FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI 1-1

FOTO Ce făcea Zeljko Kopic, în timp ce ultrașii îi cereau demisia: „Normal că este responsabilitatea mea”

Zeljko Kopic, antrenorul „câinilor roșii”, și-a exprimat dezamăgirea la finalul meciului Dinamo - Voluntari, scor 1-1, partidă care menține gruparea pe locul 15 retrogradabil direct și la finalul etapei a 7-a din play-out-ul Superligii. +29   FOTO
Zeljko Kopic, antrenorul „câinilor roșii”, și-a exprimat dezamăgirea la finalul meciului Dinamo - Voluntari, scor 1-1, partidă care menține gruparea pe locul 15 retrogradabil direct și la finalul etapei a 7-a din play-out-ul Superligii.

Articol de , , , - Publicat vineri, 26 aprilie 2024 22:56 / Actualizat vineri, 26 aprilie 2024 22:57

Zeljko Kopic, antrenorul „câinilor roșii”, și-a exprimat dezamăgirea la finalul meciului Dinamo - Voluntari, scor 1-1, partidă care menține gruparea alb-roșie în zona periculoasă din play-out-ul Superligii.

Kopic și-a asumat responsabilitatea pentru situația în care se află echipa. După meci, ultrașii l-au așteptat în parcare și i-au cerut demisia. Antrenorul croat nu a stat de vorbă cu ei și s-a urcat direct în autocar.

Scandal cu suporterii după Dinamo - Voluntari
Scandal cu suporterii după Dinamo - Voluntari
Scandal cu suporterii după Dinamo - Voluntari
Scandal cu suporterii după Dinamo - Voluntari
Scandal cu suporterii după Dinamo - Voluntari
+25 FOTO

Kopic și-a asumat responsabilitatea după Dinamo - Voluntari, 1-1

„Nu am văzut dacă trebuie să primim un penalty și știți că nu comentez arbitrajul. Este o situație foarte grea, nu este totul în mâinile noastre. Trebuia să câștigăm astăzi, e greu când nu e totul în controlul nostru.

Avem timp să ne pregătim pentru ce se va întâmpla la următorul meci. Pentru început trebuie să îl analizăm pe acesta ca să ne pregătim. Băieții înțeleg situația. Au simțit presiunea rezultatului astăzi.

E normal să fie suporterii nefericiți, iubesc acest club, călătoresc pentru el. Îi înțeleg de ce sunt supărați.

Normal că este responsabilitatea mea pentru a face lucrurile mai bune. Știu că perioada asta a fost foarte dificială. Am făcut tot ce am putut, dar nu am câștigat.

În fiecare meci încercăm, dar mereu ne lipsește ceva pentru a câștiga”, a fost reacția lui Zeljko Kopic, la finalul partidei.

Dinamo a deschis scorul în meciul cu Voluntari, după golul cu șansă al lui Gnahore din minutul 35, însă a încasat stupid gol la faza imediat următoare, Cascini egalând două minute mai târziu. S-a terminat 1-1 care duce „haita” mai aproape de B-ul hâd decât să mențină echipa în lupta pentru salvare.

Ultrașii lui Dinamo cer demisia lui Kopic

Elevii lui Zeljko Kopic s-au dus să își salute galeria la finalul meciului cu FC Voluntari. Suporterii aflați în „Peluza Cătălin Hîldan” le-au transmis un mesaj care nu lasă loc de interpretare. Le-au strigat: „Rușine, rușine, rușine să vă fie!”.

Ultrașii au continuat protestele în afara stadionului. S-au poziționat în apropierea autocarului dinamovist și au scandat amenințător: „Dacă ne duceți în B, vă rupem picioarele!”. Jandarmii și angajații firmei de pază au venit în zonă pentru a împiedica escaladarea conflictului.

Fanii și-au îndreptat atenția spre antrenorul Zeljko Kopic: „Pleacă acasă, bă! Mâine să pleci! Jucați ca pe vremea lui Burcă, cu pase înapoi”.

VIDEO DINAMO - FC VOLUNTARI » Galeria „câinilor roșii” își încurajează echipa

Citește și:

Prima țară importantă din Europa care renunță la VAR » Cluburile au decis, președintele Federației a făcut anunțul
VAR
Prima țară importantă din Europa care renunță la VAR » Cluburile au decis, președintele Federației a făcut anunțul
Omul din preajma lui Șucu aruncă „bomba”: „Daniel Niculae era deja mutat. Vine noul președinte, tandem de vis cu Șumudică!”
RAPID
Omul din preajma lui Șucu aruncă „bomba”: „Daniel Niculae era deja mutat. Vine noul președinte, tandem de vis cu Șumudică!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (5)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  27 Aprilie 2024, 09:20

Kopic este un antrenor deosebit ...niciodata dar absolut niciodata Dinamo nu a avut un antrenor asa bun ...

RockerDinamo
RockerDinamo  •  27 Aprilie 2024, 02:02

Am tot spus dupa pauza competitionala ca toti jucatorii au revenit "praf", dar si ca tovarasii Kopici, staff-ul sau, in frunte cu acel mascarici de prepararor fizic, si cei doi frati "Pacala", Nicolescu cu Voicu, nu au ce sa caute la Dinamo! Sa plece unde vor ei, dar sub nicio forma sa nu ramana la Dinamo ... Nu am sa-mi mai spun parerea despre jucatori, niste mizerii fotbalistice, dar astia, antrenorul si fratii "Pacala", nu au ce sa caute la Dinamo ... si, sincer, in fotbal, in general! Astia nici de suporteri nu sunt buni, daramite de oficiali. Oricum, era clar dupa meciul de la Galati ca nu o sa ne putem salva ... niste papitoi de conducatori, in frunte cu Nicolescu si Kopici, plus niste putregaiuri de "forbalisti"!!! Nsite mizerii ... macar sa dea D-zeu sa plece si sa nu mai auzim de niciunul vreodata!

emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  26 Aprilie 2024, 23:47
Postat de RaduSibiu84 pe 26 Aprilie 2024, 23:20

ultrasii sunt speciali rau de tot. Sa creada ca o persoana noua care vine la club si care nu cunoaste jucatorii salveaza echipa......LOL Keep calm ca bateti la cluj.

si noi la Sibiu...sa moara de oftica cainii....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează