FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

GSP LIVE // VIDEO Burcă iese la atac! Mesaj dur după ultimele întâmplări de la Rapid: "Conspirația e la ea acasă! Maftei a pus interesele mai presus de echipă"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2018 11:28

La emisiunea GSP LIVE, Ovidiu Burcă, acționarul Rapidului, a vorbit despre clubul alb-vișiniu și a criticat decizia luată de Vasile Maftel.

Burcă a acuzat faptul că Vasile Maftei, căpitanul echipei, a plecat de la Echipă, după demiterea lui Constantin Schumacher, și susține că orgoliul jucătorului a fost mai important decât clubul:

"E un club unde conspirația e la e acasă, iar orgoliile unora sunt foarte mari. Să-i facem să înțeleagă că pentru bine Rapidului trebuie să lase orgoliu. Vasile a făcut o greșeală și a pus sentimentele și interesele mai presus de binele echipei."

Vezi în video momentul în care Ovidiu Burcă acuză că legendele Rapidului au pus orgoliul mai presus de club

 

Citește și: Scandal în direct! Maftei către șeful Rapidului: "Voi vorbeați de Champions League, noi nu aveam echipament" + situație halucinantă: antrenorul a spălat vase

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Octombrie 2018, 14:22
Postat de ucluj2011 pe 11 Octombrie 2018, 14:04

Nu te sipăra frate , dar Burcă are dreptate. CLUBUL primează și este mai presus decât oricare individ , de la ultimul suporter și până la patronul clubului. Maftei a procedat greșit. la fel și Danile Niculae. Când iubești cu adevărat un club și știi că-l poți ajuta cu prezența ta , lași naibii la o parte orgoliile mărunte de doi lei.

Nu-s orgolii mărunte. Oamenii s-au întors la club tocmai pentru că-l iubesc mai presus de orice. Dar pentru asta nu trebuie să suporte bătaia de joc a managerilor, ei cauționând, cu numele și prezența lor, așa ceva. Ceva gen ,,hai, că voi sunteți rapidiști până-n măduvă, vă putem umili liniștiți!" Sunt convins că nu s-au revoltat pentru lucruri mărunte.

gannicus2014
gannicus2014  •  11 Octombrie 2018, 13:26

indivizi fara scrupule vopsiti in portocaliu reprezentand interesele clonei impostoare ajung sa persifleze rapidistii care au scris istorie pentru legendarul club disparut

cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Octombrie 2018, 13:18

I-auzi și la amețitul de Burcă! Să-l acuze pe Maftei că nu pune echipa mai sus de orgolii și interese! Mai trebuie să vină Mureșan de la Cluj să spună asta!:))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează