FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROBE

Exclusiv » Ex-rapidist printre ”cîini” » În 2008, făcea 600.000 de euro, acum este în probe la Dinamo II

Articol de - Publicat luni, 02 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 02 septembrie 2013 21:20

Soarta n-a fost prea blîndă cu fundaşul Ştefan Mardare, ajuns la 25 de ani să dea probe pentru echipa secundă a "cîinilor". Ex-rapidistul se antrenează de astăzi sub comanda lui Flavius Stoican, iar dacă va trece testele, atunci va semna cu gruparea din Ştefan cel Mare. Probabil, o perioadă va juca pentru echipa din liga a treia, apoi, în funcţie de randamentul lui şi-al stoperilor de la prima echipă, poate urca.

Mardare a mai fost dorit de către roş-albi în 2008, însă dinamoviştii n-au putut să-l cumpere atunci. Rapid l-a cumpărat de la Vaslui pentru 600.000 de euro, în plus l-a cedat şi pe Lucian Burdujan. Apărătorul a avut apoi ghinionul unor accidentări, iar acum încearcă o nouă experienţă, după ce-a jucat, în ultimul sezon, 7 meciuri pentru giuleşteni.

De asemenea, la antrenamentul echipei secunde este şi gambianul Sarr, 18 ani, mijlocaş dreapta, trimis la probe în Ştefan cel Mare de primarul comunei Botoroaga, judeţul Teleorman!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (7)
biancocelesti
biancocelesti  •  04 Septembrie 2013, 00:11

Mardare e un distrus.Se imbata pe la Marinarul si pe la Kremlin de nu mai stie de viata lui.Cine-i din Bacau poate sa confirme.

persucius
persucius  •  03 Septembrie 2013, 11:18
Postat de eucutine pe 02 Septembrie 2013, 20:19

De asemenea, la antrenamentul echipei secunde este şi gambianul Sarr, 18 ani, mijlocaş dreapta, trimis la probe în Ştefan cel Mare de primarul comunei Botoroaga, judeţul Teleorman! spuneti-mi ca nu e adevarat!

cred ca e o gluma ultima fraza...

reddogsv
reddogsv  •  03 Septembrie 2013, 09:44

Acum cativa ani ,,marelui Mardare'' (dupa un sezon bun la Vaslui) nu ii mai ajungeai cu prajina la nas si semna cu Rapid pe bani mai multi refuzand pe Dinamo! In locul lui Negoita i-as da un mare sut in fund!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează