cumpărat 40 de bilete la tribuna a doua, cu 200 de lei fiecare.

Miza pe grup
- Care ar fi atuul Universităţii în acest meci?
- Echipa este atuul nostru. Jucăm un fotbal bun şi veţi vedea că va fi un fotbal frumos la derby. Vom demonstra că putem face spectacol. Dacă am ajuns în doi ani şi jumătate, de cînd sînt aici, să ne batem sus în clasament e lucru mare! Ţinînd cont şi de locul CFR-ului în campionat, meciul direct a devenit Derby de România. Vă spun eu că e mai dur derby-ul de aici decît cel de la Bucureşti! În ultimii ani, între conducătorii lui Dinamo şi cei ai Stelei au fost relaţii bune. La Cluj o să iasă scîntei cu scandalul biletelor.
- Mizaţi pe un jucător anume că ar putea face diferenţa?
- Nu, de această dată, nu! Mizez pe toţi cei 14 care vor intra pe teren. Şi ştiu ce spun cînd afirm asta. Veţi vedea la ora meciului cît vor fi de motivaţi.

Calcule pentru titlu
- Pe cine apasă mai mult presiunea la acest meci?
- Presiunea nu e pe noi, e pe ei, pentru că joacă acasă, vin după o înfrîngere... Este clar că îmi doresc victoria, nu mă mulţumeşte egalul. Pentru noi este important să terminăm campionatul în primele 5 locuri şi să ne calificăm într-o cupă europeană, iar în sezonul viitor să atacăm titlul.
- De ce buget aveţi nevoie pentru a vă lupta la titlu în sezonul viitor?
- Cu un buget de 6-7 milioane de euro ne putem bate la titlu.


"Am fonduri pentru Cluj Arena"
Florian Walter şi-a exprimat intenţia de a cumpăra de la Consiliul Judeţean "Cluj Arena", unde "U" îşi dispută meciurile de pe teren propriu. "Am avut invitaţi la meciul cu Braşov nişte parteneri de afaceri din Anglia şi mi-au spus că ar exista fonduri pentru cumpărarea stadionului. Eu zic că ar fi în avantajul Consiliului Judeţean să-l vîndă. Din ce am auzit, costul s-ar ridica la 36 de milioane de euro plus TVA", a spus finanţatorul Universităţii.

Cojocnean, în vizorul lui Piţi
Mijlocaşul Sebastian Cojocnean este jucătorul de la "U" Cluj cel mai lăudat în ultima vreme de oamenii de fotbal din România. Fotbalistul de 22 de ani a intrat şi în atenţia selecţionerului Victor Piţurcă. "Sînt oferte pentru mai mulţi jucători, dar am sistat discuţiile pînă după finalul turului. De venit, în iarnă, vor veni maximum 3 jucători", a mai spus omul de afaceri.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (24)
sergiussx
sergiussx  •  19 Noiembrie 2011, 15:37

o sa-i faci o bucurie w(c)-alter lui pascani si o sa-i iei sula la supt :)))

hristac
hristac  •  18 Noiembrie 2011, 20:14

gunoi ? asa i se spune acum ?

alpin
alpin  •  18 Noiembrie 2011, 20:12

Gunoierule Busca, Politia vegheaza!! Si nici acolitzi Basescului nu mai au imunitate!! Ai grija sa nu te prinda cand "iei" cele 3 puncte, ca ajungi la Gherla!!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează