FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ - HERMANNSTADT 0-2

VIDEO „Fiare”, nu ultrași! La 11 ani după ce au băgat un jandarm în comă, suporterii lui U Cluj au recidivat!

Momentul când suporterul lui U Cluj încearcă să-l lovească din nou pe jandarmul aflat la pământ // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
Momentul când suporterul lui U Cluj încearcă să-l lovească din nou pe jandarmul aflat la pământ // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 10 iunie 2019 10:33

U Cluj - Hermannstadt 0-2, meciul tur de la barajul pentru Liga 1, a adus imagini șocante în finalul întâlnirii, când fanii „șepcilor roșii” și-au pierdut cumpătul din cauza rezultatului nefavorabil de pe tabelă.

Câțiva ultrași au intrat pe teren, iar unul dintre ei a lovit un jandarm cu un scaun în cap, lăsându-l într-o baltă de sânge. Mai mult, se pare că autorul infamului gest ar fi intrat pe stadion în mod fraudulos, fiind interzis pe stadioane din cauza unor alte infracțiuni comise în trecut. 

Ultimele detalii despre starea jandarmului rănit la U Cluj - Hermannstadt » Agresorul nu a fost identificat încă

Galeria celor de la U Cluj nu e însă la prima abatere, fanii fiind recidiviști. Acum 11 ani, ultrașii clujenilor au fost actorii negativi ai unui derby cu CFR Cluj, când patru dintre aceștia l-au băgat în comă pe jandarmul Gabriel Oșan. 

Pe 7 mai 2008, Oşan filma traseul fanilor lui U Cluj spre vechiul „Ion Moina”, înaintea derby-ului cu CFR, încheiat 0-1. Jandarmul a fost atacat de cei patru fani la 300 de metri de stadion. Unul dintre ei l-a doborât după ce l-a izbit cu o dală de beton în cap, iar alți trei l-au lovit cu piciorul în figură, în timp ce Oşan era la pământ.

Jandarmul a reuşit să se ridice cu ajutorul unui coleg, dar apoi a căzut şi a intrat în comă. „Mi s-a pus un văl negru peste ochi. Cînd am ieşit din comă eram pe un pat de spital”, povestea Oşan, în urmă cu mai mulți ani. 

Gabriel Oșan a stat cinci săptămâni în spital după acel incident. Doi dintre fani au mers la închisoare, în timp ce ceilalți doi au ispășit pedepse cu suspendare. 

Vezi și: VIDEO+FOTO Imagini șocante! Incidente grave în finalul meciului de pe Cluj Arena, soldate cu un rănit

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (25)
1513789312093678
Dan Suciu  •  11 Iunie 2019, 01:11

Din păcate faptele nu sunt in totalitate cum le-ați prezentat in acest articol. Am fost pe stadion și am sa va spun realitatea așa as vrea sa arate un articol in presa. A intrat pe teren un singur băiat pe nume Toni care a traversat terenul pentru a veni alături de galerie care are un farmec aparte ce o face unicat adică in minutul 87 echipa favorita era condusă și întreg stadionul cânta imnul studenților,după ce a traversat tot terenul a fost prins de către forțele de ordine și tratat ca un criminal adică pus la pământ și un ,,pedalator”a vrut sa iasă in evidentă lovind in fata cu piciorul acest băiat,pe pista au intrat doar câteva persoane pentru a ajuta acest băiat , dacă galeria ar fi fost jos acei oameni din teren :jandarmi și angajați ai clubului ar fi fost într-adevăr in încurcătura și poate s-ar fi ajuns la acele lucruri in care un nevinovat :cel de acum a primit un scaun in cap și a leșinat in timp ce acea persoana care a instigat la război era bine mersi la mantinela și stătea cu spatele la galerie sau cel de atunci a primit o lovitura cu o bordura și tot ce dumneavoastră ați relatat.

cartgrigorescu
cartgrigorescu  •  10 Iunie 2019, 18:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hmmmm
hmmmm  •  10 Iunie 2019, 16:20

Civilizatia mult laudata...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează