FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Wome pentru Vivi » Petrolul transferă un jucător care a trecut pe la Inter şi AS Roma

În 2005, Wome a ratat un penalty prin care Camerun a ratat calificarea la CM din Germania. Ulterior, a fost ameninţat cu moartea de fanii proprii
În 2005, Wome a ratat un penalty prin care Camerun a ratat calificarea la CM din Germania. Ulterior, a fost ameninţat cu moartea de fanii proprii

Articol de - Publicat miercuri, 15 februarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 14 februarie 2012 21:46

Ploieştenii îl aşteapă în aceste zile pe fotbalistul care a jucat la Inter şi Roma pentru a semna o înţelegere.

Camerunezul Pierre Wome (32 de ani) este surpriza pe care o pregăteşte Valeriu Răchită în această perioadă de mercato. Fotbalistul poate juca atît fundaş stînga, cît şi mijlocaş şi a bifat în carieră toate cele patru mari campionate ale Europei: Premier League (Fulham), Primera Division (Espanol), Serie A (AS Roma, Bologna şi Inter Milano) şi Bundesliga (Werder Bremen şi Koln). Africanul a fost un jucător de bază şi pentru "naţionala" Camerunului în perioada 1998-2007, el bifînd 67 de meciuri şi 4 goluri. Wome e liber de contract în acest moment, iar ultima oară a jucat în Gabon, la Sapins.

Wome va veni la sfîrşitul săptămînii în România pentru a negocia contractul, iar Vivi Răchită speră să îl convingă să semneze, fundaşul fiind principala ţintă a iernii pentru ploieşteni.

500.000 de euro este cota de piaţă a lui Wome pe transfermarkt.de

ALTE ŞTIRI DIN LIGA 1:

U Craiova: "Mă voi implica la Universitatea"

Gică Craioveanu nu rămîne indiferent la situaţia clubului din Bănie. "Universitatea Craiova nu are voie să moară, nu a murit niciodată, e cea mai frumoasă echipă din România. Am decis să mă implic şi eu, mai sînt şi alţii care o vor face", a anunţat fostul internaţional în ziua în care a împlinit 44 de ani.

FRF: 12 stranieri pentru Uruguay

Victor Piţurcă a anunţat, ieri, numele stranierilor convocaţi pentru amicalul cu Uruguay, din 29 februarie. E vorba despre D. Goian (Rangers), Şt. Radu (Lazio), Raţ (Şahtior), C. Lazăr (PAOK), Cociş (FC Rostov), Nicoliţă (St.Etienne), Torje (Udinese), D. Niculae (Nancy), B. Stancu (Orduspor), Mutu (Cesena), Marica (Schalke) şi Mazilu (Arsenal Kiev). Reunirea va avea loc pe 26 februrarie, ora 12:00, la Centrul Naţional de la Mogoşoaia.

FRF: 5 lei pentru copii, femei, pensionari
Federaţia scoate la vînzare de vineri, 17 februarie, ora 11:00, cele 55.000 de bilete la amicalul România - Uruguay (29 februarie, 20:30, Naţional Arena). Tichetele vor fi disponibile online pînă pe 23 februarie, ora 19:00, pe 4 site-uri: biletefotbalonline.ro, bilete.ro, eventim.ro şi myticket.ro. Preţuri: loje - 1.000 lei, VIP 1 - 400 lei, VIP 2 - 350 lei, VIP 3 - 350 lei, categoria I - 60/50 de lei, categoria a II-a - 40/35/25 lei, categoria a III-a - 20/15 lei, categoria a IV-a - 15/10 lei. În perioada 24-29 februarie, doar la casa de bilete a Naţional Arena, de pe str. Maior Coravu, copiii pînă în 14 ani, femeile şi pensionarii pot cumpăra bilete la tarif preferenţial, de 5 lei.

INBOX

Oţelul. Accidentaţii Didi şi Gabriel Paraschiv au revenit la antrenamente. Cei doi vor începe pregătirile prin alergări uşoare, urmînd ca la sfîrşitul săptămînii să intre în programul echipei.

FC Vaslui. Consiliul Local va aproba azi fonduri în valoare de 1,3 milioane de euro pentru modernizarea stadionului Municipal.

FC Braşov. "Stegarii" au revenit din Turcia, dar vor pleca într-un alt stagiu de pregătire în perioada 18-25 februarie. "Încercăm să mai parafăm două amicale în Antalya", a spus Şumudică.

Arbitri. "Centralul" Ovidiu Haţegan a fost delegat la partida de joi Lokomotiv Moscova - Atlhetic Bilbao, din "şaisprezecimile" Europa League.

CS Mioveni. Marian Pană îl testează pe pe atacantul lituanian Evaldas Razulis (25 de ani). Fotbalistul a evoluat ultima oară la Kaunas, formaţie pentru care în tur a marcat 11 goluri în 15 partide.

AMICALE:
CS Mioveni - CSCA Rapid (Moldova, I) 1-0
A marcat: Ad. Iordache (30)
Mioveni: Cobrea - E. Crăciun, M. Olteanu, Ad. Iordache, I. Baicu - Ayza, Naidin, Ispir, Zuluf - Enache, Ionescu. Antrenor: Marian Pană. Au mai jucat: Oct. Popescu, Barbu, I. Voicu, C. Năstăsie, Coşereanu, Ad. Voiculeţ, Nilă şi Razulis.

Petrolul - Chindia Tîrgovişte (II) 2-0
Au marcat: Buhuşi (27), Dina (83)
Petrolul: Gritti - Enescu, M. Tudor, Cjevanovici, Borza - Bărbulescu, Fl. Dumitru - Opriţa, Buhuşi, Stoimirovici - M. Roman II. Antrenor: Valeriu Răchită. Au mai jucat: Valincius, Oprea, Buleică, Bikana, Ben Djemia, P. Stoica, Mustivar, V. Negru, Boudjemaa, R. Neagu, Dina.

CFR Cluj - UTA Arad (II) 2-1
Au marcat: Nuno Diogo (36), Weldon (40) / Mara (56)
CFR: Mincă - Panin, Nuno Diogo, Maftei, Camora - Peralta, Celestino - Hora, De Zerbi, Ronny - Weldon. Antrenor: Jorge Costa. A mai jucat: Stăncioiu.

Pandurii - FK Rad Belgrad (Serbia, I) 2-1

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Superliga
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"
Scor incredibil în Ligue 1 » La pauză era 6-0. Cât s-a terminat
Campionate
Scor incredibil în Ligue 1 » La pauză era 6-0. Cât s-a terminat

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (3)
ploiesteanul
ploiesteanul  •  17 Februarie 2012, 13:44

aaaa , sa privim chestiunea din 2 parti. 1.partea buna e ca are experienta jocului la cluburile mari desi la ce scrie in lista aia nu prea inteleg cum ajunge sa aleaga sa joace la noi.2 partea proasta e ca are deja 32 de ani si sa nu fie si asta ca oprita gen alearga 10 minute e in coma .

un_gazar
un_gazar  •  16 Februarie 2012, 21:41
Postat de georgesim83 pe 15 Februarie 2012, 11:06

Sper sa nu fie doar gloaba care a venit sa-si rotunjeasca veniturile.

Stai linistit, alea vin la steOAIA

georgesim83
georgesim83  •  15 Februarie 2012, 11:06

Sper sa nu fie doar gloaba care a venit sa-si rotunjeasca veniturile.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează