FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Victor Pițurcă cere ca FRF s-o bage pe Steaua direct în Liga 2! » Când ar fi dispus să preia echipa

Victor Pițurcă este gata să preia Steaua // FOTO: Captură TV Digi Sport
Victor Pițurcă este gata să preia Steaua // FOTO: Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2020 09:29

Victor Pițurcă (64 de ani), un susținător al proiectului celor de la CSA Steaua, echipă care se pregătește de barajul de promovare în Liga 3, consideră că FRF ar trebui să-i invite pe roș-albaștri direct în Liga 2.

 

  • Echipele din Liga 4 vor începe pregătirile în mod organizat de la 1 iunie; Recomandarea FRF este ca sezonul regulat, dar și play-off-ul, să se încheie până la 31 iulie;
  • Barajul de promovare în Liga 3 va avea loc începând cu 4-5 august; Meciurile de baraj vor fi disputate între trei asociații județene, nu între două, cum era stabilit inițial; 
  • O decizie oficială în acest sens va fi luată la sfârșitul lunii mai.

După ce juristul Florin Talpan a spus că CSA Steaua, liderul din Liga 4, nu ar trebui să joace baraj de promovare în Liga 3, Victor Pițurcă este de părere că „militarii” ar trebui să fie primiți direct în Liga 2!

„Vom pune toți umărul cum vom putea ca echipa Steaua să revină acolo unde îi este locul. Fotbalul românesc are nevoie de Steaua. Părerea mea e că un club și o echipă ca Steaua ar trebui să fie invitată automat în Liga 2 de către Federația Română de Fotbal.

Steaua ar fi singura echipă din Romania pe care aş antrena-o, doar atunci când ar reveni în prim plan. Vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Victor Pițurcă pentru ProTV.

Măsura propusă de Pițurcă nu ar fi unicat în fotbalul românesc. În 2013, anul înființării clubului, CS Universitatea Craiova a beneficiat de un astfel de wild-card din partea Federației și și-a început istoria direct din Liga 2. 

„Antrenorii sunt de vină când echipa nu merge bine. În România e o problemă pentru ca în majoritatea cazurilor nu conduc antrenorii echipele respective. Jucătorii din ziua de azi vor bani mulți, vor patru antrenamente pe săptămână și să nu dureze mai mult de 60 de minute. Când eram jucător stăteam în cantonament un an de zile”
Victor Pițurcă

VIDEO Stadionul Ghencea prinde contur! A fost montată și testată tabela de marcaj

Citește mai multe știri despre Steaua:

Florin Talpan iese din nou la atac: „Steaua NU trebuie să joace în play-off! Decizia AMFB e discriminatorie, iresponsabilă și periculoasă!”

Ilie Dumitrescu, propunere surprinzătoare vizavi de stadionul „Steaua”: „Să fie ca pe Wembley”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
144258713378047
Popa Virgiliu  •  20 Mai 2020, 16:40

Toată tevatura asta dâmbovițeană inutilă, tot consumul ăsta de energie în van, tot teatrul ăsta de prost gust, întreaga dramoletă iscată de nu știu ce jurist din nu știu ce eșalon militar, nu vor anula niciodată unicul adevăr valabil legat de echipa de fotbal Steaua București... Și anume acela că Steaua este una singură și așa va fi mereu... Această echipă este unul dintre puținele branduri naționale, ea a activat permanent în primul eșalon al fotbalului românesc, acolo unde se găsește și în prezent. Despre ce promovare vorbesc toți neaveniții ?! Fcsb=Steaua!

111353770372152
Alumin Ruginoiu  •  19 Mai 2020, 18:05
Postat de custeauamereu24 pe 19 Mai 2020, 09:44

Sa ne înțelegem, CSA Steaua (asta e numele, așa apare și la amfb, nu înțeleg de ce scrieți doar Steaua), este o echipa nou înființata, in 2017 mai exact, conform actelor. Este o echipa noua înființata in 2017 care a început din liga 4-a. De ce sa inviți o echipa înființata in 2017 in liga 2 ? O echipa care nu e in stare sa promoveze de 3 ani in liga 3. Adevarata Steaua este in liga 1, joaca neîncetat in liga 1 din 1947, nu din 2017 in liga a 4-a. Piturca sa înțeleagă ca nu mai e ca pe vremea lui Valentin Ceaușescu sa facă ce vrea.

Justiția română a decis tocmai invers ... Ăia din liga 4 sunt Steaua , iar ciobanul are un surogat, fcsb.. . La fel și Craiova , abominația asta e inventată în liga 2 de Nașu și Dragomir ... Dacă Ciobandante trebuie să plătească cele 36 de milioane de coco pentru folosirea ilegală a numelui , spurcăciunea fibisici , dispare în 2 secunde . La Craiova e mai neclar , dar tartorii nenorocirilor Mitică și Sandu ar trebui să intre nițel la pușcărie ...

iung811
iung811  •  19 Mai 2020, 15:06

Sunteti mai senili decat Pițurcă. Morți și neingropati

Vezi toate comentariile (31)
Comentează