FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

OFICIAL CSA Steaua a mai perfectat două transferuri » L-au adus pe fiul unui fost stelist: „E încântat să evolueze la un club atât de mare”

Claudiu Dragu și Iustin Răducan au semnat cu CSA Steaua / Sursă foto: Facebook
Claudiu Dragu și Iustin Răducan au semnat cu CSA Steaua / Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 15 februarie 2022 13:29 / Actualizat marti, 15 februarie 2022 13:32

CSA Steaua, locul 6 în liga secundă, a anunțat în cursul zilei transferurile atacanților Claudiu Dragu și Iustin Răducan.

Formația lui Daniel Oprița continuă să se întărească, deși nu are drept de promovare în Liga 1. Roș-albaștrii și-au asigurat serviciile atacanților Claudiu Dragu și Iustin Răducan. Primul are 30 de ani și vine de la Astra Giurgiu, în timp ce Iustin Răducan se anunță a fi unul dintre pariurile de viitor ale „militarilor”.

CSA Steaua a mai perfectat două transferuri

„Clubul Steaua București anunță două noutăți la secția de fotbal. Este vorba de atacanții Claudiu Dragu (30 de ani) și Iustin Răducan (16 ani). 

Claudiu Dragu este stelist de mic, a venit de la Astra Giurgiu și își dorește să înscrie cât mai multe goluri pentru formația din Ghencea. Iustin Răducan este golgeter în Liga Elitelor U17 și este încântat că poate evolua pentru un club mare precum Steaua București”, se arată în comunicatul emis de formația roș-albastră. 

Iustin Răducan este fiul lui Narcis Răducan, fostul jucător de la Steaua, Rapid și FCM Bacău, dar și fost oficial la FCSB. A evoluat până acum pe postul de atacant la Sport Team, fiind golgeter în Liga Elitelor U17. Tânărul vârf l-a impresionat pe Oprița, fiind folosit în câteva dintre partidele amicale disputate de roș-albaștri în această iarnă. 

CSA Steaua s-a înțeles și cu Sorin Bustea

Zilele trecute, CSA Steaua l-a transferat și pe Sorin Bustea, fostul jucător al celor de la UTA Arad. 

Fotbalistul, care poate evolua atât ca fundaș de bandă, cât și ca mijlocaș, a semnat un contract pe un sezon şi jumătate cu CSA Steaua, fiind astfel primul transfer efectuat de echipa antrenată de Daniel Oprița în perioada de iarnă.

6este poziția pe care o ocupă în clasament CSA Steaua, cu 28 de puncte în 16 etape, fiind la o distanță de 14 puncte de liderul Petrolul

Chiar dacă nu are drept de promovare în Liga 1, CSA Steaua vrea să încheie sezonul regulat pe loc de play-off. Începe anul 2022 de pe locul 6, cu 28 de puncte, două peste urmăritoarea Csikszereda. În ultimele 3 etape, roș-albaștrii vor juca pe teren propriu cu Poli Iași și în deplasare cu Unirea Constanța și Metaloglobus.

VIDEO Dezbaterea zilei, 11 februarie » Cluburile finanțate de stat, cum e și cazul CSA Steaua, ar trebui lăsate să joace în Liga 1?

Citește și alte știri de actualitate: 

Confuzie înaintea meciului dintre CSA Steaua și Unirea Constanța, „satelitul” celor de la FCSB: „Vom lua o decizie zilele viitoare”

CSA Steaua, primul transfer al iernii! A adus un mijlocaș cu 25 meciuri în Liga 1

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
misterverde
misterverde  •  19 Februarie 2022, 09:23
Postat de steaua.1986 pe 15 Februarie 2022, 14:20

Bun venit in Ghencea baieti. Forza Steaua Bucuresti.

Bun venit in ghencea .. la o clona infiintata acum 8 ani .. ce performante au cei de la csa in acesti 8 ani .. repetenti in toate ligile de amatori ... de rasul curcilor :))))))) Martorii lui talpan .. sau numit din pix Steaua .. dar realitatea ia plesnit :)))) O rusine de echipa care cheltuie banul public .. rusii sunt la usa ... si armata romana se joaca cu basica ... dar nah ... cu asa oameni in romania .. ne meritam soarta .. Desteapta te Romane !!

contrabas3
contrabas3  •  15 Februarie 2022, 22:33
Postat de steaua.1986 pe 15 Februarie 2022, 15:06

si dimineata cand te trezesti asa-i ca oftezi din greu? si tot la poarta patronului care are *** in spatele casei ati faci veacul. din pacate pentru voi procesele se cam apropie de sfarsit. si odata lamurita treaba nici portia aia de ciorbita nu o veti mai primi.

Bă băiatule, tu ori ești prost, ori te prefaci că ai fi. Eu locuiesc în altă țară, nu în România.

steaua.1986
steaua.1986  •  15 Februarie 2022, 15:06
Postat de contrabas3 pe 15 Februarie 2022, 14:44

Ce amuzant ești! Eu nu locuiesc în România, așa că nu am cum să merg la palt. Am bani de mai multe ciorbițe, așa că nu trebuie să cer de la Jiji. Te plătesc să speli parbrizul mașinilor mele, ce zici? Poate mai aduci cu tine câteva ajutoare din galeria echipei divizionare a armatei, recent înființată, cu istorie zero.

si dimineata cand te trezesti asa-i ca oftezi din greu? si tot la poarta patronului care are *** in spatele casei ati faci veacul. din pacate pentru voi procesele se cam apropie de sfarsit. si odata lamurita treaba nici portia aia de ciorbita nu o veti mai primi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează