FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ - PANDURII 2-0

Bogdan Lobont, din nou savuros după ce U Cluj și-a asigurat prezența la „baraj”: „Viitorul meu este viitorul meu și depinde doar de mine”

Bogdan Lobonț
Bogdan Lobonț

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iunie 2019 19:00

Bogdan Lobonț (41 de ani), antrenorul lui U Cluj, a reușit, la prima experiență în antrenorat, să termine alături de echipa sa pe locul 3 în clasamentul ligii secunde.

„Șepcile roșii” vor disputa baraj pentru promovarea în Liga 1, iar „Lobby” a trasat concluziile sezonului 

„Îi felicit pe băieți, au făcut o muncă extraordinară începând cu prima zi de când s-au prezentat la pregătiri. Jucătorii au dat dovadă de o atitudine extraordinară. Indiferent cu cine vom juca la baraj, Călărași și Hermannstadt sunt două echipe puternice de Liga 1 care vor avea prima șansă.

Vom lua fiecare zi în parte și vom încerca să obținem maximum din fiecare moment petrecut împreună. Viitorul meu depinde doar de mine, nu de altceva. Viitorul meu este viitorul meu”, a spus Bogdan Lobonț, la zona mixtă de la Cluj Arena. 

Pentru formația lui Bogdan Lobonț încep emoțiile. Duminică, meciul Hermannstadt - Dunărea Călărași (ora 18:00) va stabili cine e adversara clujenilor la baraj, în timp ce luni va avea loc tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor. Turul va avea loc pe 8 iunie, iar returul se va disputa pe 12 iunie.

Vezi și: U Cluj merge la „baraj”! „Șepcile roșii” n-au avut emoții cu Pandurii și sunt la două meciuri de promovarea în Liga 1!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  03 Iunie 2019, 15:23
Postat de marcelclujnapoca pe 02 Iunie 2019, 14:46

Bogdan Lobont ...inca un pas ! NU te enerva pe oricine ! Trebuie sa fie cu greutate si cine te critica ! Si Cornel Dinu a pornit de la U Cluj si a ajuns la Nationala Mare ! Succes si tie ! Hai inca un pas ! Haide U !!!

30.000 de suporteri care vor duce pe sus inca din prima etapa echipa in LIga 1 !!! Haide U !

aurelguga
aurelguga  •  02 Iunie 2019, 15:08

*** uita-te putin la statistici si o sa vezi ca mizeriile rosii (psd-iste) au fost ajutate permanent si de arbitrii si de Frf. De fapt, ce sa intelegi tu cand esti u*** Hai, du-te, ca poate ai treaba!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  02 Iunie 2019, 14:46

Bogdan Lobont ...inca un pas ! NU te enerva pe oricine ! Trebuie sa fie cu greutate si cine te critica ! Si Cornel Dinu a pornit de la U Cluj si a ajuns la Nationala Mare ! Succes si tie ! Hai inca un pas ! Haide U !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează