FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Flavius Stoican și Marius Stan au fost prezentați oficial la Petrolul Ploiești și au planuri mari: „Vrem jucători care să facă spectacol pe teren”

FOTO: Facebook Petrolul Ploiești // Marius Stan și Flavius Stoican, prezentați oficial
FOTO: Facebook Petrolul Ploiești // Marius Stan și Flavius Stoican, prezentați oficial

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iunie 2019 16:24

Flavius Stoican (42 de ani) a fost numit oficial, în sfârșit, în funcția de antrenor principal la Petrolul Ploiești. În cadrul aceleiași conferințe de presă, a fost prezentat și Marius Stan, ca președinte al „lupilor galbeni”.

După încercarea din urmă cu 11 zile de a-l prezenta pe Marius Stan (DETALII AICI), spiritele s-au calmat în tabăra Petrolului și prahovenii se pot apuca de treabă.

Flavius Stoican, ultima dată la Poli Iași, a luat hotărârea de a pune umărul la promovarea Petrolului în Liga 1.

„Îmi doresc performanță sportivă, principii și norme etice în abordarea jocului, o echipă motivată și dornică de victorie, toate încununate ne vor călăuzi spre atingerea obiectivului de calificare în prima ligă de fotbal, la finalul acestui an competițional”, a spus Flavius Stoican, la conferința de presă.

Totodată, Marius Stan a promis că va schimba fața echipei de pe „Ilie Oană”.

„Noul sezon al Ligii 2 se anunță a fi mai interesant decât Liga 1, va fi liga derbyurilor de altădată, datorită concentrației de echipe cu tradiție, ceea ce ne motivează și mai mult. Petrolul va ataca promovarea și pentru aceasta avem un plan de achiziție de jucători noi de Liga 1, care să facă spectacol pe teren. Istoria ne-a învățat că Petrolul este o echipă a familiilor și a generațiilor, tocmai de aceea în acest sezon vom face o schimbare, ne vom concentra mai mult pe fotbalul de altădată, pe tradiție”, a declarat Marius Stan.

VEZI ȘI:

OFICIAL Cristi Pustai a semnat cu Dunărea Călărași: „Obiectivul e promovarea în Liga 1!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează