FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Daniel Pancu e intr-o situație incredibilă la Rapid: „Încă nu sunt președinte!” + clauza stranie din contract: „I-am spus și lui Alexa”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2020 08:05

Daniel Pancu (42 de ani) se află într-o situație stranie la Rapid, după ce a acceptat să renunțe la funcția de antrenor și i s-a propus să devină președinte.

Fostul atacant a spus că încă nu a acceptat noua poziție, a vorbit despre relația pe care o are cu antrenorul Dan Alexa și a dezvăluit că în contract are o clauză care îi interzice să preia echipa după plecarea „Chirurgului”.

„Eu cu Dan Alexa am o relaţie foarte bună. Suntem prieteni. Am ţinut legătura, am fost colegi. În discuţiile cu el i-am spus că următorul antrenor după Alexa nu poate fi Pancu! Asta scrie în contract. Eu nu o să fac declaraţii la adresa antrenorului. Voia să ştie câte ceva despre jucători, dar eu nu vreau să văd jucătorii, nu vreau să merg la antrenamente! 

 

Încă nu sunt președinte. Încă nu sunt absolut convins că sunt potrivit pentru această funcţie în acest moment. Trebuie să fiu convins sută la sută. Trebuie să merg într-un loc cu plăcere, pasiune şi să fiu convins că pot ajuta din acea postură. Am un contract în faţă, e la managerul meu, dar sunt anumite probleme de discutat. 

La început nici zero la sută nu erau şanse ca să mă gândesc la o funcţie în administraţie! Dar e presiune mare din partea suporterilor, o criză de identitate, Rapid nu e orice club. Are nevoie de simboluri, de oameni din trecut pentru a face legătura cu viitorul”, a declarat Daniel Pancu la TV Telekom Sport.

FOTO. Cum se practică sportul în timpul stării de alertă

+13 FOTO

VIDEO Imagini din Giulești, de la stadionul Rapidului

Citește mai multe știri despre Rapid

Rică Răducanu, răspuns savuros după ce Primăria Capitalei l-a trimis la noul stadion din Giulești: „Haideți să vă spun cu ce mă ocup” :)

Marius Șumudică nu e de acord cu decizia lui Daniel Pancu: „O eroare. Pancule, nu poți să fii azi antrenor și mâine bucătar!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
octavianus
octavianus  •  03 Iunie 2020, 16:12

Nu este nici o criza de identitate la Rapid, am cumparat la licitatie ce era de cumparat si suntem Rapid Bucuresti, termnati cu prostiile astea, Rapid nu inseamna Pancu, Rapid nu inseamna Niculae, Rapid nu inseamna Maftei, Sapunaru...etc...RAPID este RAPID, ati facut performanta BRAVO, cariere, nume, poate chiar legende, ati fost platiti, va iubim, va aplaudam, dar ATAT. In rest viata merge mai departe, facem o scoala, o luam frumusel de la copii si juniori, Rapidul nu poate avea pe banca toate legendele, vad ca si Sumudica viseaza la asta, hai sa nu punem caruta inantea cailor si nici sa nu ne credem identitatea Rapidului...au fost si un Dan Coe, Lupescu, Nasturescu, Pop si cati au mai fost, alaturati-va acestei imense legende, acestor idoli si lasati cancanurile, poti si vrei sa faci ceva pentru RAPID.....FA ! nu poti, nu mai vrei, multumim frumos va mai asteptam pe la stadion, sunt altii si altii care au acum de facut si de demonstrat. POATE O PROMOVARE ? CE ZICI PANCONE ? POATE LINISTE LA ECHIPA ? RAPID NU ARE NEVOIE DE IDENTITATE.....O ARE....SI ESTE TURNATA IN AURUL IUBIRII NOASTRE NECONDITIONATE SI FARA DE SFARSIT. FZR si Doamne ajuta !!

dubluv
dubluv  •  03 Iunie 2020, 16:04

Pancu, nu te mai alinta, nu te vrea nimeni la Rapid. Daca vrei sa pleci, pleaca linistit. Daca insa ti-e foame... sigur ca intelegem, dar las-o pe asta cu presiunea suporterilor ca nici astia nu au mai iesit din casa din martie..

standart
standart  •  03 Iunie 2020, 10:38

Bine că s-au deschis terasele!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează