FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

EXCLUSIV GSP.RO a vizitat stadionul principalei favorite la promovarea în Liga 1! Planurile + capitolul la care se aseamănă cu Steaua :)

FOTO: Vlad Nedelea +20   FOTO
FOTO: Vlad Nedelea

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2016 02:35

Cu 11 victorii în 15 partide și doar 3 goluri primite, Juventus București este principala favorită la promovarea în Liga 1. Echipa lui Daniel Oprița pare cea mai organizată formație a campionatului, având cel mai bun atac și cea mai bună apărare: 32 de goluri înscrie și 3 primite.

Are două puncte peste FC Brașov și 5 peste Sepsi Sfântu Gheorghe care este pe 3. Față de prima are și un meci mai puțin.

GSP.RO a vizitat stadionul din Colentina. Acum are 2500 de locuri. E micuț, dar cochet. Problema o constituie gazonul. Însă investițiile promise în cazul în care formația va promova sunt mari și probabil toate aceste aspecte negative vor dispărea.

"Vor mai apărea două terenuri de iarbă. Dacă promovăm în Liga 1, stadionul va fi mărit la 5000 de locuri, va fi instalată nocturnă, vom pune alt gazon. Vrem să promovăm", a zis Gheorghe Chivorchian.

Autocar modern cu inserție pe placul lui Gigi Becali :)

Echipa lui Oprița face deplasările cu un autocar modern, marca Mercedes, iar jucătorii se bucură de cele mai multe condiții.

Personalizat cu sigla și numele formației formate în 1992, de pe autocar nu lipsește crucea, care este la loc de cinste și pe cel al Stelei.

Deasupra siglei apare expresia latină "Nihil sine Deo", adică "Nimic fără Dumnezeu", dictonul Casei Regale a României.

FOTO: Vlad Nedelea

Clubul este finanțat încă din 1992 de Ilie Ciuclea. Implicat și în politică (UNPR), acesta este un om de afaceri cu o avere de peste 10 milioane de euro, făcută în principal din firma lui de salubrizare. Juventus a promovat în Liga a II-a astă-vară și este antrenată de Daniel Oprița.

Save

Save

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”
Superliga
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (8)
niku04.2009
niku04.2009  •  15 Noiembrie 2016, 17:06
Postat de buranu pe 14 Noiembrie 2016, 18:05

Sunt nevoit sa revin.Nu se poate mai oameni buni sa promovezi in liga 1 cu asa stadion.Cu tot respectul,ride lumea de noi.La licentiere ar trebui introduse conditii minime si pentru infrastructura.

Nu mai are voie lumea sa promoveze ca nu vreti voi ma mari oameni de fotbal ce vorbiti voi aici......

drakken
drakken  •  15 Noiembrie 2016, 03:00

oprita un fcsbist convis, e clar, daca promoveaza astea inca un satelit in plus la st1na.

frankiwild
frankiwild  •  14 Noiembrie 2016, 20:20

* Domnule Ilie Ciuclea se poate va rog sa trimita supercom 2 autoutilitare in fata sediului FRF *** ? * Lacatul pe feredatie si la *** . Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor in fata sediului FRF pentru Burleanu and CO . Lacatul pe federatie si la ***i pentru team building . Nimic vulgar nimic jignitor ( doar un Nume si o Localitate )

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează