FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSIKSZEREDA - CS MIOVENI 2-2

Csikszereda - CS Mioveni 2-2 » Egal spectaculos la Miercurea Ciuc! Clasamentul actualizat

Blănaru a marcat pentru 1-1 // foto: captură DigiSport
Blănaru a marcat pentru 1-1 // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 mai 2021 18:18

Csikszereda a remizat cu CS Mioveni în etapa 7 a play-off-ului de promovare din Liga 2, scor 2-2.

Meciul a început extraordinar pentru băieții lui Valentin Suciu, care au deschis scorul din secunda 51. Soma Casiadi a interceptat pasa lobată a lui Jebari, trimisă în spatele fundașilor, și a finalizat cu un șut din prima la colțul lung.

Argeșenii au egalat în minutul 37, cu o contribuție importantă din partea lui Rybansky, portarul gazdelor. Slovacul a scăpat mingea din mâini atunci când a încercat să o rețină, balonul a ajuns la picioarele lui Ștefan Blănaru, iar atacantul de la CS Mioveni l-a trimis în plasă cu călcâiul.

Echipa gazdă a început mai bine și partea a doua, iar în minutul 51 Norbert Pinter a adus-o pe Csikszereda în avantaj. Șutul său de la 11 metri de poartă, deși moale, a fost suficient pentru a-l învinge pe portarul Iustin Popescu.

Gazdele au rămas în inferioritate numerică în minutul 51, atacantul Andras Meszaros văzând al doilea cartonaș galben pentru o intrare imprudentă. Cu un om mai puțin pe teren, gazdele nu au putut rămâne ține de rezultat. Tiberiu Coman a egalat în primul minut de prelungire, cu o lovitură de cap de la aproximativ 6 metri de poartă. Fotbalistul în vârstă de 19 ani, aflat la primul său meci în acest sezon, a reluat cu pământul, reușind astfel să-l învingă pe ezitantul Rybansky.

Ce au declarat antrenorii după Csikszereda - CS Mioveni 2-2

Mergem în continuare, ne jucăm șansa până la capăt. În felicit pe Vali (n.r. - Valentin Suciu, antrenorul de la Csikszereda) pentru ce a făcut aici la Miercurea Ciuc și îi doresc succes în continuare. Ne rămâne doar să privim cu încredere, mai sunt jocuri de jucat, puncte puse în joc, vom vedea ce va fi la final. Ne dorim să ajungem să ne batem pentru promovare, nu renunțăm la lupta pentru locul 2, nici dacă va fi să mergem la baraj, ne vom juca șansa până la sfârșit. 

- Alexandru Pelici, antrenor CS Mioveni

Sperăm să ne refacem până la ora următorului meci. Este un program infernal pentru toată lumea, noi suntem și puțini, dar asta nu este o scuză. Cine intră trebuie să își facă treaba cât mai bine. Nu spun că nu și-au făcut-o, a fost o lipsă de contrare pe final, la finalul primei reprize, și rezultatul este 2-2. Dacă am fi fost puțin mai concentrați, am fi putut să câștigăm cele 3 puncte. 

- Valentin Suciu, antrenor Csikszereda

Clasament play-off Liga 2. Mioveni încă speră la promovarea directă

CS Mioveni păstrează șanse de promovare directă, având 43 de puncte cu 3 etape înainte de final. Echipa de pe 2, Rapid, are doar 3 lungimi în față. Csikszereda, în schimb, a ratat șansa de a urca pe loc de baraj și rămâne pe 5, la două puncte în spatele celor de la Dunărea Călărași.

Csikszereda - CS Mioveni 2-2

  • min. 90+1: GOOOL CS MIOVENI: Tiberiu Coman a fost găsit liber, la bara a doua, de o centrare din partea dreaptă. Tânărul fotbalist a reluat cu pământul și l-a învins pe Rybansky.
  • min. 81: Andras Meszaros, atacantul gazdelor, a primit al doilea cartonaș galben din partea „centralului” Florin Marcu și s-a văzut nevoit să părăsească terenul.
  • min. 51: GOOOL CSIKSZEREDA! Pinter aduce formația lui Valentin Suciu în avantaj cu un șut de la aproximativ 11 metri de poartă. Pinter a reluat moale, dar l-a învins oricum pe Popescu, portarul oaspeților. 
  • min. 37: GOOOL CS MIOVENI! Blănaru a profitat de gafa colosală a portarului Rybansky, care a scăpat mingea din brațe exact la picioarele atacantului. 
  • min. 1: GOOOL CSIKSZEREDA! Pasa lobată a lui Jebari, în spatele fundașilor, a fost finalizată de Casiadi, cu un șut din prima, la colțul lung.

Csikszereda - CS Mioveni, echipe de start

Csikszereda: Rybansky – Palmeș, Kelemen, Apro, Bor - Casiadi, Soufiane, Bara - Pinter, Meszaros, Bauza
Antrenor: Valentin Suciu

CS Mioveni: Popescu - Rădescu, Iacob, Garutti, Șerbănică - Veres, Chindriș - Ișfan, Blănaru, Măr - Rusu
Antrenor: Alexandru Pelici

Stadion: Municipal, Miercurea Ciuc 
Arbitru: Florin Marcu / A1: Vlad Bârleanu, A2: Ovidiu Timar

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

Veste mare pentru rapidiști! » Ministrul Dezvoltării a anunțat când se va juca primul meci pe noul „Giulești”

VIDEO EXCLUSIV Adrian Mititelu jr., patronul lui FC U Craiova, dezvăluie „calvarul prin care a trecut familia mea”: „I-am spus lui tata să renunțe la echipă! A fost un coșmar!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
hermannstadtul
hermannstadtul  •  08 Mai 2021, 13:36

V

1948
1948  •  07 Mai 2021, 18:20

si STIINTA 1-0 ca sa mi iasa si mie beletu

univ_craiova1
univ_craiova1  •  07 Mai 2021, 17:27

Ce mizerie de meci...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează