FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA

Toate pânzele sus spre Liga a 2-a » Mesajul președintelui lui FC U Craiova pentru 2019: "FC Universitatea Craiova trebuie să revină acolo unde îi e locul" » Ce îi transmite lui Mititelu

Articol de GSP - Publicat marti, 01 ianuarie 2019 10:28

Marcel Pușcaș, președintele lui FC U Craiova, a explicat într-o postare-manifest principalele sale dorințe pentru 2019. Promovarea echipei lui Adrian Mititelu în liga secundă e dezideratul suprem al fostului candidat la șefia FRF.

"În primul rând îmi doresc sănătate familiei, prietenilor, colegilor si tuturor colaboratorilor. Mai doresc ca FC Universitatea Craiova să urce acolo unde-i este locul! Doresc ca jucătorilor echipei să li se "întâmple" astfel:
-Cei tineri(U22) să crească în 2019 cât in ultimii cinci ani la un loc!
-Cei maturi (U30) să dorească sa evolueze mereu la un nivel superior!
- Cei experimentați( U36) să fie sănătoși si să ajute clubul in realizarea obiectivului!
staffului tehnic îi doresc putere de muncă, inspirație și creativitate
Staffului administrativ îi doresc promptitudine, prevenție și unitate!
Suporterilor să susțină in continuare clubul si la bine si la rău!
Nu in ultimul rând patronului să fie sănătos si la fel de entuziast in asigurarea condițiilor de pregătire!
Împreună în L2! La mulți ani, Știința Craiova!, a fost mesajul publicat de Marcel Pușcaș pe contul său de Facebook.

La finalul turului, FC U Craiova se situează pe locul 3 în clasamentul Seriei a 3-a din Liga a 3-a, cu 30 de puncte. Turris Turnu Măgurele e pe primul loc, cu 34 de puncte, în timp ce Flacăra Horezu e pe locul 2, cu 32 de puncte.

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (21)
1583568625014294
Eugen Pan  •  01 Ianuarie 2019, 14:29

STIINTA NOASTRA DRAGA SE AFLA IN LIGA INTAI SI AN DE AN ACOLO SUS LA PERFORMANTA!Stimate domn, cu mult respect pentru functia dumneavoastra la clubul familiei Mititelu,dar pentru noi cei multi care ne-am lepadat de acest gropar/circar al fotbalului din Craiova va spunem: Sa va fie rusine!V-ati alaturat unui escroc,un sarlatan care pana la urma o sa va umileasca si pe dumneavoastra!Nu mai vorbiti de SRL-ul ala inventat in 2017,ca nu e fosta defuncta!iar procesul brandului instanta scrie negru pe alb ca fostul "FCU nu este continuator al clubului fondat in 1948". E clar ? Nu este continuator si gata. Punct. si apropo; Instanta de la Timisoara nu a scris niciodata ca fostul FCU are vreun palmares. fac apel la aia 300 de talibani ramasi in peluza sud sa nu mai citeasca prostiile pe care le subliniaza Mititelul. Daca instanta de la Timisoara scria negru pe alb ca defuncta FCU ar avea vreun palmares sau ca FCU ar fi fost continuator al clubului fondat in 1948 - booveanul se ducea in secunda 2 la FRF cu asta. Dar instanta de la Timisoara nu a decis nimic in aceasta privinta. Asa ca fostul FCU e mort,nu are nici un palmares, in afara de cel din perioada 2002 (anul infiintarii) - 2014 (anul falimentului). Adica doua retrogradari si o dezafiliere - sa le stapiniti sanatosi.

fcu1948
fcu1948  •  01 Ianuarie 2019, 14:37

Aia din Liga 1 este csu clona înființată de PSD la Bucuresti in 2013. Aia din Liga 1 s-a numit pe rând Blue Lion Capital, Clubul Sportiv U Craiova și mai nou U Craiova 1948 Club Sportiv. Si toate astea din dorința de a-l copia pe Mititelu. Asta e echipa din Liga 1.

fcu1948
fcu1948  •  01 Ianuarie 2019, 20:00
Postat de fabius_2014 pe 01 Ianuarie 2019, 15:58

Echipa infintata in 2017 de Mititelu Marin Adrian (Ajica) nu detine nimic. Citeste, citeste, citeste.

Macar Ajica a detinut Universitatea Craiova, iar echipa asta este din Craiova. Pe când csu clona a fost înființata in Bucuresti de către un partid politic și are ca patroni niște bucureșteni. Unde este legătura cu Univetsitatea Craiova????

Vezi toate comentariile (21)
Comentează