FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO II - CHIAJNA 3-2

Zougou-show » Ivorianul s-a transformat în 24 de ore: a făcut un meci perfect cu Chiajna, scor 3-2

Zougoula și Pape Ndaw au format un cuplu inedit în atacul roș-albilor, dar amîndoi
Zougoula și Pape Ndaw au format un cuplu inedit în atacul roș-albilor, dar amîndoi

Articol de - Publicat luni, 09 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 08 septembrie 2013 23:10

Atacantul ivorian s-a metamorfozat în nici 24 de ore, oferind aseară o reprezentaţie de fotbal în 45 de minute ce-i va aduce azi un contract cu Dinamo.

Zougou-fun a devenit Zougou-show. În nici 24 de ore. Cu Şahtior, 0-3, Kevin a stîrnit zîmbete în tribune, cea mai notabilă fază a sa fiind aceea că s-a driblat pe sine! Cu Concordia, aseară, scor 3-2, ivorianul a jucat pentru Dinamo II şi-a făcut spectacol.

Mai întîi, în minutul 10, a marcat din voleu de la 11 metri, iar mingea s-a dus cuminte la colţul scurt. Vîrful de buzunar, 1,66 metri, s-a dezlănţuit: a alergat neobosit, a făcut presing, a avut 3 recuperări de efect, a impresionat prin combativitatea sa.

Iar contractul cu Dinamo aşteaptă azi să fie semnat. Mai are un ultim test medical, după ce aseară a luat proba practică, Mulţescu fiind în special în tribune spre a vedea dacă golgeterul Coastei de Fildeş, în ultimii 3 ani, merită să îmbrace tricoul roşu al "cîinilor".

După meciul cu Şahtior, dinamoviştii nu erau foarte încrezători că Zougoula merită contractul, dar africanul s-a scos aseară.

Pape, ca Ibra!
Un alt atacant luat în derîdere de dinamovişti, Pape Ndaw a oferit aseară golul zilei: "lovitura scorpionului" şi gol, în minutul 31! Fotbalistul de 1,97 metri, care a făcut pereche în atac cu mignonul Zougoula, 1,66 de metri!, a impresionat doar prin această reuşită, în rest fiind destul de absent în joc.

Albanez cu tată milionar!
Pentru "cîini" a mai jucat un atacant englezo-albanez, Iliasi Bakim, 19 ani, venit în probe, care a marcat golul victoriei, şut pe lîngă portarul advers, urmînd să semneze şi el azi cu roş-albii.

Bekim a făcut junioratul la Tottenham, aşa susţine impresarul său Stefan Kokoneshi, care a mai precizat că "tatăl puştiului este milionar la Londra, băiatul joacă fotbal de plăcere".

"E primul meu meci, fără antrenamente, fără nimic. Am revenit după o accidentare la coapsă, dar sînt fericit că joc fotbal", a spus Bakim.

"Sînt la început, mai am pînă să-mi cunosc jucătorii. Oricum, am văzut că Dinamo e un club redutabil. Pot arăta multe lucruri minunate" (Kevin Zougoula, atacant Dinamo)

4.000 de euro ar fi salariul lunar al lui Zougoula în Ştefan cel Mare

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (7)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  10 Septembrie 2013, 17:50

nu cred ca are 4000 salariu ! dinamo da in medie 2000 !

caminero
caminero  •  09 Septembrie 2013, 16:31
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Poate la vreo ierarhizare de genul "Mari români" ... şi doar dacă vorbim de Constantin Tănase sau Stelian Tănase, în nici un caz de Tănase Scatiul zis Dodel ... :D :D :D

iulian099
iulian099  •  09 Septembrie 2013, 15:05

"Pape, ca Ibra! " :))))))))))) cel mai slab atacant pe care l-a avut dinamo in istorie :)) "Zougu-show " Flavius Stoican antrenorul echipei secunde a zis ca nu e destul de bun nici pt Dinamo 2 :))))))))))))))))))))))))))))) . Trebuie inteles totusi de abia a terminat de vandut toate bananele din curtea lui si acum astia vor sa fie in forma de meci, a venit obosit omul :)))))))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează