FOTBAL  »  LIGA 2  »  STADION

Fanii lui Dinamo, mesaj dur pentru șefii clubului după ce Rapid a anunțat că joacă pe „Ștefan cel Mare”: „Bălănescu și Prunea vor pleca imediat dacă ajung rapidiștii în parcare”

Articol de GSP - Publicat marti, 17 septembrie 2019 22:36

Rapid a anunțat  că duminică, de la ora 13:30 va juca pe arena lui Dinamo meciul contra Gloriei Buzău. 

Giuleștenii sunt nemulțumiți de arena din Regie și vor să joace în „Ștefan cel Mare”, dar se pare că vor avea probleme. 

Fanii lui Dinamo nu vor ca rivalii rapidiști să joace pe stadionul echipei roș-albe. Pe contul de Facebook al Peluzei Cătălin Hîldan, fanii lui Dinamo au postat un mesaj dur către șefii lui Dinamo, Bogdan Bălănescu și Florin Prunea. 

„Pe «Dinamo» nu va juca niciodată Rapid. Bălănescu și Prunea vor pleca imediat dacă ajung rapidiștii în parcare, nu la vestiare”, au scris fanii lui Dinamo. 

Rapid a mai jucat o singură dată pe stadionul Dinamo în calitate de gazdă. Se întâmpla în 2013, la barajul de menținere în Liga 1 contra Concordiei Chiajna, scor 2-1, când giuleștenii au retrogradat pe alte criterii decât cele sportive.

CITEȘTE ȘI:

„Pancu este o zdreanță!” » Derapaj grosolan la Rapid: „A fost deranjat, a plâns, a suferit”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (32)
valyomanyd
valyomanyd  •  18 Septembrie 2019, 00:50

In mod sigur in PCH sunt mai multi prosti decat inteligenti..Pai ce treaba au Prunea si Balanescu cu stadionul ?..Baaa, cocalarilor, luati-va de Badea, el lasa acolo pe cine vrea si tot el nu lasa sa se construiasca stadionul dorit de voi..

753720451412471
Andrei Ionescu  •  18 Septembrie 2019, 08:58

Multi idioti mai sunt printre asa-zisii fani! Patronul clubului ,conducerea trebuie sa joace melodia voastra de derbedei ? Stati acasa daca nu va convine! In fiecare galerie e un nucleu de mari derbedei care trebuie inlaturat,sa nu aiba acces pe stadion!

ares.123
ares.123  •  18 Septembrie 2019, 09:16
Postat de c4n1b4lul pe 18 Septembrie 2019, 00:36

Corect, dacă vor rapidiștii să joace undeva, să joace prin Colentina sau pe Metaloglobus, „Ștefan cel Mare” rămâne DOAR al nostru, al dinamoviștilor, indiferent de vârstă ! #DDB

Ce emotionant...mi-au dat lacrimile..

Vezi toate comentariile (32)
Comentează