FOTBAL  »  LIGA 2  »  COLŢESCU DELEGAT LA LIGA A II-A

"Delegarea nu e luată după incidente, acum îi venea rîndul!"

Articol de - Publicat joi, 16 octombrie 2008 00:00

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, a explicat pentru Gazeta Sporturilor, delegarea lui Sebastian Colţescu la meciul de sîmbătă din Liga a II-a dintre Mechel Câmpia Turzii şi FC Tîrgovişte.

"Nu a fost o decizie luată după evenimentele despre care a scris presa în ultima perioadă şi la care am asistat. A fost o decizia luată cu mult timp înainte, ştia că va urma să arbitreze meciuri în Liga secundă. S-a luat o hotărîre după ce el a greşit în meciul Gaz Metan - Braşov.

Am vrut să-l trimitem la meciuri din Divizia C acolo unde avea voie să arbitrze, dar nu am vrut să-i facem mai mult rău, decît bine. Important e să se înţeleagă că delegarea lui Sebastian Colţescu nu e venită după incidentele din ultima vreme şi pur şi simplu îi venea rîndul la delegări.

Eu consider că este un arbitru normal, fără probleme, chiar dacă unii îl consideră altfel. El a participat zilele acestea la un control amănunţit în Bucureşti şi mi s-a confirmat încă o dată că nu suferă de vreo problemă medicală gravă. Pînă la finalul turului Colţescu nu va mai arbitra în prima divizie, urmînd ca din retur să fie trimis la meciuri", a precizat Constantin.

CS MECHEL Câmpia Turzii-SC FC Târgoviste SA
Stadion: Mechel

A: Coltescu Sebastian (Craiova)
A1: Iliescu Dragos (Craiova)
A2: Popescu Adrian (Craiova)
R: Pop Romulus (Tg Mures)
Obs: Calistru Mihai (Botosani)

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (3)
 •  17 Octombrie 2008, 13:55

vezi costica vlacea ca si tie iti vine randul n-avea nici o grija!! te-a tinut prea mult in brate mircea sandu si mitica de la liga! dar la anul pleci si te duci invartindu-te baiete ca ti-a expirat mandatul nesimtitule!ti-ai facut afaceri cu spaga luata din promovarile la exceptional si din delegarile la liga 1, 2 si 3!!

 •  17 Octombrie 2008, 07:30

bai,constantine tu zici una si faci alta ,declari ca nu arbitreaza in turul acesta dupa care tu il delegi la o partida care este foarte importanta pt.ambele echipe,tu zici ca mai bine il lasi sa arbitreze la liga a 3 a si peste noapte iei o decizie numai de tine stiuta si il trimeti sa arbitreze la meciul acesta.acest arbitru este trimis sa arbitreze la comanda si se stie bine ca dc va iesi treaba urat o sa se arunce din nou de pe geam iar constantin o sa se spele pe maini.

 •  16 Octombrie 2008, 17:56

bafta sebi,fii tare!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează