FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA ARMATEI

Dragomir, atac la Steaua Armatei: "Proiectul CSA s-a născut mort! Ministerele nu pot avea echipe"

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 aprilie 2017 10:42

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a vorbit despre scandalul dintre CSA și Becali și a spus că FCSB este Steaua și a criticat proiectul Armatei.

"Eu mă duc să văd Steaua - Dinamo. Echipa are același statut și este Steaua. Proiectul Steaua Armatei s-a născut mort.

Conceptul este mort. Ca să faci ceva de valoare, trebuie să ai bani. Legea spune că ministerele nu pot avea echipe.

Trebuie să vină un investitor cu bani, care să bage milioane. Dar nu mai vine nimeni pentru că le este frică să bage bani.

Becali a băgat mulți bani. A și scos o parte din ei. Dar a avut rezultate. De ce face Ministerul asta? De ce să distrugi Steaua?

Când Păunescu a preluat echipa de la minister, totul a fost «foarte legal». Eu am un document cu toate semnăturile ministrului și generalilor", a spus Dragomir la TV Digi Sport.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (10)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  02 Aprilie 2017, 12:53

Boșorogu le nenorocit,mai bine ai da o fuga la farmacia din colt sa-ti iei vata de băgat în urechi ca sa nu auzi...zornăitoare de cătușe ca faci dracului infarct iar noi te vrem (deși te vrem altfel!)în viața în celula!!!

ticbis
ticbis  •  02 Aprilie 2017, 15:39

Continuare 2: In concluzie: SC FC Steaua Bucuresti SA nu a fost infiintata de catre Gigi Becali, ci de catre generalii ce controlau AFC Steaua pentru ca asa i-a obligat legea; Gigi Becali n-a furat nimic, participatia de actionar majoritar la noua societate i-a fost atribuita de catre generali in contul datoriilor AFC Steaua catre acesta; datoriile catre stat si catre terti acumulate de catre AFC Steaua au ramas in mod firesc la cei care le-au facut, adica la generali si la Paunescu, noua societate n-avea nicio obligatie sa le preia. Transferul Stelei de la AFC catre FC Steaua s-a facut absolut legal; cine crede altceva are o problema cu inteligenta. Daca n-ar fi fost asa, Talpan ar fi atacat din prima procesul asta si nu s-ar mai fi incurcat cu povestile cu marca sau numele! Astea doar prostii le inghit pe nemestecate!

ticbis
ticbis  •  02 Aprilie 2017, 15:38

Continuare: Deci AFC Steaua Bucuresti a fost obligata de lege sa intre in legalitate si sa se transforme intr-o societate de tip SA. Aceasta societate n-a fost infiintata de catre Becali pentru ca n-avea cum, ci de catre Adunarea Generala a AFC Steaua Bucuresti, obigata de lege. Aceasta a infiintat prin votul majoritatii membrilor societatea SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA. Numai ca o societate comerciala are nevoie de un patron sau macar de un grup de actionari care s-o detina in proprietate si sa-si asume responsabilitatea finantarii afacerii. Aici a fost dilema, pentru ca NIMENI nu s-a inhamat la asa ceva si, mai mult, oricine ar fi preluat societatea in administrare ar fi avut o problema: TOTI jucatorii echipei de fotbal erau deja prin acte legale in proprietatea lui Gigi Becali ca persoana fizica (drepturile lor federative). Deci daca AFC Steaua (repet, controlata de generali) ar fi dat noua societate altcuiva, Becali a doua zi putea vinde in nume propriu prin transfer toti jucatorii din lot oriunde ar fi dorit muschii lui si Steaua ramanea sa joace in liga I-a cu juniorii. Generalii au inteles chestia asta si nu au avut alta solutie decat sa-i dea actiunile majoritare ale noii societati celui care detinea de fapt si de drept cam toate activele importante ale clubului in acel moment.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează