FOTBAL  »  LIGA 2  »  BARAJ

HERMANNSTADT - U CLUJ 0-1 // George Florescu trage un semnal de alarmă după ratarea promovării în Liga 1 + mesaj pentru conducerea lui U Cluj

FOTO: Facebook Universitatea Cluj
FOTO: Facebook Universitatea Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iunie 2019 20:44

George Florescu (35 de ani) a ratat promovarea în Liga 1 alături de U Cluj și a tras un semnal de alarmă către conducerea „șepcilor roșii”.

U Cluj a învins-o pe Hermannstadt, scor 1-0, în returul barajului de promovare/menținere în Liga 1, dar nu a fost suficient. În urma rezultatului din tur, 2-0 pentru sibieni, echipa lui Vasile Miriuță este cea care va juca în Liga 1 și în sezonul viitor.

Vezi AICI detalii despre meci

La finalul partidei, George Florescu s-a declarat dezamăgit în urma rezultatului din tur și cosideră că acesta a fost principalul factor care a dus la ratarea promovării.

„Este o victorie fără niciun folos, un sentiment de durere, mi-e și greu să vorbesc. Ne-am chinuit un sezon întreg, am tras din răsputeri. Îmi pare nespus de rău pentru oraș, pentru acești suporteri minunați. Din păcate, am avut cele două minute de coșmar de la Cluj. Eu zic că soarta acestui baraj s-a jucat acolo.

Nu a fost nicio diferență. Eu cred că meritam să promovăm. La Cluj nu meritam să pierdem, iar aici a fost o victorie meritată”, a declarat George Florescu, la Look TV.

Mesaj pentru conducere

Întrebat ce ar trebui să se schimbe la U Cluj pentru ca echipa să poată spera din nou la promovare, George Florescu a trimis „săgeți” către cei din conducere.

Ar trebui să se schimbe multe. Nu sunt eu în măsură să îmi dau cu părerea acum. Avem oameni în cadrul conducerii care trebuie să ia decizii. Acest oraș merită mult mai mult, acest club de tradiție merită mult mai mult”, a mai spus Florescu.

VEZI ȘI:

HERMANNSTADT - U CLUJ 0-1 // Sibienii s-au salvat de la retrogradare! Alexandru Mățel: „E cea mai frumoasă înfrângere”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
mihnea80
mihnea80  •  14 Iunie 2019, 19:11
Postat de 1_0_1_0 pe 13 Iunie 2019, 07:35

Bre Florescule! Acest oras are ceea ce merita: o echipa de fotbal adevarata cu destule performante - CFR1907. Voua va ramane baschetul si restul disciplinelor... Lasa orasul, ca nu plange orasul dupa voi... si nici dupa faptele voastre eroice.

clujenii iubesc U Cluj , de aceea jucatorii si-au dorit victoria. Nu e nimic deplasat in ceea ce a declarat Florescu. Dragoste cu de-a sila nu exista. Degeaba are CFR "n" campionate, nu exista atasament fata de ei care sa conteze.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  13 Iunie 2019, 07:35

Bre Florescule! Acest oras are ceea ce merita: o echipa de fotbal adevarata cu destule performante - CFR1907. Voua va ramane baschetul si restul disciplinelor... Lasa orasul, ca nu plange orasul dupa voi... si nici dupa faptele voastre eroice.

cj666
cj666  •  13 Iunie 2019, 03:52
Postat de geogeo pe 12 Iunie 2019, 22:00

Cat de prostovan sa fii sa spui ca U Cluj a jucat pentru FCSB? U Cluj nu este in cel mai bun moment, dar merita respect. De fapt, echipa reprezentativa pentru Cluj este U Cluj. N-as zice acelasi lucru despre CFR, au avut sezoane intregi in care arbitri i-au urcat pe primul loc. Nu e cazul campionatului trecut, dar vreo 3 campionate au fost cu fluierasii la butoniera.

Ati vrea voi jijistii sa fie u echipa reprezentativa a clujului, poate ati mai lua un campionat...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează