FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Zimmermann stă 6 luni » Petrolul mai pierde un portar

Zimmermann va ratat tot returul.
Zimmermann va ratat tot returul.

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 05 februarie 2012 22:03

Portarul ploieştenilor s-a operat la sfîrşitul săptămînii trecute la ligamentele genunchiului şi va reveni pe gazon abia în debutul sezonului 2012/2013.

După plecarea lui Bornescu la U Cluj, Valeriu Răchită nu se poate baza în acest retur nici pe Zimmermann, a doua opţiune a tehnicianului din prima parte a campionatului. Portarul de 28 de ani s-a lovit la unul dintre primele antrenamente din acest an, iar RMN-ul pe care l-a efectuat a confirmat suspiciunile staffului medical al prahovenilor: întindere a ligamentului colateral intern.

Zimmermann s-a operat la sfîrşitul săptămînii la spitalul Sf. Ioan din Bucureşti, iar verdictul doctorului Filipescu a fost clar: "Operaţia a fost un succes, dar revii în 6 luni".

Răchită s-a reorientat şi, după ce a perfectat transferul lituanianului Valincius (22 de ani), va semna şi cu Matteo Gritti (31 de ani), ultima oară la Bellinzona, în Elveţia.

"Eu sper că o să-mi revin pînă la finalul sezonului. Totul depinde de organism, poţi juca în 5 luni sau să stai chiar şi 8. Sper să revin ca Florin Costea, mai devreme decît era programat" (Eduard Zimmermann, portar Petrolul Ploieşti)

ALTE ŞTIRI DIN LIGA 1:

Astra: Fundaş din Brazilia

Ploieştenii continuă achiziţiile: l-au transferat pe fundaşul Ricardo dos Santos do Nascimento (25 de ani), care a jucat în ultimul sezon la Comercial, în Brazilia. Ricardo, care are 1,91 metri înălţime poate juca şi pe postul de fundaş central, şi pe stînga. Fotbalistul a mai evoluat la Portimonense, Penafiel, Ole Brasil şi Palmeiras. Antonio Conceicao a cerut neapărat un fundaş după plecarea lui Lucian Goian în China. (Ionel Luţan)

INBOX:

Astra. Antonio Conceicao e încîntat de pregătirea din Turcia: "Am avut un stagiu foarte productiv deoarece am pus baza unui grup excelent pentru construirea unei echipe puternice. Băieţii au început să se adapteze modelului de joc pe care îl vreau. Lotul nu e definitivat, dar sînt convins că vom face performanţă în retur cu acest grup".

Petrolul. Răchită îi testează în Antalya pe atacantul tunisian Akram Maatouk (27 de ani) şi pe extrema italiană Daniel Bombardieri (27 de ani). Maatouk provine de la Stade Tunisien, în vreme ce Bombardieri a fost legitimat la gruparea de Serie B Albinoleffe.

FC Braşov. Fundaşul Raul Ciupe a început recuperarea după entorsa la gleznă suferită în amicalul cu Belchatow. Fotbalistul a avut 3 zile piciorul imobilizat în ghips şi va face exerciţii în piscină şi la sala de forţă.

Oţelul. Gălăţenii au revenit aseară din cantonamentul din Cipru, iar marţi vor pleca în al treilea stagiu de pregătire în Spania, la Oliva Nova.

Pandurii. Gorjenii au mai perfectat un amical în cantonamentul din Antalya. Elevii lui Petre Grigoraş vor întîlni marţi, 7 februarie, formaţia sîrbă FK Jagodina.

Vaslui. Nemanja Milisavljevici dă probe la formaţia FC Astana, din Kazahstan, dar va putea pleca doar dacă gruparea achită 300.000 de euro.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (1)
un_gazar
un_gazar  •  17 Februarie 2012, 00:12

Fii tare Zimmi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează