FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA

Apelul lui Anghel Iordănescu la 38 de ani de când Steaua a câștigat Cupa Campionilor Europeni: „Am obosit!”

Articol de - Publicat marti, 07 mai 2024 16:06 / Actualizat marti, 07 mai 2024 17:06

La 38 de ani de la momentul în care Steaua câștiga Cupa Campionilor Europeni, Anghel Iordănescu este extrem de afectat de ce se întâmplă cu „militarii”. Și vrea lămuriri cu privire la CSA Steaua, echipă aflată în Liga 2.

CSA Steaua, echipă care nu are drept de promovare în Superligă, a ratat în acest sezon și calificarea în play-off-ul Ligii 2. Și pentru moment, susținătorii echipei antrenate de Daniel Oprița vor lămuriri din partea conducerii CSA și a Ministerului Apărării Naționale. Unul dintre ei este și Anghel Iordănescu.

38 de ani de la cea mai mare performanță din fotbalul românesc: câștigarea Cupei Campionilor Europeni » Ce mesaje au postat FCSB și CSA Steaua
CUPA CAMPIONILOR
38 de ani de la cea mai mare performanță din fotbalul românesc: câștigarea Cupei Campionilor Europeni » Ce mesaje au postat FCSB și CSA Steaua

Apelul lui Anghel Iordănescu la 38 de ani de când Steaua a câștigat Cupa Campionilor Europeni

„Eu sunt la Steaua de la 10 ani. Atunci se numea CCA. Am obosit și sunt dezamăgit de poziția Ministerului și a clubului.

E păcat ca un club cu așa istorie să treacă prin ce trece. Sper ca un oficial al Ministerului sau al CSA să ne spună ce planuri sunt. Măcar să nu ne mai facem iluzii. E păcat că un club ca Steaua să se zbată în mediocritate”, a spus Anghel Iordănescu în emisiunea „Liga DigiSport”.

Apoi a continuat: „I-am felicitat pe cei de la FCSB când au luat campionatul. Am felicitat echipa în calitate de om de fotbal. Dar tot ca om de fotbal vreau să știu și poziția CSA și a Ministerului față de actualul club Steaua.

Sunt dezamăgit și obosit. Echipa la care am crescut și am jucat se numește Steaua. Îmi e greu să accept altceva. FCSB e FCSB, e echipa domnului Becali. Fotbalul românesc are nevoie de echipe de tradiții. Sunt 3 echipe Dinamo, nu mai știu care Craiova adevărat, nu mai știu care e Timișoara adevărată”.

VIDEO. Poveștile lui Victor Pițurcă din perioada fantastică de la Steaua: „Meciul meu de referință e cel cu Anderlecht! Sigur Barcelona băteam penalty, în stanga portarului”

Citește și:

Și-a depășit clauza » Cât a ajuns să valoreze Florinel Coman după cucerirea titlului
FCSB
Și-a depășit clauza » Cât a ajuns să valoreze Florinel Coman după cucerirea titlului
Ce va apărea pe tricourile FCSB din sezonul viitor? » Logo special pentru formația lui Becali, unic în Superligă
FCSB
Ce va apărea pe tricourile FCSB din sezonul viitor? » Logo special pentru formația lui Becali, unic în Superligă

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
steauaefcsb
steauaefcsb  •  07 Mai 2024, 17:30

Cum adica Steaua se numea CCA bai asta? Steaua e Steaua dinainte ca Pamant sa fie planeta,intelegi? Vrei sa credem ca si atunci au ramas unii sa sustina CCA,ca nu suportau denumirea de Steaua? Lupta Steaua Sahateni....desfiintare clona Csa!

dr.jivago
dr.jivago  •  07 Mai 2024, 16:37

Domnu', Domnu ' Cașchetă , ati obosit? Va spun ceva important , ca sa va dispara oboseala si sa nu mai fiti afectat... Daca de voie, de nevoie , nu avem incotro si trebuie sa dam un amar de bani ptr inarmare ,bani care ajung la MAPN , ptr a ne apara tara, mi se pare inimaginabil, re probabil , spoliere chiar , sa intretinem din banii romanilor un club de trosbal... Acest club de fotbal CSA ( de fapt o entitate bolsevica, sovietica , un U.M.) ar trebui sa devina o entitate sportiva privata, mai ales ca o sleahta de gheneralii avizi de lichiditati au mai vandut clubul ,lui Becali... Era o perioada cand Armata n-avea bani nici ptr izmene, obiele si alte cazarmamente..Sa-l mai vanda , nu o data ci de vreo trei-patru ori..Dar sa suportam noi populimea salariul unuia ,ca Oprita , haida de... Am inteles ca unul de la clubul vesel c.s.a. are salariul mai mare ca al Sefului de Stat Major...Dar tirpilicii cu Talpan in frunte sunt prosti ,sa-l vanda sau sa-i asimileze un privat ? Ei de unde mai sug??? Deci, Domnu' Cașcheta ati inteles miezul Problemei? Nu e problema , care-i Steaua adevarata! Chiar dsca d-voastra nu stiti , viitorii 50.000 de spectatori de pe Arena , stiu si mai sunt vreo cateva milioane de ros-albastri ... D-voastra ramaneti incremenit , asteptand un raspuns care nu va veni niciodata , alaturi de cei 1000 de rataciti dar cu idealuri neverosimile..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează