FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 2-3

Weldon, Lionn şi Ronny s-au accidentat cu Dinamo şi sînt incerţi pentru derby-ul Clujului

Weldon a ieşit şifonat după intrarea energică a lui Ze Diabate. FOTO Lorand Varacks
Weldon a ieşit şifonat după intrarea energică a lui Ze Diabate. FOTO Lorand Varacks

Articol de GSP - Publicat luni, 07 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 06 noiembrie 2011 21:28

Cei trei au fost schimbaţi pe rînd de Jorge Costa, iar portarul Beto resimte şi el dureri


CFR Cluj a terminat în genunchi finala turului de campionat cu Dinamo. Feroviarii au pierdut şansa de a urca pe primul loc în clasament şi s-au ales şi cu 4 jucători accidentaţi după confruntarea cu alb-roşiii: Weldon, Lionn, Ronny şi Beto.

Cei mai şifonaţi de colţii "cîinilor" au ieşit primii Weldon şi Lionn. Atacantul, golgeter al vişiniilor cu 6 reuşite, a apucat să joace la capacitate maximă doar un minut şi 40 de secunde. Ivorianul Zie Diabate l-a scos din joc, după un duel în care, în cădere, l-a lovit în coapsa stîngă. Weldon a încercat să forţeze, a jucat 10 minute într-un picior, dar a fost înlocuit apoi de Kapetanos. Primul verdict: hematom puternic, pasibil de ruptură! Jucătorul adus de la Benfica a plecat de la stadion într-un picior, urmînd a fi supus astăzi unor investigaţii suplimentare.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI CFR - DINAMO 2-3!

Ghinionistul Lionn
Fundaşul dreapta Jose Lionn a revenit cu Dinamo printre titulari după 7 etape de inactivitate, cauzată de o accidentare. Brazilianul a avut ghinion după ce în minutul 5 a căzut rău pe umărul drept, după un duel cu Dănciulescu. Din cauza durerilor a fost schimbat la mijlocul primei reprize şi a fost nevoit să-şi imobilizeze braţul cu o faşă prinsă de după gît. Diagnostic: luxaţie la umăr!

În repriza secundă, s-a rupt un alt brazilian. Extrema dreaptă Ronny a suferit o întindere în urma unui sprint în jumătatea adversă de teren. "După primele investigaţii, s-ar putea să nu lipsească în meciul următor. Însă vor trebui examene suplimentare pentru fiecare", a menţionat medicul echipei clujene, Ovidiu Dragoş. CFR joacă peste două săptămîni, pe teren propriu, derby-ul Clujului, împotriva Universităţii.

Emoţii cu Beto
Portarul Beto le-a dat emoţii clujenilor în minutul 76 al meciului cu Dinamo, cînd a acuzat o întindere la piciorul drept. CFR a efectuat cele trei schimbări, toate din cauza accidentărilor. "O să văd la echipa naţională ce probleme am. Sper să nu fie nimic grav şi să pot apăra în etapa viitoare. Pentru mine cele mai importante acum sînt meciurile de la echipa naţională, după care mă voi gîndi şi la jocul cu «U»", a spus Beto, chemat la "naţionala" Portugaliei pentru barajul de calificare la Euro 2012 cu Bosnia.

Răpus după 2 ani
Pentru portarul Beto, înfrîngerea cu Dinamo (2-3) a fost prima după doi ani de invincibilitate. Goalkeeper-ul portughez nu mai pierduse un meci din 25 noiembrie 2009, cînd a apărat poarta lui FC Porto în meciul cu Chelsea (0-1) din Liga Campionilor. "Sînt foarte supărat. De doi ani nu am mai pierdut un meci în care am evoluat. Nu meritam să fim învinşi pentru că noi am controlat jocul în cea mai mare parte", a afirmat Beto.


Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (4)
pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  07 Noiembrie 2011, 19:53

La atacul criminal al lui Ze Diabate,narcisistul Tudor unde a fost ? Isi facea cruci ? Bine ca a vazut mingiierea lui Nuno !! Mai bine ar merge la manastire , sa-si spele pacatele , dar cred ca nu-l lasa Craciunescu !!!

fotbal_perfect
fotbal_perfect  •  07 Noiembrie 2011, 13:47
Postat de bamse1901 pe 07 Noiembrie 2011, 13:30

ar cam fi cazul sa va mai bata si U.

ERA SINGURA MODALITATE DE A VA ASIGURA VICTORIA IMPOTRIVA CFR-ULUI SI CU UN DRUM V-ATI AJUTAT SI FRATII U-ISTI.GUNOAIE CE SANTETI!!

fotbal_perfect
fotbal_perfect  •  07 Noiembrie 2011, 13:44

De fapt,asta a fost intentia cainilor,sa ne lase fara cel mai bun atacant,care era ca sula-n coaste pt caini.Asta a fost scopul de la inceput.Si acuma cand citesc in articol ca nu va juca impotriva lui U,inteleg mai bine.Clasicul joc de culise al cainilor in colaborare cu Universitatea.HALAL!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează