FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSM REȘIȚA - U CLUJ 2-0

EXCLUSIV CSM Reșița a făcut spectacol cu U Cluj, dar nu crede în vise: „Nu-l avem pe Hagi la echipă”

Articol de - Publicat sambata, 03 august 2019 13:40

CSM Reșița a făcut spectacol și a debutat în Liga 2 cu o victorie de prestigiu contra uneia dintre principalele favorite la promovare, U Cluj, în fața a 7.000 de oameni care au trăit meciul ca acum aproape 20 de ani, când rossonerii din Banat făceau spectacol în Divizia A.

În continuare obiectivul Reșiței e rămânerea în Liga 2. Jucătorii au sărbătorit cu suporterii, iar președintele Cristi Bobar, care a luat echipa din Liga 3 și a promovat cu ea, a declarat pentru GSP.ro:

„A fost o zi fantastică. Ne-a încântat afinitatea publicului și sper ca toată lumea la Reșița să înțeleagă că nu-l avem pe Hagi la echipă. Trebuie să rămânem o echipă modestă și tot ceea ce construim s-o facem prin muncă.

Vreau ca oamenii să înțeleagă că trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. E frumos să joci cu mii de oameni în tribune, să faci atmosferă ca în America de Sud, să ne bucurăm, dar să și conștientizăm la ce nivel suntem”.

Vezi și:

RAPID - FARUL // VIDEO Daniel Pancu, show la conferință: „Jucăm cu «Dosarele X Constanța». Nu am văzut nimic pe Facebook-ul lor!” + mesaj pentru Ionuț Voicu: „Universul lucrează și ți se va îndeplini visul”

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (1)
2279068582191198
Mihai Dumitru  •  03 August 2019, 23:57

nu sunt de acord cu aceste afirmatii. Fotbalul este frumos cu suporteri, nu cu stadioane goale. Fiecare echipa s a nascut si a creat o traditie odata cu timpul. Credeti ca echipele de traditie au avut suporteri de la inceput....NU! La sepsi oamenii vin la stadion (probabil ai o ura fata de ungurii, te inteleg :)) dar aduc oameni la stadion. La sibiu, echipa are cu adevarat un nume nepotrivit (mai repede pronunti sepsi decat chestia aia..) dar ea este urmasa echipei soimii sibiu infiintata in 1913. Este adevarat, nu inteleg de ce nu au incercat recuperarea numelui dar nu asta conteaza, oamenii vin la stadion, stadionul se modernizeaza, se cresc copii acolo...de ce nu ar merita sa fie in liga 1? De botosani ce sa mai zic, ca face si performanta... Cu echipe precum voluntari clinceni sau chiajna sunt total de acord....efectiv sunt niste echipe aparute la marginea capitalei care parca au fost facute numai ca locuitorii respectivelor orase sa poate ajunge sa vadan un meci mai repede al echipei favorite (steaua dinamo rapid craiova) in rest 0, nu vine nici naiba la meci si mai aduc si toti strainii in echipa. La chindia, oamenii aia nici nu au stadion, merg la ploiesti si nu inteleg cum naiba vin 3000 de oameni la meci cand targoviste se afla la 60 de km distanta, bravo lor! e un oras care merita un stadion nou, pt ca echipa lor este iubita si sustinuta. De astra ce sa zic...a luat campionatul si oamenii tot nu vin la stadion, nu intelg de ce naiba nu a vrut niculae sa bage bani i

Vezi toate comentariile (1)
Comentează