FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ - UTA 3-0

VIDEO Bogdan Lobonț nu se uită la CFR Cluj - CSU Craiova: „Nu mă luați pe mine cum l-ați luat pe Papură că s-a uitat la snooker”

Articol de , - Publicat duminica, 12 mai 2019 20:09

Bogdan Lobonț a vorbit despre victoria Universității Cluj în meciul cu UTA Arad, scor 3-0, și despre lupta la promovare. Antrenorul „șepcilor roșii” a dezvăluit că nu se va uita la meciul dintre CFR Cluj și CSU Craiova din această seară.

„Nu știu dacă mă voi uita la meciul lui CFR. Mai degrabă mă uit la Roma cu Juventus. Nu mă luați pe mine cum l-ați luat pe Papură că s-a uitat la snooker sau că s-a dus să se culce la 2-0 pentru Ajax și de dimineață a avut o surpriză (râde)”, a declarat Lobonț.

  • Roma - Juventus se joacă de la ora 21:30.
  • CFR Cluj - CSU Craiova se disptuă în această seară, de la ora 21:00, iar ardelenii trebuie să nu piardă pentru a obține al doilea titlu consecutiv. Partida poate fi urmărită pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport.


Lobonț a vorbit și despre lupta la promovare, echipa sa aflându-se pe locul 3, poziție de baraj:
„N-am avut viteza de joc la care ne așteptam astăzi (n.r. cu UTA), dar am avut calitate. Am făcut o atingere în plus mai tot timpul. Următoarele 4 meciuri sunt decisive. La final pe 1 sau 2 iunie tragem linie și vedem unde suntem. Presiune e pentru fiecare echipă acum, e presiune și în Liga 1 în play-off și play-out.

„Azi am arătat foarte bine și asta e important. Avem șansa noastră la promovare. Ne concentrăm pe următorul meci cu Academica Clinceni. A fost o atmosferă plăcută astăzi, îmi place când sunt mulți spectatori la stadion” Dorin Goga, mijlocaș U Cluj

„Normal că am suferit la meciul lui Ajax din Liga Campionilor. Am petrecut 6 ani magnifici acolo. Acesta e fotbalul. Sunt mici detalii care fac diferența. Fotbalul e un joc de greșeală” Bogdan Lobonț

Vezi și:

„U” CLUJ - UTA ARAD 3-0 // VIDEO+FOTO „Studenții” nu renunță la visul promovării directe! Florescu și Goga, fază genială la golul 3 + Cum arată ACUM clasamentul

 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
jaleimensa
jaleimensa  •  13 Mai 2019, 10:35

Clujul are al doilea an consecutiv o echipa campioana. Nu inteleg cum mai au tupeul sa investeasca bani publici in epava universitara. Ar trebui trasi la raspundere toti cei responsabili cu risipa.

368023036732853
Iuga Mircea  •  13 Mai 2019, 08:05

Nu se uită la meci ,că trebuie să aranjeze cu arbitru cîștigarea meciului,sa-i fie rusine și lui și arbitrilor care îl ajută la aranjamente!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează