FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

VIDEO / EXCLUSIV „Viitorul Chivu”? Are 20 de ani și impresionează: „Au întrebat de el 2-3 echipe”

Sergiu Rimovecz, în dreapta imaginii, cu numărul 15
Sergiu Rimovecz, în dreapta imaginii, cu numărul 15

Articol de , - Publicat joi, 28 martie 2024 23:47 / Actualizat vineri, 29 martie 2024 09:08

Cristi Bobar, președintele celor de la CSM Reșița, club din eșalonul secund, a fost prezent în studioul GSP Live și a vorbit în termeni laudativi despre Sergiu Rimovecz, stoperul de 20 de ani al bănățenilor.

Integralist în 18 din 19 meciuri disputate de Reșița în acest sezon, cu două goluri marcate în Liga 2, Rimovecz are și 3 partide pentru România U20, iar Daniel Pancu l-a convocat în premieră la U21, pentru deplasarea din Armenia, câștigată de „tricolorii mici”, scor 1-0.

Cine ar fi anticipat? » FCSB cu Charalambous a strivit Superliga
FCSB
Cine ar fi anticipat? » FCSB cu Charalambous a strivit Superliga

VIDEO. Cristi Bobar, președinte CSM Reșița: „Păstrând proporțiile, Sergiu Rimovecz este următorul Cristi Chivu”

Sezonul viitor ne propunem accederea în play-off, lucrăm să obținem dreptul de promovare. Avem un nucleu important, un mix între jucătorii tineri și cei experimentați. Îl avem pe Flavius Stoican, antrenor cu experiență mare la nivelul Ligii 1, care oricând poate antrena echipe din prima ligă.

Aș vrea să-l evidențiez pe Sergiu Rimovecz, convocat și la naționala U21, a fost și la U20. Un fundaș central de picior stâng, din Reșița, cu mare potențial. Păstrând proporțiile, cred că este viitorul Cristi Chivu. În scurt timp va fi în Liga 1 și va avea un viitor frumos.

Sunt deja 2-3 echipe interesate de el, am primit și o ofertă scrisă, vom vedea dacă îl lăsăm să plece sau nu”, a dezvăluit președintele Reșiței, Cristi Bobar, la GSP Live.

„Viitorul Chivu”? Are 20 de ani și impresionează: „Au întrebat de el 2-3 echipe”
Sergiu Rimovecz a fost integralist în victoria României U20 în fața reprezentativei similare a Angliei, în Liga Elitelor, scor 2-0

Cristi Bobar, președinte CSM Reșița, despre...

  • bugetul echipei: „Este de un milion de euro. Nu este un buget chiar mic, cel mai mic buget din Liga 2 este în jur de 800.000 de euro. Spre exemplu, echipele care se bat pentru promovare au 2 milioane de euro. Nu avem datorii la niciun jucător, nu avem probleme de acest gen. Avem un barem maxim de salariu, stabilit de Consiliul Local și de Consiliul de Administrație, pe care nu avem voie să îl depășim. Deplasările din Liga 2 sunt foarte lungi, infrastructura țării e cum e... De exemplu, am făcut o zi până la Piatra Neamț! Banii din drepturile TV sunt foarte puțini, în jur de 35.000 de euro. Foarte puțini având în vedere ce costuri au echipele”
  • Flavius Stoican: „Nu mă tem că va pleca la vară. Ne cunoaștem foarte bine, am lucrat împreună și la Dinamo. Își va prelungi contractul, la fel și câțiva jucători importanți din lot. Stoican are liniște la Reșița. A fost la multe cluburi și știe cum este în România. Nu se bagă nimeni peste el aici. Chiar dacă partea financiară este mai mică la Reșița, aici are o liniște, nu se bagă nimeni din conducere pe partea sportivă. Și apar și rezultatele. A făcut o echipă frumoasă, au început să vină și spectatorii la meciuri”
  • Ștefan Bărboianu: „O să vedem dacă-i prelungim contractul de jucător la vară. Îi prevăd un viitor frumos în antrenorat, îl ajută și faptul că are o relație foarte bună cu Flavius Stoican”

VIDEO. Urmărește emisiunea integrală GSP Live cu Cristi Bobar

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Vezi mai multe articole de actualitate:

Singura veste pozitivă pentru Dinamo: „Sunt toți”
DINAMO - PETROLUL
Singura veste pozitivă pentru Dinamo: „Sunt toți”
Mihai Stoica, explicații după ce titularul de la FCSB a stat în tribune la Columbia - România: „Asta e diferența”
FCSB
Mihai Stoica, explicații după ce titularul de la FCSB a stat în tribune la Columbia - România: „Asta e diferența”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
phnm
phnm  •  29 Martie 2024, 09:27

Mare speranta la 20 de ani, in Liga 2? In fotbalul normal esti speranta la 16-17 ani, la 20 ar trebui sa fii satul de cupe europene...

lulu
lulu  •  29 Martie 2024, 09:17

Auzi formulare:"păstrând proporțiile, este viitorul Cristi Chivu",ce poți să înțelegi din asemenea prostie?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează