FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL - BRĂILA 1-1

Petre Grigoraș și Florentin Petre, după „Steaua - Dinamo al zonei”: „Patrick este peste mulți din Liga 1”

Oțelul Galați și Dacia Unirea Brăila au terminat la egalitate, 1-1, în turul finalei barajului de promovare în Liga 2. +9   FOTO
Oțelul Galați și Dacia Unirea Brăila au terminat la egalitate, 1-1, în turul finalei barajului de promovare în Liga 2.

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 mai 2021 17:27 / Actualizat sambata, 22 mai 2021 17:46

Oțelul Galați și Dacia Unirea Brăila au terminat la egalitate, 1-1, în turul finalei barajului de promovare în Liga 2. Petre Grigoraș, antrenorul gazdelor, și Florentin Petre, omul de pe banca oaspeților, au vorbit despre sentimentul revenirii fanilor în tribune. 

  • Returul se joacă la Brăila, sâmbăta viitoare. Câștigătoarea „dublei” promovează în Liga 2

„Am pierdut doi jucători extrem de importanți în această săptămână, doi jucători de bază din defensivă. În rest, a fost o atitudine bună a jucătorilor, îi felicit şi pe adversari, mai e un joc şi încă am speranțe. Formăm un grup unit şi sper să îmi revină şi jucătorii care au fost indisponibili. 

E o plăcere să joci cu spectatori, am experienţă, am trăit multe momente frumoase. E clar că e un alt sentiment, suporterii dau o motivaţie în plus echipei şi asta ne ajută enorm”, a spus Petre Grigoraș, potrivit Telekom Sport. 

Florentin Petre: „Patrick e peste mulți din Liga 1”

„A fost un spectacol foarte frumos oferit de două echipe cu tradiţie din fotbalul românesc. A fost un fel de Steaua - Dinamo al zonei un meci frumos, cu jucători de calitate la ambele echipe, jucători care pot juca fără probleme în Liga 1.

Patrick Petre a jucat bine şi înainte să vină la Brăila, dar, când te cheamă Petre, trebuie să fii foarte atent la toate lucrurile pe care le faci, s-a şi exagerat foarte mult cu disciplina, dar fotbalistic este peste mulţi din Liga 1, fără nicio problemă”, a spus Florentin Petre, conform sursei citate.

Mă bucur că au revenit suporterii pe stadioane, mi-a plăcut foarte mult atitudinea spectatorilor, ne-am cam dezobișnuit de acest lucru, dar cu siguranţă şi la noi va fi la fel de frumos precum a fost la acest meci. La noi e o tribună mai mică, dar avem inimă mare
- Florentin Petre

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Arbitru cu ecuson FIFA la CSA Steaua - CS Afumați, barajul pentru promovarea în Liga 2

Unirea Slobozia - Comuna Recea 3-0 » Știm ultima retrogradată din Liga 2! „Remontada” cu scandal la primul meci cu spectatori al anului din România

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
george_br
george_br  •  23 Mai 2021, 01:29

L-a cam luat valu' pe Petre - tatal...

creeperno999
creeperno999  •  22 Mai 2021, 22:33

Daca era peste liga 1, ar fi jucat prin tari ca anglia si spania

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  22 Mai 2021, 19:31

Pai asta n-a prins niciun meci in Liga 1 de bun ce e.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează