FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONTRACT

Dan Alexa a semnat cu noua echipă și va lupta pentru promovare împotriva Rapidului!

Dan Alexa (40 de ani) este noul manager general al divizionare secunde ASU Poli Timișoara.
Dan Alexa (40 de ani) este noul manager general al divizionare secunde ASU Poli Timișoara.

Articol de , - Publicat joi, 20 august 2020 10:24 / Actualizat joi, 20 august 2020 10:57

Dan Alexa (40 de ani) este noul manager general al divizionarei secunde ASU Poli Timișoara. 

Dan Alexa și-a găsit imediat echipă după despărțirea de Rapid. Antrenorul a ratat promovarea în Liga 1, terminând play-off-ul pe ultimul loc, și nu a plecat în cele mai bune condiții din Giulești. „Chirurgul” va avea oportunitatea de a se răzbuna mai devreme decât se așteapta.

Alexa va ocupa funcția de manager general, într-un proiect pe termen lung, și va coordona întreaga activitate de la club. La echipă, ca antrenor, va rămâne și Octavian Benga, actualul „principal”.

Asta era dorinţa mea, de foarte mult timp, să o facem iarăşi pe Poli mare, cred că Timişoara are nevoie de Poli Timişoara! Lumea e dornică să revadă fotbal la Timişoara şi am spus, de ce nu, să fac tot ce ţine de mine, pentru că, repet, Poli mi-a dat foarte multe satisfacţii. Timişoara mi-a dat foarte multe satisfacţii. Am trăit clipe minunate, locuiesc aici şi cumva mă simt dator să ajut Poli. Mai mult, a fost într-un moment foarte greu al clubului
- Dan Alexa

Dan Alexa, manager la Poli Timișoara

„A purtat banderola de căpitan în dueluri de legendă ale clubului nostru. Atunci când Timișoara exista pe harta fotbalului mare european. Dan Alexa este noul manager general al Politehnicii Timișoara și va pune umărul pentru reîntoarcerea Politehnicii în fotbalul de elită. Află toate detaliile pe site-ul oficial”, se arată în comunicatul emis de Poli. 

Dan Alexa a semnat cu noua echipă și va lupta pentru promovare împotriva Rapidului!

Dan Alexa revine acasă

Dan Alexa a mai antrenat la Timișoara în sezonul 2014/2015, reușind promovarea în Liga 1. „Chirurgul” a mai reușit două astfel de performanțe, cu Rapid, în sezonul 2015/2016 și cu Dunărea Călărași în 2017/2018. Poli Timișoara este și echipa la care Dan Alexa s-a consacrat ca jucător. Mijlocașul a evoluat aici între 2006 și 2011.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

VIDEO U Cluj, clip impresionant de prezentare al noului echipament: de la Remus Câmpeanu, la Dorin Goga

FC U Craiova și-a găsit stadion » Unde va evolua echipa lui Mititelu în Liga 2

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (12)
arad4ever
arad4ever  •  20 August 2020, 11:36

Sa promoveze...poate peste ani lumina , nu ei se vaitau cel mai de mama focului, ca daca nu se vor face doua serii , va fi greu si sa aiba bani macar de deplasari ?

fibra
fibra  •  20 August 2020, 17:46

Promovare,unde? Mera ,Axente,Scutaru 33 ani,Munteanu 32 ani, plafonati.Au ajutat ei in vreun fel tinerii din lot sa evolueze in bine?Habar nu am.

arad4ever
arad4ever  •  20 August 2020, 17:10
Postat de antisistem2 pe 20 August 2020, 13:39

Ce importanta are cand a castigat ultimul trofeu, ***?

Nu are rost sa te obosesti , frustarea e maxima pe Bega :))) , vor juca ei intre ei pe axa Ripi- Acs - Asu ...pe stadioanele imaginare ale lui Robu , fantastice pe hartie dar lipsind in totalitate

Vezi toate comentariile (12)
Comentează